Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
õ az egyedüli aki ött Orbán melett😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ja, próbáldd meg Dubeczet, sok helyen képes játszani!
Hala Madrid!
Én 2010ben járok az MTKval. A világranglistán már a 21. vok és 2007ben UEFA kupát 2009ben BL-t nyertem!!! Egyáltalán nem csalok csak az FM Scoutot használom!!!
Jah és vannaki magyar játékosaim is de többnyire csak a b csapatban mertr a játék nem akar jókat generálni...
A keretem:
Dzsudzsák
Leandro
Bartha
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Most pedig jön az eb az olaszokkal.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ok, mindjárt azt is felteszem
Ennyi a taktika... nem nagy ördöngõsség...
Persze ehhez még kell a beállítás:
Védõk: a lényeg, hogy ne rohangáljanak elõre
VKP: szokásos
KP: irányító
TKPJ;TKPB: támadjon ezerrel
ujratettem a játékot mert [email protected] egyett Brazliával😛Nemzettel még úgyse kezdtem erre elsõ nap közeledik hozzám a zte😛 nem tom mit tegyek😛
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek