121242
Football Manager
  • zaki
    Pfff, ilyen meccsektől megy el a kedvem napokig a játék...
    Kaptam már én is így ki, ha nem is ennyire.
  • soma22
    ilyen stattal kaptatok már ennyire ki?

teljesen kivagyok ettől az idei bltől, esküszöm a 3 legerősebb csapatot kaptam, a bajnokságban meg a csatárok hármasával ontjáák a gólokat
  • JackDaniels #117701
    Nah, ezen is túl vagyunk.:)
  • JackDaniels #117700
    Nagy grat! Csoport hogy áll?
  • JackDaniels #117699
    Középen van a csúszka, kevert stílust használok.
  • Atesz89
    Kövi meccs:
  • Levike25
    cső milyen passzolási stílust használsz? vagy egyéni mindenknek más?
  • soma22
    gratulálok Dzseki!!:)
  • Atesz89
    Fantasztikus gratula!
  • miki36
    GRAT!!!
  • JackDaniels #117693
    Elkezdődött a tavaszi szezon, egy BL meccsel.:) Aszthittem rázósabb lesz.:)
  • JackDaniels #117692
    Ezek nagyon nem rossz eredmények! Csak így tovább!:)
  • Atesz89
    Köszi :)
    Az első meccsen kikaptam a Pooltól 1-0-ra a 2. meccsen 0-0 a Porto ellen és akkor jött ez a meccs
  • miki36
    nemsemmi, grat!
  • miki36
    :O grat!
  • JackDaniels #117688
    Gratula! Parist verni nem akármi!
  • Atesz89
    Gratula mindenkinek!
    1. győzelem a csoportban:

2. A benini kis kedvencem :P
  • Aguinaga
    Sziasztok !

No, hosszú idő után én is nekiálltam CM-ezni (bocs, FM-ezni).
    Kezdésnek a WBA-t választottam, és hát eléggé csalódtam: alapkerettel (egyedül Ismael jött pluszba szinte), alaptaktikával (4-4-2, két felfutó szélső középpályással) szinte bucira vertem a Championship mezőnyét (FM2007, 1.02 patch).
    Ez mitől van így, talán túl könnyú csapatot választottam ? (Mondjuk Gera volt a fő ok, aki az első év után ott is hagyott, nem írta alá az elétolt szerződéshosszabítást, a fene essen bele, nem bírtam megadni a £32000 fizuigényét).

A második évnek így igazán jó jobboldali AM nélkül álltam neki (ha esetleg tudtok valami megfelelően olcsó és jó játékost, szóljatok :D), mert Greening azért már kevés a Premiershiphez.

Premiership előtti nyáron lényegében megint csak egy ember jött: a román Gabriel Tamas (S, V K, Vkp). Elég kellemes tulajdonságai vannak, meglátjuk, mire megyünk az angol topligában ezzel a kerettel :)
  • JackDaniels #117685
    Gratula mindenkinek, aki megérdemli.:) Hétvégi pince látogatás után jáccok kicsit én is.:)
  • JackDaniels #117684
    Hatalmas grat!
  • 9csöves9
    :DDddd
  • Csesza
    érdeskacsa
  • 5w0rdf15h
    simaliba
  • DaMarcus
    elég változatos 4 angol 4 spanyol csapat :)
    am sokkal könyebbet nem kaphattál volna csak a kievet meg a koppenhágát
  • vmvr

a csoportkörből kiindulva bármi megeshet.
  • vmvr
    köszi:)

közben lenyomtam a Juve ellen a 6.meccset is, 1-1 lett, így csoprotelsőként jutottam tovább
  • 5w0rdf15h

• swabo
    nekem a Football Manager 2007 -ben nincs is games mappám O.o na mind1 azért kösz feltettem oda is a kérdést. a sípszót hogyan lehet kérni szabadrőgásnál??ha lehet...
  • DaMarcus

átkozott NAGY GRAT!!!!
  • vmvr
    először is grat mindenkinek, másodszor pedig az 'A' csoportot tessék nézni:)

• DaMarcus
    kérdesek a bannerben található offtopikban tedd fel
    amit csak úgy tudsz megnyitni ha be vagy jelentkezve
    am innen dokumentumok\sports interactive\football manager 2007\games
  • swabo
    császtok!! nem tudna nekem abban vki segíteni h a profilomat vagyis a mentéseimet honnan kell kimentenni??

előre is köszi! swordfish jó a skined:D honnan van?
  • csoxer
    ez kész..eljött hozzám Gaitán ugye ingyen,már terveztem h jópénzér' túladok rajta és kihúz a szarból..erre vmi hibát ír ki a játék és kilép,nemmegy a mentésem..első felindulásomban töröltem is a pcsába
    úgyhogy inkább kezdek egyet a bordeaux-val,régóta ki akartam őket próbálni:)
  • pLau
    velem ugyan ez volt a villareallal +7 milliba voltam és eltelt 3 honap és minuszba voltam pedig senkit nem vettem és a fizetési keret is pluszba volt.Ezt énse értem.
  • csoxer
    Dalla Valle csatárnak v tkpk-nak jobb? mert tkp az eredeti posztja,de csatárként is el tud játszani..
    közbe szép halkan felajánlottam tamudot a kluboknak,de azon túl h senkinek se kellett,jött a hír h mérgesek rám,mert el akarok zavarni egy ilyen népszerű játékost..asszem így nem fog menni:)
  • Levike25
    Üdv mindenkinek!

Sikeresen befejztem első szezonom a Villarreal csapatával! a bajnokság 3. helyét sikerült megcsípni 68 ponttal és a legtöbb rúgott góllal, de sokat is kaptma kapott gólok 0.9 rúgott 1.8. egész évben 10 vereségem volt beleszámolva mindent. Az év európai csatára Forlan lett, és az év uefa kupa győztese a Villarreal csapata, az elődöntőben 6-3as összesítéssel legyőzve a Tottenham gárdáját, majd a döntőben az év meglepetés csapatát az Fc Groningem csapatát, hosszabításban 3-2re. ezt a csapatot nagyon kedvelheti a játék, mert olyan csapatokat vertek meg akire senki nem számított. a döntőben meg olyan gólokat kaptam, hogy Suarez nevű csatárjük 7-es befejezéssel és 7es távoli lövéssel egy 25 méteres és egy 30-as bombát pakolt be, de nem akárhogy. a csávókám háttal állt bal szélen egyszer hihetetlen sebességgel ráfordulásból helyből elrúgva 25ről fel a bal pipába. szóval kész vicc volt az egész. a bajnokság szoros volt nagyon a barca a valencia a villarreal és a real madrid között. végül a barca nyert ezüstöt a valencia szerezte meg a real a végére elfáradt és 5. lett az atletico mögött. spanyol kupáből a legjobb 8 között a zaragoza búcsúztatott és a döntőt a valencia és az osassuna játszotta a valencia zsebelte be a kupát. eladtam év végén Josicot, Penát, Quique Alvarezt, Cygant, Buljatot, és még pár értétktelen embert, így befolyt 4,5 misi fontban. Ingyen jöttek páran. a nagyobb nevek: Distin, Faty, Metzelder, Soldado, Assuncao, Gera. és visszatér Riquelme, Xisco, Arzo is. Riquelme valamiért nyafog, hogy jelentőségteljesebb szerepet is betölthetne a csapatnál, pedig nélkülözhetetlen a klubnak, bár nem csapat kapitány de 12-es tekintéllyel ne is akarjon az lenni. Akiket vinnánek Costil (minden nagy klub, de 400ezreket kínálnak 7,5 misi alatt nem adom, még fiatal úgyhogy ráér), Mathi Fernandez (roma, inter 20misi alatt nem adom 8.5 kínáltak) a többi nem jut eszembe most, de apróbb új emberek még vannak csapatok kívánság listáin. a cél megint a dobogó, titkon a 2. vagy az 1 hely de irdatlan nehéz a spnayol bajnokság kb mint az angol, és nagyon sok a kiegyensúlyozott jó csapat. az anyagi helyzet egész évben ratyi volt. 12 millió mínusz volt a csúcs és nem tudom miért mert a fizu keret sem lépi túl a megengedettet sőt kevesebb, az átlag néző szám 22ezer 23 ezres stadionban, bár vásároltam de akkor mikor az utcsó igazolás megtörtént még mínuszban sem voltam. év kezdésre mikor megjött minden lóvé és bari meccsek is voltak, most plusz 54ezerben vagyok. Tudja valaki ennek az okát mitől lehet??? ha igen írja meg. Nos szóval jön az új év és a bl selejzetőben St. Etienne lesz az ellenfél, remélem meglesz. európai szuper kupa az inter ellen őket most győztem le bari meccsen 1-0ra. madj írok még mi újság remélem nem untattam senkit!
  • 5w0rdf15h
    köszi
    olimpiát még végigpörgettem ma...meccsek sorban

• Atesz89
    Gratulálok én is mindenkinek!
    Kiemelném Kardot aki fantasztikus az Espanyollal!
    Illetve gratulálok Jack fasza szerzeményeihez!
    Soma,Zaki én is csatlakozok a csoportban nekem sem igazán megy :S
  • DaMarcus
    ilyenkor én azt kivánom bár csak én is most kezdenék managelni mer akkor több kedvem lenne...
  • pLau
    itt azzal kezdesz akivel csak akarsz semmiféle megkötés nincs