Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert unom ezt az ezüstérem szíriákat sajna😞

kraawz
lényegtelen

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

na spanyol kupa döntõ

Valencia-Madrid 2-1 ilyen nincs

43 millióból kit vegyek neveket please help my team😊

😄ASdasdasdasdasdsads

Fyrex
elszámoltam 😄DDDDDDDddddd de még mennyivel. NEM VAGYOK OKOSABB MINT EGY ÖTÖDIKES! 😛

este van, elnézést 😊 és hajrá akkor

Avanti Crociati!

Fyrex
hm ne haragudj, de ez nagyon kevés 😊 tudom a sérülések meg minden, de ez tényleg nc. pedig jól indult.

spanyol bajnokságban meccsenkénti két pont az elvárható egy ilyen csapattal

egyébként olvasok mindenkit, és gratulálok az eredményekhez

Avanti Crociati!

vmvr

az Old Trafford-on már megkaptam a magamét

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

nekem a Barca a 4. évemben most kb. ugy a 7-10. helyen van <#ravasz1><#hawaii>

kraawz
Hát féltávnál még korai lenne ilyet mondani. Most jött ki a sérüléshullám,már most könnyû meccseim vannak (Almeria(?) , Getafe , Espanyol ). Realt Valenciat verni kell,és meglesz.

grat sword, dalackraul, totti
elsõ szezonom a vasassal 9. helyre sikeredett, vettem jópár játékost, és a 2. szezon kezdete elõtt egy barátságos mérkõzést elfogadott a steaua bucuresti, aki tavaly BLben továbbjutott a csoportmérkõzésekben. eredmény 3-3. vezettem 2-0ra, és ez is votl a félidei eredmény, majd 3-2... szóval nagy reményeket fûzök erre az idényre.

grat megnyered a bajnokságot!!!

Itt azért esélyt nem adtam nekik😊😊😊😊😊😊😊

kraawz
grat sword , dalackraul

19 forduló alatt 46 pontot gyûjtöttem,1 ponttal vagyok lemaradva Mardid mögött,aki most bukott Barca ellen 2:0ra. Szal átvehetem a vezetést. Hálistennek lesérült Reyes,Simao,Leo Franco és Abbiati. Leo Francoa 19 meccs alatt 5 gólt kapott,igaz ebben Pernia ( 6 gól 12 assist ) Pablo ( 7.61) Zé Castro (7.49) és Pernia (7.25) is segitett 😛

Most meg csak 1 pont én soha nem tudom megelõzni ezt a mocskos Barcelónát pfff de gyûlölöm õket😊

5w0rdf15h
elõszedtem Espanyolos mentést, elõzõ évben UEFA kupa gyõzelem és spanyol bajnoki cím, most így állunk:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

miki36
téli átig. szezon van, Iaquinta eddig 17 meccs 15 gól, 5 gólpassz.
nem vettem észre, h mikor új szerzõdést adtam neki, 10 millió font elengedési záradék is ott volt, így hát Roma el is vitte 10-ér :I

érkezett viszont Zarate kölcsönbe, Floro Flores, Balzaretti, Alex(nem a feneres), Pedro León, valamint egy két ifi is

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
nemrossz az😛
jövõre juss fel aztán😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
grat!<#worship>

kraawz
grat totti
hunbasser neked jövõre meg feljutni 😉

totti10
köszönöm a gratulációkat!
BL selejtezõ körében túléltem a második furdulót is

jöhet az olimpiakosz

hajrá,lilák!

hunbasser
😄DDDDdddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát reméljük 😊

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
biztos a kilós bugyipóló business-re váltott 😄

jövõre meglesz a feljutás<#wink>

hunbasser
ez is de hülye...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
13.helyen vettem át a csapatot,12 forduló volt hátra a bajnokságból,a vége az 5.hely lett.nem mondom,hogy csalódott vagyok,csak lehetett volna jobb is.jövõre már a feljutáson is gondolkozom,csak még csapatot kell építenem,mert egy széthullot gárdát kaptam kézhez,nem véletlenül rúgták ki Csankot...igazolgatni nem nagyon fogok,bár van már vagy 5 játékos,aki jön,de ugyanennyi szerintem menni is fog...mostmár pénzügyileg kell valamit alkotnom,mert jól elköltöttem az összes pénzt,a legtöbbet a játékosok kirúgása kóstálta,most a nyáron játszok egy rahedli meccset elsõosztályú csapatokkal,és majd meglátjuk,hogy mi lesz.

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
grat<#worship><#worship><#worship>

1-1 lett a manchesteres odavágó

hunbasser
úristen,most kaptam egy hármast a bvsc-tõl :SSS

és az a szégyen,lehetett volna 0-3 is az eredmény,nem pedig 3-0.8 lövésbõl 1,azaz EGY lövés találta el a kaput.volt vagy 4 olyan 100%-os ziccer,amit még én is begurítottam volna....tizit is kaptunk,Dumitrescu kihagyta...és még emellé jön az is,hogy Szatmári Lóránd lesérült

no mind1,most az 5.helyen szerénykedek,a feljutásra valymi kevés esély volt,12 forduló alatt nem lehet csodát csinálni,úgyhogy egy dobogós helyjel megelégedtem volna,de úgy néz ki,hogy csak a 4.hely lehet meg(még 2 forduló van,a Karcag van elõttem 1 ponttal,és pont velük játszok most)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
grat! <#worship> és elég sima volt 😊

jövõre sok sikert a bl-ben!

ReaL MaDRid x siempre

totti10
na végre megvan a bajnokság! + U19 1.hely, tartalék 1.hely

további díjak:

hajrá,lilák!

hunbasser
hát,ilyenkor mondjuk sztem nem gáz,ha addig játszod a meccset,amíg megint 0-0 nem lesz.csalás a visszatöltögetés,de hát itt már kib@szott veled egyszer az áramszünet,basszál ki vele te is -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nálam is volt olyan még a Fulhames idõmben,hogy meg akartam venni egy játékost,és inkább hogy hozzám jött volna,visszavonult 18 évesen -.-

ReaL MaDRid x siempre

totti10
hátha behúzod😄

hajrá,lilák!

Atesz89
köcce

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

vmvr
grat mindenkinek!

én szívtam egy nagyot, tegnap áramszünet volt este, és ment az efem is.

aztán már csak ma kapcsoltam be a gépet, és látom, hogy a manchester meccs a következõ(az odavágó).

hát nem mondom, elég ideges lettem, de hát nem tudok mit csinálni le kell játszani megint😞

totti10
grat mindenkinek!

ez most hogy?

hajrá,lilák!

miki36
grat!<#worship>

Atesz89
Elsõ gyõzelmem a Bl csoportkörében a pályafutásom alatt 😊

Italiano
vki tudna nekem oanba segíteni h a 2007hez legfrisseb adatbázis patchek és minden ujdonság hol találhato? és van e oan adatbázis hozzá ami már tartalmazza a nyûri átigazolásokat? elõre is köszi annak aki segít😊

Rangersen túlvagyok megkaptam a Valenciát😊 az már nem lessz egyszerû

Atesz89
A 2010-es Vb után jelentkeztem Ukrán szöv. kapitánynak amit el is fogadtak.
A selejtezõk 1. meccsén 2-1-re kikaptam a magyaroktól a második meccs:

Atesz89
Grat!<#worship><#worship><#worship>

miki36

miki36
GRAT!!!<#worship><#worship><#worship>

Atesz89
Hali mindenkinek!
Sikerült Andrade és Rey szerzõdését is 5 évvel meghosszabítani pedig nem akartak aláírni igaz most több mint 20000 € a heti fizetésük de aláírtak 😊

Zsolti9014
grat mindenkinek!
régen írtam már ide, most fulhammel egy 14 meccses nyeretlenségi sorozatom volt (2. szezon) a bajnokságban, de a Man. City ellen 4-2 vel megtörtük. UEFA csop. körben benn vagyunk.

Hajrá Magyarország!

nagyon köszi<#szeret>
Igen neked ment a kérés.
Köszi

Atesz89
Ha nekem szólt itt van Espejo:

SNP:
1.Skintõl függõen a jobb vagy bal oldalon alul van meccs közben a cspatod taktikája Pl.(zte taktika) arra rámész és részletest nyomsz
2. igen csak gombfoci nézetben lehet

akit beakarsz hozni azt csak egyszerüen ráhuod arar akit le akarsz cserélni
igen csak ilyen , van pár más formája de ha 3D-re gondolsz akkor nem 😄