Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Real Madrid 82p
2. Atlético Madrid 81p
3. Valencia 72 p
Viszont pontegyenlõség esetén õk a bajnokok,szal több pontot kell szereznem és még vár rám egy két nehéz meccs ( Zaragoza,Villareal )
Mondjuk most a Sevillat 2:0ra vertem,õk döntetlent jácottak,így lett 1pt a különbség.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ha nem egyenlitettem volna ki a második félidõben akkor kiestem volna...

hajrá,lilák!
a menüben van egy olyan pont,hogy Keresés,és ott a személyzetre mész rá,utána már a szûrõben tudsz állítgatni dolgokat,hogy ne 1000,hanem mondjuk 10 találat közül kelljen válogatni.
de legközelebb az ilyen jellegû kérdéseidet az Off topikban tedd fel(bannerben megtalálod)
ReaL MaDRid x siempre
A Bl-ben egyébként idegenben 1-1-et játszottam a Bilbaoval otthon pedig nyertem 3-1-re így 2 fordulóval a vége elõtt 2. vok 7 ponttal.1. a 10 pontos Porto
3. a 4 ponos Bilbao és 4. az 1 pontos R. Bukarest.A következõ körben a Rapiddal játszok...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
1. félidõben találnak egy gólt,védelmet nem lehetett feltörni,középrõl mindent kirúgtak ill kifejeltek. 2. félidõben kapok egy pirosat 59. percben oan címen,h pablo fejbekúrja nistelrooyt. aztán casillas véd mindent,kontra 0:2. Kitámadtam végére,0:3.
Atesz szépen menetel az ukránokkal, hajrá!😊
totti10 is jól tolja az ujpesttel, meg lesz az a továbbjutás!!
\"Never say never!\" W Churchill
azon akár a messi-ronaldinho párost is leigazolhattad volna
Cserék: Almunia - Hoyte - Arajuo - Djorou - Pineda - Muemba - Flamini - Ljunberg - Vela - Guardado - Adebayor .
Buffon 30 mila volt, Dani Alves is akörül, Gerrard pedig 93 mila. De megérte, nagyon jól játszik. Kéepket majd teszek föl, egyszerre jó sokat, ha vége a 3. évnek.
grat, milevskiyre építs bátran, anno a Dinamo Kieves játékomban három szezonból háromszor lett gólkirály
amúgy grat
Dudek - Quedrue, Tudor, ???, Rosenior - Szmertyin, Dzsudzsák, Le Tallec, C. Jensen - Németh, Paolucci
??? helyén nem ugrik be, ki játszik.
Rajtuk kívül leggyakrabban használt játékosok:
Mirante, Niemi (kapusok) - Bocanegra, Christanval, Volz (védõk) - Pembridge, Radzinski, Hajnal (kp.-ok) - McBride, Vieri, C. John, Kocsis (csatárok).
Hajrá Magyarország!
Grat kraawz,Sword,Totti bajnoki címéhez!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hajrá,lilák!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Kraawz köszi megnézem!!!!
ezzel a kerettel bl-t lehet nyerni.nyáron szervezz be pár barátságos meccset a la liga csapataival,és próbálgasd te is az embereidet,itt majd elválik,hogy melyik a legjobb kezdõ 11-ed(sokszor nem is az értékek számítanak)
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
össze kéne szoktatni a csapatot
lehet az is baj hogy sok az uj pléya
kéne uj taktik