Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valencia-Madrid 2-1 ilyen nincs
43 millióból kit vegyek neveket please help my team😊
este van, elnézést 😊 és hajrá akkor
Avanti Crociati!
spanyol bajnokságban meccsenkénti két pont az elvárható egy ilyen csapattal
egyébként olvasok mindenkit, és gratulálok az eredményekhez
Avanti Crociati!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
elsõ szezonom a vasassal 9. helyre sikeredett, vettem jópár játékost, és a 2. szezon kezdete elõtt egy barátságos mérkõzést elfogadott a steaua bucuresti, aki tavaly BLben továbbjutott a csoportmérkõzésekben. eredmény 3-3. vezettem 2-0ra, és ez is votl a félidei eredmény, majd 3-2... szóval nagy reményeket fûzök erre az idényre.
19 forduló alatt 46 pontot gyûjtöttem,1 ponttal vagyok lemaradva Mardid mögött,aki most bukott Barca ellen 2:0ra. Szal átvehetem a vezetést. Hálistennek lesérült Reyes,Simao,Leo Franco és Abbiati. Leo Francoa 19 meccs alatt 5 gólt kapott,igaz ebben Pernia ( 6 gól 12 assist ) Pablo ( 7.61) Zé Castro (7.49) és Pernia (7.25) is segitett 😛
nem vettem észre, h mikor új szerzõdést adtam neki, 10 millió font elengedési záradék is ott volt, így hát Roma el is vitte 10-ér :I
érkezett viszont Zarate kölcsönbe, Floro Flores, Balzaretti, Alex(nem a feneres), Pedro León, valamint egy két ifi is
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
jövõre juss fel aztán😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
hunbasser neked jövõre meg feljutni 😉
BL selejtezõ körében túléltem a második furdulót is
jöhet az olimpiakosz

hajrá,lilák!
ReaL MaDRid x siempre
1-1 lett a manchesteres odavágó
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
és az a szégyen,lehetett volna 0-3 is az eredmény,nem pedig 3-0.8 lövésbõl 1,azaz EGY lövés találta el a kaput.volt vagy 4 olyan 100%-os ziccer,amit még én is begurítottam volna....tizit is kaptunk,Dumitrescu kihagyta...és még emellé jön az is,hogy Szatmári Lóránd lesérült
no mind1,most az 5.helyen szerénykedek,a feljutásra valymi kevés esély volt,12 forduló alatt nem lehet csodát csinálni,úgyhogy egy dobogós helyjel megelégedtem volna,de úgy néz ki,hogy csak a 4.hely lehet meg(még 2 forduló van,a Karcag van elõttem 1 ponttal,és pont velük játszok most)
ReaL MaDRid x siempre
jövõre sok sikert a bl-ben!
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
én szívtam egy nagyot, tegnap áramszünet volt este, és ment az efem is.
aztán már csak ma kapcsoltam be a gépet, és látom, hogy a manchester meccs a következõ(az odavágó).
hát nem mondom, elég ideges lettem, de hát nem tudok mit csinálni le kell játszani megint😞
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
A selejtezõk 1. meccsén 2-1-re kikaptam a magyaroktól a második meccs:

Sikerült Andrade és Rey szerzõdését is 5 évvel meghosszabítani pedig nem akartak aláírni igaz most több mint 20000 € a heti fizetésük de aláírtak 😊
régen írtam már ide, most fulhammel egy 14 meccses nyeretlenségi sorozatom volt (2. szezon) a bajnokságban, de a Man. City ellen 4-2 vel megtörtük. UEFA csop. körben benn vagyunk.
Hajrá Magyarország!
Köszi
SNP:
1.Skintõl függõen a jobb vagy bal oldalon alul van meccs közben a cspatod taktikája Pl.(zte taktika) arra rámész és részletest nyomsz
2. igen csak gombfoci nézetben lehet
igen csak ilyen , van pár más formája de ha 3D-re gondolsz akkor nem 😄