Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy nem is a jobb szélsõkkel lenne nagy gond mert azt megoldanámm, de a bal szél? ott volt Saliga kecijó, de sérûlt! ott van még Lee Cook, de õ még egy félidõt se bír végigjátszani hogy ne fáraggyon el nem hogy egy teljes meccset
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
ManU-al vagy? biztos volt annyi pénzed? biztos hogy annyit ajánlottál neki???
a Crystal Palace ellen játszottam hazai pályán bajnoki-t! megynertem a meccset 3-0-ra (semmi esélyt nem adtak nekünk) de lerúgták a 2legjob szélsõmet (Saliga 2-3hónap, Rowlands 2-4hét) és legjobb védõmet (Georges Santos-t 1-2hónap)
😞((((
remélem, valaki tudja potolni õket, bár nem hiszem... ez így nagyon gáz 😞
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ha engem érdekelne annyira a gazdasági rész akkor szerintem sims cityznék...EA-s játék sokkal inkább gazdasági szimulátor mint menedzserjáték,egyszerûen szánalmas a grafikán és gazdaságon kívül mindenben még a (mai szemmel)szörnyû Premier Manager 02/03at is jobban élveztem mint a TCM 2005öt
de azt, hogy hány font a hambi a stadionban, õszintén leszarom.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Nem feltétlen kellene beavatkozási lehetõség, de legalább a programnak automatikusan igazítani kellene ezeket a dolgogkat a csapat által elért sikerekhez és a népszerûség növekedéséhez...
Már nagyon várom.
A grafikus motor is változik majd? Mondjuk nekem elsõsorban inkább az hiányzik, hogy nem lehet gazdaságilag igazán fejleszteni egy kis csapatot.
Idõvel pl. egy magyar csapat esetében is sorozatos komoly BL sikerek után a jegyárakat emelni kellene legalább a nyugati árak 50 - 60 % -ára, de ez most nem lehetséges... sajnos ez a TV jogdíjakar is érvényes... idõvel a magyar bajnokságban is emelkedni kellene a jogdíjaknak, stb...
Ez a része a dolognak nekem kicsit hiányos... ezen lehetne változtatni.
E nélkül nem lehet kis csapatból idõvel, szisztematikus munkával közép, illetve nagycsapatot csinálni...
elvileg felraktam a magyar superpackot, de a mezek valahogy abszolút nem változtak... pedig elvileg a pack-ban a mezek is szerepelnek.
Tudtok errõl valamit?
Köszi
Az miert van hogy mondjuk egy 10 milkat ero jatekosnal, az 50 millios ajanlatomat is elutasitjak??
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A debrecennel milyen taktikon vagy?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||