Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megkéne szerezzem Pistát is de õ 40e 😊
Nálam õk meghatározó játékosok tehetségesek csak Ilie idõsebb mint 20, nagyon jók...
Azé igazoltam magyarokat is 😄
Majd mutatok keretet
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
eddig egyenlõre csak 1 bari meccset játszott a CSZKA Moszkwa ellen 3-2re kikaptam
meg egy Luxemburgi csapatot kaptam UEFA-ba 😊))
szép, mondom tovább kell jutnod, ilyen csoportot nem mindig kapsz😊
1 tipp: Mikor év végén sorsolnak, akkor lehet a februári, ill. márciusi meccsnapra barátságos meccset tenni, utána már nem...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
😞 kár érte
milyen csoportot kaptál?
Fradi-Rennes 0-1 😞
nemtom te hogy csijáltad 😊
<#eljen>#eljen>
Kövi meccsen javítottam, Pápa-Fradi 1-4.
sajnos vb-t elbasztam s csak 4. lettünk de az eb-t meg kéne nyerni és akkor majd csak kapkodnak utánam a klubbok😛 interhez jó lenne menni😛 leigazolták Portillot a reálból és TEVEZT is😄
ááá az olasz válogatottal a kövi meccsem 126 nap mulva-.- elmentem 100 napra szabira😛😄D
Akiket megéri leigazolni szerintem, és nálam is jól nyomják: Komlósi, Vaskó, Priskin, Kiss György, Nikolov, Regedei, Habi, Arenas, MACHACÓN, Estrada, Tóth Norbert. Jövõre meg jön Guarín 1 milkáért. <#eljen>#eljen>
aztán 100% 😛
Hajrá Fradi 😊
nemtudtam mit lehet kihozni belõlük! 😊
de te mindig egyben kapod a pénzt vagy részletekért is eladod?
megmondom õszíntén soha nem igazoltam és adtam el játékost részletekért...nemtudom hogy a pénzt akkor is ugyanugy megkapom az egészet a számlámra vagy csak akkor ha már lejárt a törlesztõrészlet?
jah és a ligák azok nálad fullon be vannak jelölve vagy csak mindig az elsõ osztály? kivéve persze a magyaroknál
ugyhogy sajna így elszaródott a mentésem, pedig sztem kurvakirálycsávó voltam 😄 és ujat kell kezdenem... de most nagyobb felkészûltséggel mer nekem az edzésem az elég gány volt!
soha nem próbáltam még kis adatbázissal de ha itt is vannak ilyen jó edzõk akkor azzal fogom tolni és ugy legalább röpûl a game, (ugyis szar a gépem)
thx
nagy adatbázissal tolod?
olasz, spanyol, német, angol, francia, holland, argentín, brazil, román, szerb, cseh liga van bejelölve.
Õk jöttek:

azt hogyan csináltad? te töltöttél be uj országok játékosait a bajnokságokon kívûl????
vagy pénzér hoztál el edzõket?
Iceman