Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennyire nehéz értelmezni, amit írtam???? vagy nem az én hozzászólásommal van baj?
Ars3nal
nálam is egyre több a sérült:S Habi,Cipi,Kisliy,Kiss Zoli

Ars3nal
50meccses záradék

Ars3nal
ja ha bennevan Rui Lima õ is nagyon jó(bal tkp)

átigazolási keret: 0 😊

amugy nem is a jobb szélsõkkel lenne nagy gond mert azt megoldanámm, de a bal szél? ott volt Saliga kecijó, de sérûlt! ott van még Lee Cook, de õ még egy félidõt se bír végigjátszani hogy ne fáraggyon el nem hogy egy teljes meccset

Ars3nal
ha még van átigazolás akkor vedd meg Machacónt nagyonjó jobb szélsõ

Sysfox
Nálam, ha nagy csapatok ellen játszom, akkor mindig ez van. Volt olyan, hogy a Chelsea ellen a 20. percben már ki kellett hasznánlnom mindhárom cserelehetõségemet...Szidtam is õket rendesen. De a MU, Arsenal, Liverpool is ezt csinálta Angliában...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Scania Dáci
aha a muval,van,direkt néztem,lehet elcs*sztem vmit,nem tom:S

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Iaquinta 😊

ManU-al vagy? biztos volt annyi pénzed? biztos hogy annyit ajánlottál neki???

thááááá!

a Crystal Palace ellen játszottam hazai pályán bajnoki-t! megynertem a meccset 3-0-ra (semmi esélyt nem adtak nekünk) de lerúgták a 2legjob szélsõmet (Saliga 2-3hónap, Rowlands 2-4hét) és legjobb védõmet (Georges Santos-t 1-2hónap)

😞((((

remélem, valaki tudja potolni õket, bár nem hiszem... ez így nagyon gáz 😞

Scania Dáci
Lenne pénzem megvenni pl most Iauqinta-t/rem így kell írni/aáírja a szerzõdést a köv üzenet meg az h meghiusul a szerzõdtetés mert a MU nem tud fizetni:S,ez mé?van a kasszába pedig😊

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Ars3nal
van egy 151 PAs védõm u19be 17 éves de csak 165 centi magas:S

GTheo
Tevez 21milla és 80ért nem adják nálam...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
HI, grat mindenkinek.

2.helyen??? az szép teljesítmény! <#eljen>

Ars3nal
hali és grat all

ha engem érdekelne annyira a gazdasági rész akkor szerintem sims cityznék...EA-s játék sokkal inkább gazdasági szimulátor mint menedzserjáték,egyszerûen szánalmas a grafikán és gazdaságon kívül mindenben még a (mai szemmel)szörnyû Premier Manager 02/03at is jobban élveztem mint a TCM 2005öt

Atesz89
Hali és Grat all!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Prazlee
<#worship>thx<#worship>

Portugália!!!

franc0
ha ezek érdekelnének bennünket, akkor a konkurens játékával tolnánk.
de azt, hogy hány font a hambi a stadionban, õszintén leszarom.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Amit edig olvastam a 2007 -rõl, az alapján úgy tûnik, hogy a gazdasági részt nem igazán akarják változtatni, pedig igazán jó lenne...

Nem feltétlen kellene beavatkozási lehetõség, de legalább a programnak automatikusan igazítani kellene ezeket a dolgogkat a csapat által elért sikerekhez és a népszerûség növekedéséhez...
Mit lehet tudni a FM2007 -rõl???
Már nagyon várom.
A grafikus motor is változik majd? Mondjuk nekem elsõsorban inkább az hiányzik, hogy nem lehet gazdaságilag igazán fejleszteni egy kis csapatot.
Idõvel pl. egy magyar csapat esetében is sorozatos komoly BL sikerek után a jegyárakat emelni kellene legalább a nyugati árak 50 - 60 % -ára, de ez most nem lehetséges... sajnos ez a TV jogdíjakar is érvényes... idõvel a magyar bajnokságban is emelkedni kellene a jogdíjaknak, stb...
Ez a része a dolognak nekem kicsit hiányos... ezen lehetne változtatni.

E nélkül nem lehet kis csapatból idõvel, szisztematikus munkával közép, illetve nagycsapatot csinálni...
mert nem akarják eladni 😊
Hi ALL!

elvileg felraktam a magyar superpackot, de a mezek valahogy abszolút nem változtak... pedig elvileg a pack-ban a mezek is szerepelnek.
Tudtok errõl valamit?
Köszi
hi all

Az miert van hogy mondjuk egy 10 milkat ero jatekosnal, az 50 millios ajanlatomat is elutasitjak??

www.sortitoutsi.net amúgy meg FAQ

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Jó reggelt és grat all!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Prazlee
mezeket honnan lehet leszedni a játékhoz?

pls help!😊

Portugália!!!

Magic Boy
Jó reggelt és grat all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Én ehhez kevés vagyok az nem elég szerintem, ha egy Angol 5. osztályu csapat nyeri a PL-t és döntõzik a BL-ben a 10. évben!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Hello!

A debrecennel milyen taktikon vagy?
Scania Dáci
sry kép lemaradt:

Scania Dáci
BL sorsolás volt😊

Scania Dáci
bár még meccset nem játszottam,mutatom mien friss vagyok,jó reggelt mkinek😄

Matthew Prosac
hellomi? jó kis meccs volt, 3-1 után már temettem a fiúkat.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Scania Dáci
*tevez

Scania Dáci
váá most b*szott fel gondoltam játszok még,erre kiírja h Kranjcart megszerezte az arsenal:@,tököm ki van teves is meg õ is elkanyarodott tõlem mi van büdös vok?na most jó8 all

Ars3nal
lépek énis jó8

Scania Dáci
thx mkinek&jó8 all

Ars3nal
grat

b4rc4
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

Scania Dáci
vége a csoportkörnek,asszem nem meglepetés h 100%osan jutottam tov ebbõl a csoportból:

b4rc4
énis meek 10-15perc. jo8 zaki

Ars3nal
jó8

zaki
Nem, utolsó meccsen 5-0-ra legázoltam a Gyõrt. Jó 8.

Ars3nal
igazolások:

Ars3nal
grat

b4rc4
lol grat!😄 ucso meccsvolt?😊

zaki

b4rc4
<#zavart1>

b4rc4
:/ énis meek lassan