Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem inkább Fernando Genro avagy Kerlon😛 Kerlonból 1 jo edzéssel fél év alatt 1 álatot leeht nevelni😄😄😄
Tevez mennyit ér meg?
168/191+egyik kedvenc playám (H)
168/191+egyik kedvenc playám (H)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
lál
zaki fent van magyaríítás , csak vmniért nem müxik
zaki fent van magyaríítás , csak vmniért nem müxik
LOL 50.percbe lesérül Valdés és nincs kpauscserém Fábio Santos megy a kapuba és bekem 5szabibol nemtud golõni neki:dd lol😄D
Az nekem is kéne, tudsz arról egy linket adni, újratetem a gamet és ien maradt :S
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
1idényben deco angyon sok jó labdát adott be balról ...😊 ezért hagytam õt ott..Amugy igazad van😊grat neekd is
Jó a keret!Nem akarok beleszólni, de Deco-nak és Messinek nem kéne helyet cserélnie ?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
néha egy kép válogatottról is

tee írjál csak msnen
nagykeretembõl 16 játékos kapott meghívást a válogatottba 😮
nekem az az 5-6 szúrt szemet 😄
grat
Érdekes, hogy legutóbb itthon 2-0-ra vertem itthon a Makót, meg a Soroksárt, aztán a Villarrealnak meg gurítok egy sima 4est... 😄

Majdnem, de ilyen még akkor se volt!<#szomoru1>#szomoru1>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
helyesírás csodákra képes
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Na, ha már mindenki rak be terres-röl képet akkor rakok én is:
Plussz egy érdekesség:
A csapat így is szárnyal(5.-ek vagyunk), de lárdés, hogy meddig!
Plussz egy érdekesség:
A csapat így is szárnyal(5.-ek vagyunk), de lárdés, hogy meddig!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
pedig elég nagy elõnyt adtam