Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Elfelejtettem ajáték elején leigazolni Kisliy, még sosem játszott nálam, de láttam milyen zsír pléja lesz. Szerencsére még otthon játszik, de már egy fél tucat nagy klub figyeli, nehéz lesz elhoznom... 😞

zaki
Eslõ 3at figyelem most is, de még nem akarnak jönni. Uccsót most igazolom le. Thx a tippet.

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

zaki
Sopron ellen 1-1, AZ ellen meg 0-0 lett itthon, ráadásul Priskin lesérült 1 hónapra, most gondban vagyok... :o

1. meccsén mindjárt lõtt is 1 gólt szabadrúgásból 😊

nekem õ 7ezer volt 😊 - nálam mindig beválik
megkéne szerezzem Pistát is de õ 40e 😊

GTheo
Fradisoknak: Gerardo Cortés, Alexis Sánchez, Sherman Andrés Cardenas, Adrian Ilie, Vukobratovic, Inostroza <---
Nálam õk meghatározó játékosok tehetségesek csak Ilie idõsebb mint 20, nagyon jók...
Azé igazoltam magyarokat is 😄
Majd mutatok keretet

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
Zoltánt leigazoltam, eléggé lájtos eddig. 45 ezer volt, szal átb@sztak... 😄

én most csak küszködök a játékos eladásokkal 😞 egyenlõre csak Saliga Zoltán jött 7e-ért 😊 több pénzem egyenlõre nincs is, remélem hamarosan eltudom passzolni Bajá-t,Balog-ot és Szûcs-öt akkor lesz pénzem igazolni
eddig egyenlõre csak 1 bari meccset játszott a CSZKA Moszkwa ellen 3-2re kikaptam
meg egy Luxemburgi csapatot kaptam UEFA-ba 😊))

Saligáékat nem igazoltad le???

zaki
Thx!

Nálad mi a helyzet? Haladsz már, kiket adtál/vettél, elkezdõdött már a szezon?

GratGrat!Respect!

szép, mondom tovább kell jutnod, ilyen csoportot nem mindig kapsz😊

zaki

<#smile>

zaki
😞

1 tipp: Mikor év végén sorsolnak, akkor lehet a februári, ill. márciusi meccsnapra barátságos meccset tenni, utána már nem...

fsgh
bazzz elment vagy 100-150 napom mert áramszünet volt:S >😞(((( be is álítottam a havi mentést...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ahhoz képest elég kellemes kis csoport, itt lehet szorgosan gyûjtögetni a pontokat sõt még a 3. hely is meglehet! Hajrá!

GTheo
átküldöm a wba mentésemet, szintén 5dik lettem, Crespot ingyen, Kalout is leigazoltam, átküldöm ha kell lusta vagyok elindítani 😄😄DD

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
😄

Jó pléják... <#eljen>

fsgh
na Ledesmát is Olasszá tettem😛😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Max08
Sziasztok!Szeretnék saját készítésû képet csinálni Kerlonról!Elég ha beteszek egy képet a player mappába,vagy kell még valamit bénázni az xml fájllal???

zaki
Az, Rennes, Partizan Belgrad, CSKA Moszkva

thx!

😞 kár érte

milyen csoportot kaptál?

zaki
Ajánld fel elõször 750-ért a kluboknak pl Lajost, aztán jön egy csomó ajánlat érte, majd kérjél utána mondjuk 2-3 milkát.

Fradi-Rennes 0-1 😞

nem akarják õket nagyobb összegekért 😞

nemtom te hogy csijáltad 😊

örökös mumus 😛

<#eljen>

zaki
Mikor a Debrecennel voltam, ott is megszívattak egy párszor... 😞

Kövi meccsen javítottam, Pápa-Fradi 1-4.

vasas engem néha megszokott szivatni...😞

zaki
Fradi-Vasas 1-2, Waltner kivégzett minket... :o

Ilyen sz@rul még nem játszottunk... 😞

fsgh
nem annyira mert szeretem az olaszokat és még így sose játszottam(klubbokkal már unom:S)
sajnos vb-t elbasztam s csak 4. lettünk de az eb-t meg kéne nyerni és akkor majd csak kapkodnak utánam a klubbok😛 interhez jó lenne menni😛 leigazolták Portillot a reálból és TEVEZT is😄

zaki
Thx! 😄

Kicsit uncsi nem? Csak válogatottal lenni... 😄

fsgh
gratula😊

ááá az olasz válogatottal a kövi meccsem 126 nap mulva-.- elmentem 100 napra szabira😛😄D

zaki
Thx 😄

Nem kell 100%, csak legyen meg a bajnokság... <#ravasz1>

zaki
Nm.

Akiket megéri leigazolni szerintem, és nálam is jól nyomják: Komlósi, Vaskó, Priskin, Kiss György, Nikolov, Regedei, Habi, Arenas, MACHACÓN, Estrada, Tóth Norbert. Jövõre meg jön Guarín 1 milkáért. <#eljen>

Szép! <#eljen><#worship>

aztán 100% 😛

köszönöm szépen a válaszokat!

Hajrá Fradi 😊

zaki

zaki
Csak az 1. osztály. Mind1ik normál részletességen van. Magyarországon meg a 2. osztály is be van jelölve.

jah és a ligák azok nálad fullon be vannak jelölve vagy csak mindig az elsõ osztály? kivéve persze a magyaroknál

zaki
Õket kp-ban adtam el, azt hiszem csak Bajevszkinek kaptam meg a felét rögtön, másik felét meg részletekben. Lokis mentésemben szinte mindenkit részletekre adtam el, úgy több pént lehet kapni.

mostmár... nem is 😛
nemtudtam mit lehet kihozni belõlük! 😊

de te mindig egyben kapod a pénzt vagy részletekért is eladod?
megmondom õszíntén soha nem igazoltam és adtam el játékost részletekért...nemtudom hogy a pénzt akkor is ugyanugy megkapom az egészet a számlámra vagy csak akkor ha már lejárt a törlesztõrészlet?

jah és a ligák azok nálad fullon be vannak jelölve vagy csak mindig az elsõ osztály? kivéve persze a magyaroknál

zaki
Nm.

Ja és Lajost, meg a többieket ne 1m-ért add el... 😛

aham, csak azér kérdezem, mer tegnap eléggé illuminált állapotban tértem haza a meccsrõl és amikor odaültem a géphez akkor okoskodtam valamit és valami hibát írt ki, nemtom hogy ez az állapotnak tudható be, hogy elcsesztem e valamit vagy nem 😛PP

ugyhogy sajna így elszaródott a mentésem, pedig sztem kurvakirálycsávó voltam 😄 és ujat kell kezdenem... de most nagyobb felkészûltséggel mer nekem az edzésem az elég gány volt!

soha nem próbáltam még kis adatbázissal de ha itt is vannak ilyen jó edzõk akkor azzal fogom tolni és ugy legalább röpûl a game, (ugyis szar a gépem)

thx

zaki
Semmit.

Kis adatbázissal játszom mindig.

akkor nem jelöltél be plusz nemzetet?!

nagy adatbázissal tolod?

zaki
Itt vannak az edzõk. Nem mind 4*-os, majd mindjárt az lesz... 😛

zaki
Ja, 4*-os.

olasz, spanyol, német, angol, francia, holland, argentín, brazil, román, szerb, cseh liga van bejelölve.

Õk jöttek:

4*-os????

azt hogyan csináltad? te töltöttél be uj országok játékosait a bajnokságokon kívûl????

vagy pénzér hoztál el edzõket?

Iceman89
😄DD 4,5 millát ajánlott érte az Arsenal, én meg kértem 10 et. Nem fogadták el, kértm érte 8 at de még arra is nem volt a válaszuk 😄 nagyon idióták...

Iceman

fsgh
grat😊 nagyooon átlátszó....😛PPP😄DDDD

zaki
Szia!

Nálam minden 4*-os. Többség ilyen noname edzõ. Majd idõvel lecserélem õket jobbra.