Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
annyira jók vagytok, gratula mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

b4rc4
Belletti helyére meg érkezik Daniel Alves 25millio euróért.

b4rc4
😊😊😊

OK, köszi
Mondjuk nem Barca szinten, de nekem a Regedei és a Lõw is elég jól be szoktak válni... a mellett, hogy viszonylag jól szerelnek, nagyon jó kis labdákat osztogatnak hátulról, ami nem ritkán gólpassz is lesz...
Jó, a Fabio Santos az egy más kategória... 😊
b4rc4
oksa,szolj ,hogy sikeráált-e😊😊😊

oppá, erre nem gondoltam...
OK. Köszi, megpróbálom
b4rc4
jaja,nagyon jó kis pléja😊

b4rc4
cache könyvtárakat törölted?😊 1ik: dokumentumok/sports Interactive /football manager/cache
másik: c/porgram files/ahova raktad a gémet alap esetben sports Interactive/data/cache/
a cache könyvtárakból törölj midnent utána meg válts skint mondjuk ha nem lenne jó.nekünk többeknek ez bevállt😊😛

Fabio Santos? Igen õ nagyon jó... egyszer nekem még a Fradihoz sikerült elcsábítanom, de utána egybõl Real, Inter, Juve és Barca akarta elvinni tõlem... Nem adtam 😊)
b4rc4
na emgtaláltam a tökéletes Gio utódot😊

Sziasztok!

Egy kis egítség kellene...
Feltelepítettem a Borsodi Ligához tartozó mezcsomagot, de valahogy nem akar mûködni...
Próbáltam már másolni ide - oda, de egyszerûen nem mûkszik, az alap mezek vannak a magyar bajnokságban.
Mi lehet ennek az ellenszere? Érdekes módon más mezcsomaggal semmi gondom nincs, de ez nem mûkszik...

Köszi.
Ars3nal
hi és grat all
vége van állami bajnokságnak

b4rc4
hi all és grat!

szoltan
2. primera divisionos meccsen jött is a siker😊

Hala Madrid!

jah! 😛 azok nem léptek be és nem is fognak

szoltan
Basszusa, a svájci játékosok EU-n kívüliek?

Hala Madrid!

5w0rdf15h
diamond v2 tökéletes 😊

ja és Ballackal hosszabíts szerzõdést 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

GTheo
Mien taktikot használsz náluk?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

5w0rdf15h
nm énis velük tolom mer a régi mentésem már nagyon lassú volt így újat kezdtem 😊

GTheo
Thx 😄
Podolski PAja eggyel jobb csak mint Guerreroé...170...171... 😄
A patch miatt gyengébb lett Podolski, Kerlont fogom nyáron elhozni 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

5w0rdf15h
add el guerrerot és vedd meg az árából podolskit istenpléja 😊 zé roberto legjobb bal oldalra jobb oldalon meg rotálhatsz 😊
amúgy Lizarazu jó amig vissza nem vonul, február környékén meg már Lahm és Görlitz is felépül így szélsõ hátvédekbõl lesz elég, köv nyáron meg vegyél egy jó kapust mer Kahn második szezonba már nem jó kezdõnek

GTheo
Kahn egy ideig jó, ha Lahm felépül akkr van balhátvédem.
Euróban játszok 11.5ért adták oda Lahmot, most Aissatit szeretném megszerezni U18ba, télen ha kapok pénzt Kerlont, mert akkr lex 18

csak Kompany-ra? Õt 6.1milla font-ért simán megkapod az elején! 😄

vegyé balhátvédet is és vagy kapus-t 😄

GTheo
Reggelt!
Bayernnél csak 15milla az á.k, pedig 100milla az egyenleg 😮
Eddig csak Kompanyra tellett 😄
Eddig a 6.0.2vel játszottam vagy az 1el most feltettem a 6.0.3mat és egy csomó playának jóval nagyobb a PAja 😛
Pl: Dos Santos 182
Kerlon 190
Aissati 175
stb... =]

Fyrex
hali & grat mindenkinek!

Avanti Crociati!

Hova kell felrakni a superpackokat pls segítsetek mert szeretnék már játszani ja és hova rakjam azt amitõl nagyobbak lesznek a játékosok képei.Elõre is köszi<#szomoru1><#help>

5w0rdf15h
ahogy gondolod ha egyáltalán nem játszatod akkor rakd tarcsiba ha meg cserének használod néha akkor ne 😊

bocsi a zaviért de azt szeretném kérdezni hogy aki nemfér be a kezdöbe azt küldjem a tartalékokhoz vagy maradjon a kezdöbe kijelölés nélkül??!!
hogy csináljam??
Reggelt!

Próbáltam a sokak által favotizált Fifa Manager 06 -ot.... hát eléggé megmosolyogtató a dolog... 😊
Azt írták az FM Hungary-n, hogy ez konkurencát jelenthet majd a FM-nek... hát én nem vagyok errõl meggyõzõdve... nem egy kategória a két játék.

Más:
Most Debrecennel nyomom és úgy töltöttem be az adatbázist, hogy legyenek benne a Dél-Amerikai bajnokságok játékosai is... hihhetetlen.
Eleve sokkal jobb edzõim vannak, sokkal jobb játékosfigyelõim vannak és folyamatosan ajánlják az 50-60 Millás tehetségeket...

Én azt a taktikát nyomom, hogy megveszem a 15-18 éves magyar tehetségeket és veszek a hiányposztokra külföldrõl kimagasló theteségeket. Így nagyon olcsón vannak minden posztra nemzetközi szintû fiatal játékosaim, akik elöbb -utóbb átveszik a helyet a kezdõben...
A 25-28 éves játékosokat pedig eladom, mert most még úgy sem akarnak a Debrecennél maradni, ha van külföldi ajánlat is...

Nikolovot 650 Milláért, Halmosit pedig kereken 1 Milliárdért vitték el...
és ott állnak a sorban mögöttük a tehetségesebbnél tehetségesebb fiatalok (elsõsorban magyarok)... asszem a válogatottal is jót teszek, mert 4-5 év múlva lesz kibõl válogatni...
megyek aludni én is.
na mi van mindenki alszik?
[/img]

na ezt nem akartam abszolút 4-ik hely.
nem baj azt 950 milliót megérte. Talán a 3-ik hely meglessz.
[/img]

Hát ezt nem hiszem el!!! Itthon 0-0, idegenben meg 2-1 re nyrek a Praha ellen 10 emberrel!! Bent vagyok a bl-ben
Ars3nal
na lépek l felhúztam magamat...
jó8all

GTheo
Nagggyon könnyû...Tartalékokkal kipróbáltam a 4. meccsemet, 4-0 szal kiléptem, Bayern lesz a köv csapatom úgynézki

Ars3nal
<#wow1><#wow1><#wow1>

Atesz89
Hajrá, de sztem túl könnyû ott a bajnokság.Én igazolás nélkül megnyertem a San Joséval

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

GTheo
Ez de kirááály, Amcsi bajnokságban amcsi csapattal csak játékossal és draftjoggal lehet üzletelni 😄 majd igazolásokról mutatok képet, egész jó a csapatom(Los Angeles Galaxy).

Atesz89
Grat!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

zaki
Grat! <#worship>

Ars3nal
grat

zaki
<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

[/img]

én 10-óta nyomom folyamatosan
kb 3-szor vertem szétt a gépet..
az elsõ bajnokság szoros volt, a magyar kupa döntõröl nem is beszélve. Simán vertem a sopront kétszer de a döntõbe csak 11-el nyertem.
Ars3nal
majd éjfélkor lépek😄

zaki
<#ravasz1><#vigyor1><#alien>

Jó 8 <#action>

Ars3nal
nem😄

Ars3nal
grat

zaki
Hajnal? 😄

Ars3nal