Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát fullra raktam az edzés nehézségét... de nem mindenki sérül le csak páran...
és hát kapot nem is tudtam játszatni, mert rögtön másnap le is sérült megint...
akkor kicsit visszábbhúzom az edzés intenzitását
és hát kapot nem is tudtam játszatni, mert rögtön másnap le is sérült megint...
akkor kicsit visszábbhúzom az edzés intenzitását
Iceman
üdv,urak😊
20227!
Tomas Randa-ra keress rá, nem tudom Fradiba eljön-e, de anno leigazoltam a Lokiba, ilyen 7.6 átlag feletti teljesítményeket nyújtott minden évben. Csak kár, hogy már 30 felett van.
Az edzésed milyen?
Nincs túl nehézre állítva?
Nem túl sok a súlytréning?
Felépülés után egybõl mélyvízbe dobod? 2 hónap kihagyás után elõször csak csereként szabad betenni a meccs végén, utána egy félidõ, majd teljes meccs... és ha elfárad egybõl lecserélni, stb... mint a valóságban
Nincs túl nehézre állítva?
Nem túl sok a súlytréning?
Felépülés után egybõl mélyvízbe dobod? 2 hónap kihagyás után elõször csak csereként szabad betenni a meccs végén, utána egy félidõ, majd teljes meccs... és ha elfárad egybõl lecserélni, stb... mint a valóságban
Nem mindenki. Megvenném Rajczit 230 ezerért, elutasítanak, erre eladják ugyanennyiért az Ascolinak, @nyád! Égert is venném, meg Starkot, de elutasítanak mind... 😞
Hú basszus... ez a Machacon nekem is kellene a Debrecenbe...
Délután megpróbálom megvenni, ha nem vitte még el valami sztárcsapat.
Délután megpróbálom megvenni, ha nem vitte még el valami sztárcsapat.
75e ??????
nekem 600e font-ért se adták oda
nekem 600e font-ért se adták oda
Szerintetek mit lehet azzal csinálni ha állandóan lesérülnek a játékosaim?
megvettem Oliver Kapo-t... tök jól játszik, minden zsír.. lesérül 2 hónapra... felépül... másnap megint lesérül 2 hónapra... én meg már tök ideg vagyok
megvettem Oliver Kapo-t... tök jól játszik, minden zsír.. lesérül 2 hónapra... felépül... másnap megint lesérül 2 hónapra... én meg már tök ideg vagyok
Iceman
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>BAJNOK CSAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
komolyan mondom, hihetetlen jó vagy! grat
Zaki 😊
volt mumus 😛
volt mumus 😛
mer sztem ha magyar csapattal kezded, akkor kéne valami közöd legyen ahhoz a klubhoz, és mivel azt mondtad hogy utálod õket... elég furcsa olyan csapttal kezdeni akit utálsz
hát, nemsokáig fogod vinni...
amúgy ha vbre akarsz kijutni ajánlom hogy brazil bajnokságot betedd és inditsd 2004 decemberbe mert különben minden meccset nyerned kell
két felhasználóval vagy beteszed magad U21 lemondasz a másikkal és jelentkezel hátha felvesznek
lehet inkább Újpestel kezdek😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄:😄😄😄 vagy csak magyxar szöv.kap ként hogy vb-re kijussunk😄 am azt meglehet csinálni az elején,hogy pl ujpesthez is berakom magam meg magyar szöv.kapnak is?
Nehéz meccsen vagyok túl. A 4. számú kapus, Ceccarini védett, mert 3 kapusom is sérült. Nagyokat védett a 17 éves kapus.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Lajosért egy kiló szalámit nem adnék nemhogy pénzt...(Román másodosztályba volt a szalámis vásárlás😄)
pff.. attól,hogy jo a kondija megsérülhet sajna..ha ezt kivennék akkor nemlenne élethû a játék szerintem...