Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ronaldo 😄DDDDDD 90 kg
Már megkérdeztem egyszer ,de megkérdezem mégegyszer, hogy tudja valaki hogy Osztrák 2 osztályú mezcsomagot honnan tudom leszedni????????<#worship>#worship>
I’m Forever Blowing Bubbles...
na mind1 Fabregast fogom szvsz.. Deco helyére ... védõt meg 1év mulva😊 Beletti kihuzzaa addig😊csak akkor már balhátvéd ügyben is mozogni kell:c
Jáccál már valami normális csapattal... Idegesít, hogy ilyen tökfõzelék csapattal kezdesz, tom, hogy jó buli felhozni a utcák-terek bajnokságából a premier ligába õket, de akkoris... 😄
Zaccardo nem rossz, Bolognába megvettem, elég olcsó volt. Bár kellett hozzá az is, hogy a harmadosztályba essen vissza a Palermo... :c
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ramos is angyon drága lenne /pill...😞 meg bejelentkeztem érte erre a szurkolók: Ha ramos jön õk nemvesznek bérleteket😄😄😄
nézd meg Iraola-t, vagy Zaccardo-t, Heitinga, Molinero esetleg
nálam most épp Ramos a jobbhátvéd annak ellenére hogy nem az a természetes posztja a játék szerint
nálam most épp Ramos a jobbhátvéd annak ellenére hogy nem az a természetes posztja a játék szerint
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Áz, mondtam, hogy egy aranybánya ez a Szerbia... 😛
évente 4-5 16-17 éves pléját biztos leigazolok. Persze csak ilyen 160-170 PA-s felettieket... 😛
évente 4-5 16-17 éves pléját biztos leigazolok. Persze csak ilyen 160-170 PA-s felettieket... 😛
Áhhh...sztem nem éri meg!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú