Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
20227!
hali Issey
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
20227!
20227!
örömjáték vagy mi a fa**?

Nem kell hozzá zseninek lenni...
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
(most gondoljátok ide az összes káromkodás fajtát ami csak létezik) a megjegyzés hozzá hogy a vihar volt és elszállt kb.3.5hónapom
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#szomoru2>#szomoru2><#falbav>#falbav><#bdead>#bdead>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
és a valóságban is eltörpül az uefa pénz a bl mellett
meg szerintem kell vagy 5 sikeres év , hogy a klubbod megálljon a lábán
egyszóval tök reális a játék
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Valószínûleg el sem fogják adni a pályfutása végéig, de ha eladják, a koránál fogva az õ értéke csak csökkenni fog, tehát a 20 % az túró...
Úgy gondolom, hogy az õ használati értéke sokkal magasabb, mint amit megkapsz érte, de hangsúlyozom, csak ha szükséged van rá...
Amúgy ezt a fizetésével együtt kell nézni és azt megnézni, hogy az õ költsége megér e neked annyit, hogy megtartsd...
Én sok felesleges játékost az értékénél óval kissebb pénzért adtam el, viszont a fizetésébõl többet spóroltam meg, mint amit az eladásnál veszítettem...
egyszóval összetett a döntés...
Így látatlanban 2-3jó év még egészen biztos, hogy van benne, de ha vannak jobb fiatal játékosaid, akkor meggondolandó.
Amúgy én egy Makelele szintû játékost, ha nem vagyok pénz hiányban megtartanék a pályafutása végéig és utána kapna egy játékos/edzõ -i posztot.
hello és grat all
ja meg van még egy de az kispadon sincs mert nemszeretem kölcsönembereket nagyon,többit visszaküldtem😄
most inkább próbálok kölcsönözgetni...
amugy meg most vertem idegenbe a Reading-et 😛
nem ismerem én ezt a csapatot hogy tuggyam milyen a vezetõség...
Mindegy... a program gazdasági modellje hagy némi kívánnivalót maga után, errõl meg vagyok gyõzõdve.
Viszont egyéb szempontból valóban a legjobb a piacon.
Akkor mirõl is beszélünk???? Építsek 100 000 fõs stadiont, hogy elérjem egy 20000 fõs német stadion jegybevételét??? Ugye ezt nem gondoltad te se komolyan...
Mindazonáltal sajnos az AI gazdasági modellje nem jó. Csak a nagy bajnokságokra gondoltak, a kicsikre nem.
Nem én akarom állítani a jegyárakat, meg hasonlók... csak azt mondom, hogy ezeknek automatikusan változni kellene, ha pl. én egy Debrecennel sorra bejutok a BL -be, vagy éppen megnyerem az UEFA kupát, meg hasonlók...
A TV jogdí pedig csak a BL-ben számottevõ, az UEFA kupában eléggé sovány. Holott a valóságban ez komoly pénzeket jelent...
Így viszont nem lehet kiscsapatból gazdag klubot csinálni...
A másik hiba: ha játékos eladásokból pl. elérek egy 5-6 Mrd Ft-os kasszát, akkor mindjárt a játékosok is elkezdenek 10-szeres fizetéseket kérni... szóval ez a rész követi a nyugati pénzeket????? Akkor a belépõ az miért nem????
Ha nem lepné el sokak agyát a rózsaszín nagyképû FM imádat, akkor esetleg a javító szándékú kritikákat nem hurrognák le azonnal...