Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem is érdekelne a taktikád!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
tv-s jogdíjak: 26e 😄DDDDDD
a játékosok értéke megától nõ?
[/img]
totális lehetetlen. mégis sikerült. Lipcsei 93-ik percben szabcsi gól.
totális lehetetlen. mégis sikerült. Lipcsei 93-ik percben szabcsi gól.
A Tabella
Ezzel a kerettel fejeztem be a bajnokságot majd dobok még képet ha vége az átigazolásoknak
És amire még büszke vagyok az a pénzügyek
Ezzel a kerettel fejeztem be a bajnokságot majd dobok még képet ha vége az átigazolásoknak
És amire még büszke vagyok az a pénzügyek
Perzse... majd ha hazaértem... most sajna még dolgozom, de ha otthon leszek, felteszem
Fél távnál kaptam 15 millio eurót,aztán év végén 20-at,és még eladtam pár pléját,így lett olyan 38 millió euró!Még akarok venni egy jó pléját,egy jobb oldali középpályást!Ha tudtok mondani olyan 8 millióért(el is jönne annyiért)akkor szóljatok 😄😄😄!
Látom neked is azok a taktikák jönnek be, ahol nincs nagy terület az egyes csapatrészek között és nincsenek nagyon nagy tolódások sem.
Nekem is ez az igazi. Az elsõ a hátsó és a középpályás stabilitás és arra már lehet támadást építeni... fordítva nem megy.
Korábban próbálkoztam a 3 védõs rendszerekkel, de sajna ott vagy a szélsõ védekezés szenved csorbát, vagy a szélsõ támadójáték... ha a szélsõk hátulról futnak fel, akkor sokszor nem érnek föl a támadáshoz, ha pedig fordítva, akkor pedig sokszor a helyükön indítanak támadásokat. Ez nem az igazi...
Nekem is ez az igazi. Az elsõ a hátsó és a középpályás stabilitás és arra már lehet támadást építeni... fordítva nem megy.
Korábban próbálkoztam a 3 védõs rendszerekkel, de sajna ott vagy a szélsõ védekezés szenved csorbát, vagy a szélsõ támadójáték... ha a szélsõk hátulról futnak fel, akkor sokszor nem érnek föl a támadáshoz, ha pedig fordítva, akkor pedig sokszor a helyükön indítanak támadásokat. Ez nem az igazi...
Mondjuk a Guarin az 180 Milla volt, de szerintem õ 25 éves korában több milliárd forintot fog érni
Az a jó, hogy most adtam el a Nikolovot 650 Milláért, a sandro Tomicot 180 Milláért... ez így 830 MFt... egy nagyon tehetséges 17-18 éves magyar játékos ára pedig 50-60 Milla körül van és van belõlük azért egy pár. Ezek 4-5 év mulva az áruk minimum 10 -szeresét fogják érni a piacon... elég jó üzlet.
Persze csak akkor adom el, ha nem akarnak szerzõdést hosszabbítani.
Persze csak akkor adom el, ha nem akarnak szerzõdést hosszabbítani.
Nemraktam szabadjátékra(soha se szoktam védekezõ játékost szabadra rakni).
ecsém... ekkora kib@szást! uccso forduló és ezen mulik a bajnoki cím muszálynyernem és a csapatom fele u21es válogatottnál van... :S
tehát nincs 1 db csatárom se ... 😞(
tehát nincs 1 db csatárom se ... 😞(
és bejön a takitika váltás?
Egyszer megszívtam, mert egy szoros meccsen 1-0 nál bisszaálltam kontrázni és 5 percre rá megkaptam az egyenlítõ gólt...
gondolom az lehetett a baj, hogy edzésen és edzõmérkõzéseken nem gyakoroltattam sohasem a védekezõ taktikát...
Egyszer megszívtam, mert egy szoros meccsen 1-0 nál bisszaálltam kontrázni és 5 percre rá megkaptam az egyenlítõ gólt...
gondolom az lehetett a baj, hogy edzésen és edzõmérkõzéseken nem gyakoroltattam sohasem a védekezõ taktikát...
Én is... nekem is ez jön be. Egyébként nálam az az egyik kulcspozíció.
Nyáron szerencsére jön hozzám a Debrecenbe a Freddy Guarin 19 évesen.. 180 MFt -ért odaadták... na, õ már irányítani is fog.
Ja, és van most egy Zapata nevû 18 éves VKP -m akinek 167 a potencial ability -je...
Még nem jó, de már kezdi bontogatni a szárnyait. Most a Habi mögött csere, de nem sokáig...
ha bejön Guarin és Zapata is felfejlõdik, akkor jön a 4-2-3-1 és jaj lesz mindenkinek... ez a két ember osztogatja majd a gólpasszokat rendesen...
Nyáron szerencsére jön hozzám a Debrecenbe a Freddy Guarin 19 évesen.. 180 MFt -ért odaadták... na, õ már irányítani is fog.
Ja, és van most egy Zapata nevû 18 éves VKP -m akinek 167 a potencial ability -je...
Még nem jó, de már kezdi bontogatni a szárnyait. Most a Habi mögött csere, de nem sokáig...
ha bejön Guarin és Zapata is felfejlõdik, akkor jön a 4-2-3-1 és jaj lesz mindenkinek... ez a két ember osztogatja majd a gólpasszokat rendesen...
nekem abból kétféle verzió van,egy védekezõ-kontrázó labdatartással lassú játékkal hossszú passzokkal meg egy gyors rövid passzos játék támadó mentalitással
énis 4-2-3-1et játszok de alacsonyabb osztállyal 4-1-4-1et általában vagy ha nincs kedvem taktikával szórakozni akkor gépi 4-4-2 counter😊
A szokásos 4-2-3-1 -nél nagyon kevés helyzetet dolgoztam ki... érdekes.
És meccsenként általában 1, max. 2 gól született. Igaz, hogy nem kaptam sok gólt, viszont ha véletlen valaki 1-szer betalált, akkor már nagyon nehéz volt felállt védelem ellen játszani, mert nem volt annyira hatékony a támadójáték.
És meccsenként általában 1, max. 2 gól született. Igaz, hogy nem kaptam sok gólt, viszont ha véletlen valaki 1-szer betalált, akkor már nagyon nehéz volt felállt védelem ellen játszani, mert nem volt annyira hatékony a támadójáték.
én VKP-t ha használok akkor szoros emberfogásra szoktam tenni ezért mindig olyat veszek akinek emberfogás és szerelés jó
jah, értem.... én sem, mert ha nagyon elkalandozik, akkor ki szûr?
Nálam nagyon csapatfüggõ, hogy miylen taktika vezet sikerre...
Általában a 4-2-3-1 formációt szaoktam alkalmazni, de ehhez nagyon jó és gõlerõs támadó középpályások kellenek. Ez a Debrecennél most annyira nem áll, mert még túl fiatalok azok a játékosok, akik majd pengék lesznek.
Ezért most 4-1-3-2 -t játszok, de a két ékbõl az egyik visszazár labdavesztésnél, mert az luxus lenne, hogy ketten lézengjenek elöl...
Általában a 4-2-3-1 formációt szaoktam alkalmazni, de ehhez nagyon jó és gõlerõs támadó középpályások kellenek. Ez a Debrecennél most annyira nem áll, mert még túl fiatalok azok a játékosok, akik majd pengék lesznek.
Ezért most 4-1-3-2 -t játszok, de a két ékbõl az egyik visszazár labdavesztésnél, mert az luxus lenne, hogy ketten lézengjenek elöl...
VKP -t szabad játékra??? ez bizos?
Vezetek 7 pontal félidõben(még 7 meccs) rakok képet is!
Igen jól mûködik, de mostmár lõnek a többiek is szépszámmal!
ja a VKP-sba ott persze hogy a csatár sokat lõ mert labdatartásra is van állítva,azt direkt alacsonyabb osztályú csapathoz csináltam Ausztriába
ja és jól mûködik?
ja és jól mûködik?
Én a 4-5-1-es taktikádra gondoltam ahol csak egy csatár van!
Annyit változtattam, hogy használok irányítót!
Annyit változtattam, hogy használok irányítót!
:o grat
úgy tedd be legközelebb hogy bal oldalt átnézés jobboldalt meg meccs statisztika felezett megjelenítésnél tudod beállítani
úgy tedd be legközelebb hogy bal oldalt átnézés jobboldalt meg meccs statisztika felezett megjelenítésnél tudod beállítani
csak kihúztam valahogy
[/img]
kérni kell vezetõségtõl azt vagy adnak vagy nem de évvégén többet kapsz mert TVs bevétel is lesz
a csoportkörbõl igazolásra nem kaptam egy forintot sem. Mind1 megpróbállom megnyerni a bajnokságot megint aztán lesszvalami.
tudtok mondani vmi jó védekezõ középpályást magyarországon? Mert a lipcsei kezd öregedni.
Ezt nem értem. A reac megver, az mtk-t meg sima 3-0 ra kiütöm.
Ezt nem értem. A reac megver, az mtk-t meg sima 3-0 ra kiütöm.