Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Az a lol, mikor jött a hír, hogy a "meglepetés csapat Debrecen kikapott..."

Na ezen b@sztam fel az agyam qrvára.

zaki
MÉg van 2 meccs, aztán megyek is a g3cibe aludni, annyira ideges vagyok... <#shakehead>

b4rc4
pfff

zaki
Úristen mekkora szánalom ez... 162 meccs voltam veretlen, azelõtt is kb így kaptam ki, akkor 165 meccs után... Ez volt a 6. vereségem a magyar bajnokságban... :C Ú de felb@sztam az agyam, szánalmas az ember is aki a gólt lõtte, majdnem sírva fakadtam rajta mikor megláttam, mekkora fos... :S

b4rc4
GRAT ZAKI!!!!!😄

b4rc4
jo8😊

zaki
Mekkora nevek, és ott van köztük PRISKIN... 😄

Jó 8.

fsgh
na õk jöttek😛 de mára ennyi jo8 all😊ja és még van 20milla fntom😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Scania Dáci
az lesz😄,eddig se bírtam **** Mourinhot,ezután fogjon vele kezet a kaszás meccsek után😛

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

zaki
Pereld be... :C

zaki
Nem olyan nehéz, hidd el... 😊

zaki

Lõttünk még 2 kapufát, + a kihagyott tizi... Lényeg a gyõzelem... 😄

Scania Dáci
iet csesztetek már?kiírta h tevez a muba jön rá 2 napra meg h mégis csak a Chelsea t választotta:@😮

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

fsgh
akkor õ mehetne pl😊) de nem sok ember van szvsz aki a lokival bl-t nyert😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ars3nal
jah😄 pedig nem is ittam osztálykirándulás óta😄 akkor alapból lehetek kész😄

zaki
ÁÁÁ, vannak válam sokkal jobbak, valaki már 7X-es Bl gyõztes a Lokival, ott, ahol most én járok... :S

Meg Kanál a 3. évben már 2X-es BL gyõztes volt a Fradival... 😛

zaki
Kész vagy... 😄

Ars3nal
én meg letöröltem😄 én pláne nem lennék jó...egyszer nyertem béelt😄

Ars3nal
úgydöntöttem inkább újra Amadora lesz😊 úgy megszerettem õket😊

fsgh
<#taps><#taps>

zaki
lol 😄DDDDDDDD

fsgh
Nekem elvesztek a régi mentésem:S e amúgyse lennék ehez elég jó...Zaki,Gabber,Franco,Frost...talán õk de ország szinten õk se biztos...szerintem nagyon erõs az a mezõny...

Ars3nal
grat😊

Ars3nal
szánderlandes cuccot újrakezdem mert sztem elcsesztem elején beállítást...tetûlassú:S

Ars3nal
nincsis screenshotom😄 egymásra mentem😄

zaki

Megleptek egy kicsit a meccs elején... 😄

Ars3nal
ez tiszta hülyeség sztem ebben a formában...

GTheo
Zakira,Francora,McFrostra,fsgh-ra,b4rc4ra,Ars3nalra,magicBoyra,Gabberra,torresra,(selfischre) gondoltam én spec, bocs ha kihagytam vkiket, hajráá jelentkezzetek.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Scania Dáci
hajrá,én ehhez kevés vagyok😄

GTheo
http://www.fmhungary.hu/cikkek.php?cikkid=425
Szerintem jelentkezzetek páran ;]]]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fsgh
Tevez aláírt jehha😊

Scania Dáci
hát már meg nem mondom neked,mert buzi mourinho rálicitált én meg még tettem rá egy kicsit😄aztán idejött,Iaquinta jó player😉

fsgh
Ronaldo 25millió font körül
Dani Alves 18milla font
Tevez (nem bizti hogy jön munkavállalás miatt) 15milla font...
ja és fáradozom Rooneyn de ha 31milláért nem engedik hagyom a francba...

zaki
Kezdõdik a Klub-VB, jeee.... Mindjárt jön a téli szünet is, de utálom... <#duhos2>

GTheo
Mennyiért szerezted meg Tevezt?
Én hüe voltam a game elején megkellett volna szereznem csak akkr nem volt non-eus helyem...akkr is megkellett volna, most 80milláért se adja oda az a buzi mourinho, nembaj BLbe kicsinálom <#violent><#alien><#duhos2>
Jött most télen Fred, Bojinov ment: Iaquinta,Crespo
Szerintem jó "csere"

zaki
Mennyibe kerültek? <#wow2>

Ars3nal
hát jah...

fsgh
😊 meglesz eddig jött Dani Alves,Ronaldo😊)))jaa és Prskin és remélem megkapja a munkaválalásit Tevez😊) és akkor a varázslatos Priskin Tevez csatárduóval rohamozok majd😛P(örült vok megteszem😄DDDSDADS)

zaki
😞

Mondjuk nem ilyen csapatok ellen kell pontokat szerezned.

Ars3nal
Arsenal ellen 75. percig vezettünk a vége 2-1 lett:S

Scania Dáci
sérül nisty+Rossi+Saha,a tartalékbol hoztam be,de a téli szünezbe jön TEvez😄

zaki
Grat! Mondjuk én még a keretbe sem tettem volna be... 😄

Scania Dáci
a 70. percben cseréltem be😄😉

zaki
😄 Sok szerencsét! 😛

zaki
Jó8!

fsgh
<#integet2>

Ars3nal
jó8

Ars3nal
Chelsea ellen 0-1:S most jön Arsenal:S

Magic Boy
Na lépek aludni!
Grat és jó8 all!<#wave>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

fsgh
érdekes nálam eddig angliában indig mindenki kapott munkaválalásit..(perszemindig fellebezés után...)