Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Papíron a leggyengébb játékosom, 132-es a PA-je asszem, de nekem az 1ik kedvencem, minden gólrekord az õ nevéhez fûzõdik... 😄
353 bajnokin 364 gól, 2013-ban volt egy 61 gólos szezonja, kétszer lõtt 7 gólt, Bl-ben is õ tartja a gólcsúcsot, 17-et lõtt a 2016/17-es szezonban, bár ezt valszeg idén megdönti majd az 1ik pléjám... 😄 2014-ben Aranycipõs volt 39 góllal... Szal egy isten Debrecenben, valszeg szobrot állítanak majd neki... 😄
Csak azt nem értem válogatottban miért játszatták ilyen keveset, lol... 😞
Priskinrõl képet plz😊
MTK nevelés... 😄 Én játékosom is volt, csak el kellett adnom, mert nem akart szerzõdést hosszabbítani... 😄
Most nyomtam le Tunéziával egy bari meccset 4-1 lett, 3at õ lõtt... 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
jön a válasz:
"Ballack ügynöke bejelentette, hogy a játékos nyersen visszautasította az ajánlatot, nem kíván eligazolni a bayernbõl."
Játékban 1 hónappal késõbb:
Jön a bayern a nyakamra, hogy eladnák nekem Ballackot 55 milláért. Na jó mondom, megveszem, nekem kellet végülis. Meg is vettem...
1.meccse után a cselzíben:
Kapok tõle egy üzenetet, hogy neki nem tetszik ez a csapat, mert itt nincs annyi játéklehetõsége. (Azt megjegyzem, hogy ezt az 1. meccse után mondta, amit teljesen végigjátszott!!)
Na most?
Portugália!!!
Bye selfisch
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
bõ 2 hét múlva re , addig sok szerencsét mindnekinek és nem csak Fmben , lehet nem kockulni is 😊)
ha más regem lesz , köszönjétekrazoknak és jó8 <#wave>#wave>
182/195 szerintem nem adom el, bár ha 60milla+Tevez akkr igen 😄DDD
Barcás mentést folytatom épp, Genro 131/184 Kerlon vmennyi/170 szal jobb Tevez és hát az egyik kedvencem is 😊 utána Torrest vagy Ronneyt szeretném megszerezni és akkr byebye Etoo :S