Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindjárt teszek be 1-2képet😊
amúgy profi munka , szívem büszkeséggel telt meg!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
újabb csodálatos évnek van vége Dél-Olaszországban
2006-2007-es Palermo keret
Pénzügyek
Palermo töri
sempre Palermo
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
taktikának meg ez jött be nálam
ez a keret elég türhetõ az nb-1 ben
Na,eddig jól megy a szekér!!!Az elõzõ képem rosszul sikerült,a keretet ujra felrakom,ha valakit érdekel!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
haatakukacfreemail.hu
haatakukacfreemail.hu
Bejött a taktika? egyáltalán sikerült leszedned?
Redvin: <#worship>#worship><#idiota>#idiota><#wow2>#wow2> még sok ilyet kérünk 😉
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bazze Zte-hez Február elsején mentem és már május van és még 1 bajnoki se volt😮OOmost akkor mi van?
Bónuszként itt egy kép a kis kedvencemrõl: