Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már nem kezdtem az arsenalal,hanem MAN UTD.roney csak jó lesz,csak kit vegyek mellé? mert Saha nem JÓ.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Némethet gondolom, hogy a Liverpool nem vitte volna, ha a valós potentialja 130 lenne.... Bár a 7.0.2-es adatbázis már kezdett alakulni eléggé, de még mindig vannak erõsen alulértékelt fiatal magyar játékosok benne.
ReaL MaDRid x siempre
a Honvéddal a szezon felénél járok, örülök, hogy vezetem a bajnokságot mégha csak jobb gólkülönbséggel is, mert a csapata magja sérült, így meg nagyon nehéz volt. be is csúszott egy-két nem várt vereség
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Még sikerült eladnom tarcsiból Miguelt ( 2M ) és Kostadinovot ( 3M ) , így 8M font jött be játékoseladásból,mind B vagy C csapat. BL-csoportom jó lesz.
Inter , Chelsea , Dinamo Bucarest ( 4. kalapból sorsoltak :S )
Utolsó 2 meccs:ZTE-Rapid B. 2-1;Porto-ZTE 2-1
Báttyó nem gyenge a srác...
totti grat így is szép menetelés volt!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Nálam Andrade srác nemtom mit szív,de elég jó. Mikor megvettem,72 volt CA,most 132 , kevesebb , minte egy év alat.
[ G0T H3R01N ?! ]
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Manuel Ruz 21 éves 143/170
Alex 167/170
😮OOOO
csak geci scout kifagy,ha megy msn :| igy evente 2x veszem elo .
<-Juan Valera ( SPA ) Palermo 1.1 M font
->Manuel Ruz ( SPA ) Valencia ( free )
<-Cléber Santana ( BRA ) Atlético B
->Alex (BRA ) Fener ( free )
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
simább lett mind vártam :o
Atlético : Rennes 2:0
Atlético:Fiorentina 2:0
Bayern:Atlético 3:2 ( félidõbe 0:2)
Utolsó fordulóban Besikatasnak 3 góllal kellett nyernie,hogy továbbjussanak. Félidõben 1:0 ide. Aztán piroslap,büntetõ.. 1:1 . Aztán 80. , 82. és 85. percben 4:1. Rennes és Besiktas jutott be 6 ponttal,Bayern 12. Azthittem,kivágom ezt az egész szar kasznit. De kínomba csa röhögtem -.-
UEFA-ból kiestél, v be se jutottál oda az intertotóból? v ez már nem is így müködik? 😛
Avanti Crociati!
1. Real Madrid 94 (!) pont
2. Atlético Madrid 86 pont
3. Valencia 84 pont
Anyagilag elég gányul állok,de a BL úgyis rengeteg pénzt hoz. Egy csatárt akarnék igazolni,de sajna nem lesz rá zs,majd jövõre( Chakmakh,Huntelaar,Fred,Jo .. ) Szal maradnak az ifik 😉
nem baj,jövõre megnyered a bajnokságot:')