121242
Football Manager
  • kraawz
    (Y)(Y)
  • JackDaniels #117785
    Nah, csak kiharcoltuk a tovább jutást.:))

• Magic Boy
    Nagy játékosok lesznek, ha megtudod tartani őket.
    Grat!
  • soma22
    többször is leirtam, hogy vélemény, nem kötözködés, de látom nehezebb a felfogása néhány embernek
  • kraawz
  • DaMarcus
    gondoltam h nem te igazolad oda :D
  • kraawz
    Velük sikerült erősítenem fél év alatt [ ifjak ]

• Magic Boy
    Jack daniels viszkisen meg pláne biztató.
  • JackDaniels #117778
    Nem én igazoltam..))) Van még pár sztár a csapatukban.
  • DaMarcus
    TÉK :D
  • DaMarcus
    nem gond csak próbálom mentesíteni a fórumot (:D)
  • KoniZTE
    csak azért irtam hogy ha nem érthető az elözö hozzászolásom hogy most - real drkukker - vagy nem , csak azért hogy utálom a realt és ZTE a legjobb :)
  • DaMarcus
    alap h csodagyerek :D
  • DaMarcus
    statok miatt kértem :D
    am ő a mentális adatai miatt játszik olyan jól (kib*xott jól)
  • DaMarcus
    gondolom van AC Milan topik is
  • 5w0rdf15h
    tessék, azt hiszem a statok magukér beszélnek....utolsó 2 meccs 10es osztályzat :D

ja és csodagyerek a szentem :D
  • KoniZTE
    jah én utálom a Realt Forumosok : Rault ti 35 évesen betennétek a kezdőbe ? ( miközben ott van mellette még robinho,vela,agüero,henry,bojan)és ha Ustari sokkal jobban véd akkor Casillast is ? Soma én se szolok bele a mentésedbe...
  • DaMarcus
    nálam is álltkodott a man cityben :D [nála a leghamarabb -.- :D]
    patoról egy pikcsört pls Kardhal :)
  • kraawz
    akkor nem csak nállam állatoskodott,grat :O
    csak sajna Milanos db-ben
  • 5w0rdf15h
    Pato gyerek egy vadállat, nemgyengén kurvajó biznisz volt megvenni :D előző meccsén 3at vágott az oroszoknak most meg...

2 uccsó meccsén 7 gól :))))))
  • DaMarcus
    hmm sneijder a pompeyba az igen :D
  • JackDaniels #117765
    Csizmáskandúréknak is elkennyük a száját.:))))))))
  • 5w0rdf15h
    Grat már vár az inter biztos :DDDddd
  • JackDaniels #117763
    Asszem ez több mint biztató a visszavágóra nézve.:)

• Gunnersboy
    és ez így a helyes, egyetértek teljes mértékben, nem szeretem a madridot, de Raul akkora kultusz hogy tényleg, szinte kihagyhatatlan :)
    (kiskoromban Raul a kedvenc pléjám vot zuztam is 4.be raulos mezzel keményen:DDD)

amugy, szevasztok menedzserek, nemsokára zúzok egy kicsit énis Galaxyval, gratula annak aki megérdemli ;)
  • DaMarcus
    én nem szeretem a man city-t még is letoltam 3 idényt és csak azér hagytam abba mert elkapott az igazolás mánia :D
  • JackDaniels #117760
    Tolok képet, ha megtalálom a printszkrín gombot.:)))))
  • soma22
    no problem, csak azért irtam mert nem kötözködni akartam, csak leirtam a véleményem:)
  • soma22
    tiszteletem apukának innen is:)
    pompeyhoz sok sikert, képet tolni ám

(félig letudva ez a fos szezon, még egy hétéslesz balbekkem:))
  • kraawz
    nem flémnek szántam :)

Annyit kihagytam,hogy jött Obi Mikel kölcsönbe.
  • JackDaniels #117756
    Nah, én is jövök vissza egy vacsora és egy fatert szülinapján köszönteni illik kis italozás után.:))) Kíváncsi vagyok, hogy mire leszünk képesek félrészegen a Pompey otthonában.:)))
  • soma22
    minden nagycsapatnak vannak olyan játékosai akiket soha a büdös életbe nem adnék el, ha szeretem ha nem. azt a csapatot meg amelyiket nem szeretem nem játszok velük, főleg nem 6 idényt.

számomra vége, csak egy megjegyzést irtam
  • kraawz
    ki mondta hogy realos ? :O
  • kraawz
    Üdv. Feyenoordal féltávnál állok,és mivel csináltam 9M font profitot,kaptam kicsit igazolni. Jött Enyeama 200k-ért,mert Ekrami és Timmer semmit sem csinált :S Védelem úgy-ahogy oké,középpályára elhoztam eddig 2.4M fontert Luis Jimenezt,ő nyáron jön majd. Egy bal oldali KPra vadaszok,van 2 kiszemeltem,rem. még jön egy,mert se Drenthe,se Sammuel nem alkot ott semmit :S Előre elhoztem ingyér Hasselbainkot,mivel 2 csatárral 2 csatáros taktika érdekes. Főleg , ha van sérülés és eltiltás.. Meg leigazoltam 850 k-ért kedvenc plejám, Qvistot :P
  • soma22
    szépek az eredmények is, mondjuk várható is, de ha egy ilyen kaliberű csapattal kezdek akkor ezt akét pleját nyugdijjasként is a kezdőbe teszem
  • Hegeace
    Gratula mindenkinek!

legalább vannak spanyolok ...
  • soma22
    egy igazi realos:casillas cserepadon, raul már ott sincs... grat

bocs de ez a véleményem
  • KoniZTE
    Real Madrid : 5 év : 5 spanyol bajnoki cim , 3 Bajnokok ligája győzelem , 5 spanyol szuperkupa győzelem , 3 világkupa győzelem , 1 spanyol kupa ezüst , 3 europai szuperkupa győzelem ,
    Kezdő a 6. évemben : Ustari - Dani Alves , Marcelo , Pique , Sergio Ramos - Ribéry , Guardado , Raul Garcia , Agüero - Vela , Henry . Cserepad : Casillas , Cicinho , Garay , Arteta , Dos Santos , Robinho , Bojan
  • 5w0rdf15h
    nc rohadt gép...még jó hogy a csatáraim bomba formában vannak

• bigapó
    sziasztok!

Amikor veszek játékost akkor össze tudom hasonlítani az adatait egy saját csapatbelivel, például azéval aki helyett jönne. Ez nem mindig működik vagy Én nem csinálok jól valamit, mert nem találtam meg a megfelelő játékost, pedig a poszt is be volt állítva.

A kérdésem az lenne, hogy nincs egy átlagszám ami alapján meg tudom nézni, hogy kit érdemes részletesebben is megtekinteni?
    Így egyesével elég macerás és aprólékos munka.