Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utolsó bari meccsem: Fradi - Celtic 1-0 g.: Waltner
zsíír
zsíír
ha valkinek jó a kondija akkor nem húzódhat meg,törhet el a lába,szakadhat el a térdszalagja?:o érdekes lenne
Kezdtem egyet a Vasassal, Euro vase 1st round, Rosa es Szegletes leserult 1 es 2 honapra 😞 Azert ezt a serulesi dolgot megoldhattak volna kicsit maskepp, ha valakinek 90% feletti a kondicioja az ne seruljon mar le ilyen 2-3 honapokra 😞
Together we'll fly someday...
120e font
Kisliy mennyi volt? Nekem 180 ezer euró... Regedei meg nem egy nagy eresztés, Nikolov sokkal jobb, csak most neki eltört a combja nálam... :S
tehát a végleges jött még Sergey Kisly, Regedei és a köv. nyáron Guarín
CSáó!
Grat! Az tetszett nekem hogy a WBA nak az elején 500 az 1 hez az esélye, legalábbis az írták. Ehhez képest simán lehettem volna BL-es ha vkit igazolok 😄
Kalout mennyiért igazoltad?
Grat! Az tetszett nekem hogy a WBA nak az elején 500 az 1 hez az esélye, legalábbis az írták. Ehhez képest simán lehettem volna BL-es ha vkit igazolok 😄
Kalout mennyiért igazoltad?
Iceman
Hatalmas Grat!
maradt még 750e font
Savic hozzám egybõl eljött
jah és jön még majd Guarín
Savic hozzám egybõl eljött
jah és jön még majd Guarín
õk jöttek eddig, nemsikerûlt eladnom többért a 3pléyát csak fejenként 1milkóért 😞
Saiga mikor ha nem most szerzi meg elsõ góljait...
Elsõt 16ról bombázta be a hosszú felsõbe, másodikat meg félpályáról lõtte... :o
Elsõt 16ról bombázta be a hosszú felsõbe, másodikat meg félpályáról lõtte... :o
hi'feladtam a fradit.sok hátránnyal jár a menedzselés.joõreg MILAN megy most.De a napolit 12 évig vittem,de már uncsi és a gép is belassult már.
Már a Schalke is bejelentkezett érte... :c
Nem baj, álomszerzõdést kínáltam neki, nem lesz olcsó mulatság, de majd behozza az árát... 😄
Nem baj, álomszerzõdést kínáltam neki, nem lesz olcsó mulatság, de majd behozza az árát... 😄
meg azt bírom,eccer votlam a WBA-val Arenast aakrom igazolni,addig senki sem akarja,mire én kinalok neki szerzõdést,akkor már Inter,Ral,Abrca,Arsenal stb...
F@szom kivan, hogy pont akkor kínál szerzõdést a Zaragoza Kisliynek, mikor velem tárgyal, hogy utálom ezt. Csoda, ha engem fog majd választani...
Jaja, jók ezek a dél-amerikai pléják, és eljönnek Magyarországra is. Csak kár, hogy 5 nem eus játszhat egyszerre... :o
Végre belõttük a tizit... :c
Bartha remélem jól pótolja Priksint. Erõs a 3 kihagyott tizi után meg javítani próbál... :c
ja amúgy kezdtem egyet Weymouthal,én úgyis csak a szarból várépítéshez értek máshoz annyira nem😄
az a mentés már nincs meg,elején télleg xar de úgyis sok gólt lõ,elsõ Amadorás gamembe elsõ idénytõl kezdõ volt és jól ment neki 7.45 átlaggal valami 17-18 gólt lõtt bajnokikon az elsõ évbe,pár év múlva legnagyobb pléja
Bazze, Erõs már a 3. tizit hagyja ki rövid idõn belül, súlyos pontokba kerültek ezek... 😞
Pedig neki a legjobb a 11es lövése elvileg, 20-as. Mostantól Lipcsei fogja rúgni... :c
Pedig neki a legjobb a 11es lövése elvileg, 20-as. Mostantól Lipcsei fogja rúgni... :c
Sánchez játszott a Lokiban nálam, nem kell bemutatni. Nézd meg Matías Campost, meg Sébastien Hernandezt (vagy ilyesmi a neve, elõzõ játékomban ott volt, most nincsen , kolumbiai pléja qrva jó játékos lesz belõle...)
Elsõ 3 második évben télen jöttek, Ilie 2dik év nyár, Vukobratovic,Inostroza most.Inostroza vmi irtó nagy tehetség 😛
Alexis Sánchez is király playa, Priskin csatártársa 😄
Alexis Sánchez is király playa, Priskin csatártársa 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]