Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Szerintem nem! 15-20m-ért már talán megéri eladni... <#ravasz1>

fsgh
nehogy elad😉 már csak a hazafiasság miatt se😊)mondjuk 20 milláért azét elgondolkodnék....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Jó reggelt. le kellett újra játszanom a Sevilla meccset, mert véletlen nem mentettem mikor kiléptem tegnap, végülis jól jártam... 😛

Iceman89
szerintetek megéri Gerát eladni az Arsenalnak 5 milláért? Mert szerintem nem... 10 alatt igazából se adták el, és itt szerintem jobb lett mint igazából 😊

Iceman

Iceman89
megvan! bár 9 milla az értéke 😞

Iceman

Jó Reggelt all!

Zaki te milyen edzést/edzõket hoztál össze?

fsgh
pedig benne van kis adatbázisban is
Csináld azt hogy a keresõbe beírod azt hogy flamengo és akkor kidobja a klubbot benne kell lenni egy Toró nevû spílernek😛😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Iceman89
hali!
Figy szerintem nekem kicsi az adatbázisom mert már nem ez az aelsõ játékos akit nem találok 😞
azért köszi a segítséget 😊

Iceman

fsgh
hali

Iceman:hupsz akkor tévedtem😛 nézd meg flamengoból Toró gyereket nagyon jó😊

Iceman89
Frey Sebastien 15,5 milla az fm scout szerint 😄 Vmi olcsóbb? még lehet hogy bilgliát és freddy adu-t veszem meg...

Iceman

Magic Boy
jó reggelt és grat all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

fsgh
<#taps><#taps><#wow2>

Sztem Frey-t el tudod hozni 4millából...

Iceman89
Tudtok még ajánlani fiatal tehetséges játékosokat a játék elején, úgy 4 milláig?

Iceman

Iceman89
Nem sokkal maradtam le a BL-rõl 😊 és hozzáteszem hogy az utolsó 4 meccset bebuktam, pedig kiesõk ellen játszottam

Iceman

fsgh
öcsém!Vucinicet be tudtam hívni az olasz válogatottban mert lett útlevele és hamarabb hívtam mint a szerbek😛PP és most már azt írja ki hogy olasz és egyéb nem. Szerb😛😄DDD

Sysfox
Kapust nem tudok így hirtelen...Jan Koprivec talán...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Iceman89
😄 én csak ez után röhögtem,de nagyon 😄DD

Iceman

fsgh
<#wow2><#taps><#taps><#worship><#worship>

Iceman89
köszi 😊 így már összejött 😄

Iceman

Iceman89
kapust esetleg? Kirkland 1 évet játszott a West bromba aztán lejárt a kölcsön, és megakartam venni, de 4,5 millánál még csak tárgyalnak... 5 alatt nemhiszem hogy megkapnám 😞 és most csak Kuszcsak van a kapuba.

Iceman

Iceman89
[/img]

Iceman

fsgh
itt van ide töltsd

Sysfox
Én most nagyon megvagyok elégedve Kily Gonzálezzel (1.5 m), és edig Lamine Diatta is bevált. Õt valami nevetéges összegért le lehet igazolni a kezdetekkor (200-300e). Annyit simán megér.

Freddy Guarín is beleférhet.

Iceman89
azzal próbáltam, de vmiért nem rakja be...

Iceman

5w0rdf15h
képfeltöltés.hu ról nem lehet fórumra linkelni használd az SG képfeltöltõjét

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fsgh
nemlehet a képfeltöltés.hu-ról képet rakni...

Iceman89
20 Kb-nál nagy képett nem lehet feltölteni ha nem vagyok vip-es?
Vagy csak vmi mást szúrtam el...

Iceman

Iceman89
Ezer bocs, de megint szenvedek a képekkel...

Iceman

fsgh
azta!Ultrabrutál jóvagy😊grat!

Iceman89
Köszi!!!
figy tudtok ajánlani játékosokat akiket érdemes az elején megvenni? Van 4,5 millám...

Iceman

Sysfox
Ja, és amúgy mellékesen megsérült Bazzani és Castellazi is...Most jön a Hertha elleni meccs, ki áll a kapuba? Injekció lesz a vége Castellazinak.

Jó hír, Diana és Tonetto felépültek.

Sysfox
Tardelli beszólt a meccs elõtt, ez kellõképpen felidegesítette a csapatot úgy látom. Colombo gólja...vicc volt. Buffon kifutott vagy 30 méterig, és Colombo az üres kapuba rúgta a labdát kb. 35 méterrõl. Köze nem volt a labdához Buffonnak.

Sysfox
Üdv! Tényleg régen jártál itt. <#wave>

Én Irfanview-et használok.

Iceman89
Igen, igen... nem szoktam mostanába fórumozni 😊
De itt vagyok ismét, újult erõvel 😄
Iceman return!!!

Iceman

Iceman89
Milyen progival kicsinyíted a képeket? Volt már pár progim, de most egy se jut eszembe...

Iceman

fsgh
Jó Reggelt😊 Milan remélem befogod grat😊

hali Iceman régen láttunk erre felé😊

Iceman89
Szép jó reggelt!!!

Sysfox, rég találkoztunk...

Iceman

Sysfox
Ráadásul a Milán kikapott, így már csak 4 pont választ el tõle. A Juve és a Róma leszakadóban...Minden jól alakul eddig. <#smile>

Csak ne lenne ennyi sérültem...
(Sala, Antonioli, Tonetto, Volpi, Diana, Diatta, Francalanza)

Sysfox
Szép jó reggelt! És grat mindenkinek!

Lemostuk a pályáról a Leccet is... 😄

fsgh
hali és gratula😊

Scania Dáci
grat&FRANKCITY 4ever!!na most jó8 all😄

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

hú, sok idõ után újból úgy döntöttem, hogy jáccom egyet, és hát persze, hogy a Fradival indultam újfent... igazolni tulajdonképpen nem tudtam, de az UEFA-kupában szerencsém volt: az észt Florát, 1:1, 4:1-el vertük ki, a finn AC Alliansit 2:1, 4:1-el, a csoportkörbe jutásért pedig a CSKA Moszkvával kellett küzdenem:

fsgh
huhh nem rugtak ki😛 megfelelõnek találták a szereplést..😛

fsgh
vége 4. lettem😞(((((((((((( Buffon kihagyta a 11-est

Scania Dáci
én is lépek 1. felk meccsemet a muval 5-0-ra nyertem,nem nagy vmi de lokést ad nekik😄jó8 all

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

b4rc4
na ,énmeg kezdek 1et vmien olasz gárdával😊 majd késõbb folytatom a BArca-s mentésemet😊 de most meek ,jo8 all!

fsgh
na bazz Olaszo-Nigéria 2-2 tizik:S

b4rc4
pfff

fsgh
bronzmeccset játzok...Angolok kivertek 3-2-re😞(( Bekem 90.percbe szabadrugás..no comment...

b4rc4
ugy szintén😊