Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Jó, a Fabio Santos az egy más kategória... 😊
OK. Köszi, megpróbálom
másik: c/porgram files/ahova raktad a gémet alap esetben sports Interactive/data/cache/
a cache könyvtárakból törölj midnent utána meg válts skint mondjuk ha nem lenne jó.nekünk többeknek ez bevállt😊😛
Egy kis egítség kellene...
Feltelepítettem a Borsodi Ligához tartozó mezcsomagot, de valahogy nem akar mûködni...
Próbáltam már másolni ide - oda, de egyszerûen nem mûkszik, az alap mezek vannak a magyar bajnokságban.
Mi lehet ennek az ellenszere? Érdekes módon más mezcsomaggal semmi gondom nincs, de ez nem mûkszik...
Köszi.
ja és Ballackal hosszabíts szerzõdést 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Podolski PAja eggyel jobb csak mint Guerreroé...170...171... 😄
A patch miatt gyengébb lett Podolski, Kerlont fogom nyáron elhozni 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
amúgy Lizarazu jó amig vissza nem vonul, február környékén meg már Lahm és Görlitz is felépül így szélsõ hátvédekbõl lesz elég, köv nyáron meg vegyél egy jó kapust mer Kahn második szezonba már nem jó kezdõnek
Euróban játszok 11.5ért adták oda Lahmot, most Aissatit szeretném megszerezni U18ba, télen ha kapok pénzt Kerlont, mert akkr lex 18
vegyé balhátvédet is és vagy kapus-t 😄
Bayernnél csak 15milla az á.k, pedig 100milla az egyenleg 😮
Eddig csak Kompanyra tellett 😄
Eddig a 6.0.2vel játszottam vagy az 1el most feltettem a 6.0.3mat és egy csomó playának jóval nagyobb a PAja 😛
Pl: Dos Santos 182
Kerlon 190
Aissati 175
stb... =]
hogy csináljam??
Próbáltam a sokak által favotizált Fifa Manager 06 -ot.... hát eléggé megmosolyogtató a dolog... 😊
Azt írták az FM Hungary-n, hogy ez konkurencát jelenthet majd a FM-nek... hát én nem vagyok errõl meggyõzõdve... nem egy kategória a két játék.
Más:
Most Debrecennel nyomom és úgy töltöttem be az adatbázist, hogy legyenek benne a Dél-Amerikai bajnokságok játékosai is... hihhetetlen.
Eleve sokkal jobb edzõim vannak, sokkal jobb játékosfigyelõim vannak és folyamatosan ajánlják az 50-60 Millás tehetségeket...
Én azt a taktikát nyomom, hogy megveszem a 15-18 éves magyar tehetségeket és veszek a hiányposztokra külföldrõl kimagasló theteségeket. Így nagyon olcsón vannak minden posztra nemzetközi szintû fiatal játékosaim, akik elöbb -utóbb átveszik a helyet a kezdõben...
A 25-28 éves játékosokat pedig eladom, mert most még úgy sem akarnak a Debrecennél maradni, ha van külföldi ajánlat is...
Nikolovot 650 Milláért, Halmosit pedig kereken 1 Milliárdért vitték el...
és ott állnak a sorban mögöttük a tehetségesebbnél tehetségesebb fiatalok (elsõsorban magyarok)... asszem a válogatottal is jót teszek, mert 4-5 év múlva lesz kibõl válogatni...
na ezt nem akartam abszolút 4-ik hely.
nem baj azt 950 milliót megérte. Talán a 3-ik hely meglessz.
Hát ezt nem hiszem el!!! Itthon 0-0, idegenben meg 2-1 re nyrek a Praha ellen 10 emberrel!! Bent vagyok a bl-ben
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
én 10-óta nyomom folyamatosan
kb 3-szor vertem szétt a gépet..
az elsõ bajnokság szoros volt, a magyar kupa döntõröl nem is beszélve. Simán vertem a sopront kétszer de a döntõbe csak 11-el nyertem.