Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkavállalásival ki van már a tököm. Legalább 4 tehetségrõl maradtam le miatta!
Hajrá Magyarország!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
1. Roman Cap (191 PA)
2.Martial Rey(174 PA)
3.Omar Andrade(169 PA)

Egyébként nagyon durva a magyar keret van benne egy 189 Pa-s gyerek(volt játékosom 10,25 millió €-ért ment az Arsenalba)egy 190-PA-s gyerek a BL gyõztes Portoban alapember én ilyenekrõl Ukrajnában csak álmodozhatok
na,ennyi volt az elsõ hely.Blankint lerúgták,és onnantól kezdve vége mindennek:a bvsc ellen kikapok 2-0-ra(mondjuk nem rossz nálam most a bvsc,de hát akkor is...),aztán meg otthon a 4.helyen lévõ Kazincbarcikától OTTHON 0-2-re...egy 7 meccses gyõzelmi sorozat után egybõl jön két vereség,és egy játékos miatt az egész.a védelmem sem a legjobb,nyáron csak védõt fogok igazolni,és megint nagytakarítás lesz,csak most majd megpróbálom a dolgot ügyesebben csinálni.
most 3.vagyok,és az is csak a jobb gólkülönbség miatt...a Vasas meg talán 4 pontra van tõlem.a bvsc elleni vereség után 1 ponttal mennek,most nem néztem,hogy mit csináltak,mert egybõl mentettem és léptem is ki.szerencsére még játszok a Vasassal,remélem addigra már felépül Blankin,mert õ a fél dvtk most nálam 😊
ReaL MaDRid x siempre
Akkó meg mér nem nyertél?????????
😊))))
\"Never say never!\" W Churchill
http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1188247232.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />hajrá,lilák!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A kép meg sztem fotosopp.😊))))))))
Bl-bõl az elsõ kieséses körben kivert a Real Madrid!
Az elsõ meccsen hazai pályán 1-0-ra nyertem Rey góljával de a visszavágón sajna 2-0-ra kikaptam😞
De a bajnokságban jól megy 😊
Éppen ezért nagy grat mindenkinek!!Nálam most indul a 2013-2014es szezon második fele, jön az Arsenal elleni elsõ kieséses kör a BL-ben. Hazai õályán kezdünk.
Már régen nem jelentkezdtem, a 7. szezonomat taposom a Betissel:
Ja, igen, Õ a 4. számú csatárom 😊
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
folytatom a Diósgyõrrel,eddig elég gólzáporos meccseim vannak,Blankin 11 bajnokin 16 gólt lõtt eddig.tabellát nem merek tenni,pedig igencsak jól állok,de lehet,hogy a végére meg elszúrom,és akkor csak égés lesz -.-
ReaL MaDRid x siempre
Nyáron 1.9M értékben jött pár ifi,vagy 5 ember nem jött el,mert túl fiatalok. Azért maradt 5-6M igazolni,majd ha betöltik 17et,eljönnek.
Távozók:
Braulio 2M > Villareal
Valera 1.1M > Palermo
Miguel 2M > Sampdoria
Kostadinov 3M > Fiorentina
Jurado 4M > Lazio