Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaMarcus
vki tudna ajánlani egy csapatot akivel kezdhetnék?
mind1 hol (de mondjuk ne malajziába v hasonló jhelyen ha lehet 😊)

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

5w0rdf15h
nos bemutatkoztak az új igazolások 😄 (még tegnapi kép)

és ez a legfrissebb

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
pont a hülye szabályok miatt nem élveztem azt a gammát.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

DaMarcus
keretrõl hoznál egy képet?

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
az igen, szép volt! grat!

Mor3llo
Huh, milyen hajrát nyomtunk! 😮 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Itt a tegnapi Lillestrom elleni továbbjutásom:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

0202milan
Helllo!grat mindenkinek,jók vagytok!én mostanában nem nagyon érek rá,ezért jáccani sem tom!😞de remélem hétvégén már végre betölthetem a játékot!

FORZA MILAN!!

kraawz
2006ban volt korlátozás,MOST NINCSEN

Azért azon meglepõdtem,hogy a holland 2. osztályból simán tudok elhozni plejákat,feltéve,ha vmi kis noname elsõ-osztályú csapat nem nyúlja le. A kapuba sikerült leigazolnom ingyér Skov-Jensent,védelembe jött eddig egy jó bal szélsõ,meg most Cambuurtól jön valszeg egy 100/125 pleja,ami nagy szám. Elhoztam vagy 5 ifit,akik mind 150+ PA,német 3. osztályban ez még elég. Csak sajnálom,hogy 5 dél-amerikai pleja nem tudott eljönni :S Majd jövõre,ha feljutok 😉

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

GTheo
Hát igen Bojan barca nevelés... 😛

#117016: szerintem sincs semmi korlátozás... Legalábbis 1,5 év alatt semmit nem vettem észre a dortmundnál, pedig nem 1 légiósom van ...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

kraawz
bundesliga 1ben az égvilágon nincs semmi korlátozás 07ben. De ezt sworddel már egyszer tisztáztuk.

BL elõdöntö : Tottenham - Real 5 - 3 (!) , és a visszavágó

Mor3llo
Másodosztályban is van szvsz.Ha a Bundesliga Regionalba, és a BUndesliga 1-ben is van korlátozás, akkor Bundesliga 2ben miért ne lenne ? 😊

DaMarcus
ha jól tom van az fmhungary-n egy univerzális mez és egy univerzális arc csomag is

Magic Boy
Sziasztok.
Tudom, hogy régen jártam már erre, de a segítségeteket kérném.

Kéne egy Grafikai csomag amiben a legtöbb ország csapatainak (válogatott és klub) benne vannak a 3d-s mezei, címerei és minnél több játékos arcképe.
Kezdetnek elég lenne, ha a mezek meglennének.
Tudnátok segíteni?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

kraawz
Sajnos most nézem,elég hülye szabályok vannak itt a 3. ligában :S Sebaj,cél elsõ évben a feljutás. Sok jó dél-amerikait generált a gép,de 3. osztályban csak 3 nem EUs lehet,2. osztályban már nincs megkötés 😉 Szal most olcsó,noname eu-s ifik jönnek remélem.

kraawz

kraawz
oks. Én azért megnéztem,Burghausen kerete jóval erõsebb,ráadásul ott 300e font van számlán,200at adnak igazolni. Itt 400 körül van számlán,és adnak 50et,keret pedig nem olyan erõs. De hát hosszú távra tervezek, az 5x nagyobb stadion meg csak 5x nagyobb,ha nem is lesz tele 2-3 évig.

soma22
inkább a keret rövidsége miatt, és amiatt mert többen mennének megint.

kraawz:nem volt egy hatalmas élmény.

kraawz
grat 😞 😊))

Az én választottam meg a Düsseldorf lett. A Dresden-t 3. helyre várták,és vmi 35 000es stadionja volt,de nem tetszettek. A Burghausen-t ( déli liga ) 1. helyre várják,szivesen kezdtem volna velük,de csak egy 12k-s stadion volt. A Düsseldorfot 4. helyre várják,és egy 52 000s stadion van. Szal õk lettek 😊

BL-ben az Atlético ellen : 3-0,1-2 . Bajnokságban 5 forduloval a vége elött az Atlético vezetett 3 ponttal és jöhetett a nagy meccs köztünk ( egy hát alatt már a 3.ik)

kraawz
Üdv. Az Atlético mellett elkezdek egy másik mentést is,valami kis csapattal. Ilyen nagyobb bajnokságokat kilõttem a szabályok miatt ( angol , olasz , francia ) így maradt a német meg a holland. Hollandiában csak 2 osztály van,nem kapsz annyi pénzt,ráadásul elég bonyolult a vége. Szal német 3.osztály lesz,kinéztem két csapatot,meglássuk 😊

soma ha lesz pár perced,saarbrückenes tapasztalataidról vess pár sort ide. köszi

Mor3llo
Ennyire Rád fér a vérfrissítés ?

soma22
jóestét emberek

eddigi szokásaimhoz híven kihasználom a magyar bajnokság téliszünetét, hogy felkészüljek az illetékes ellenfél ellen, aki jelen esetben az atletic bilbao.
megyünk spanyol turára a 2 meccs elõtt a szünetben, ahol a depor az alaves és a bilbao lesz az ellenfél. remélem megint jól sül el a dolog

ezen kívül a szokásaimtól eltérõen nagyobb bevásárlást tartok, számitásaim szerint 4 uj érkezõ lesz

Nah elsõ meccset a Bernabeuban játszottuk :

kraawz
a srácok csinálták,nem én 😉 és köszönöm

totti10
gratula! chelsea-t megverni 3-0 nem semmi

hajrá,lilák!

kraawz
Ezt sem reméltem ( 3 meccs 7 pont 😉

kraawz
grat atesz , totti,koni , hunbasser(ha szabad😄) , jack

én is tolom kicsit este. Ez a spanyolok estje volt 😛

totti10
jól kezdtem a szezont szuperkupa megvan!

hajrá,lilák!

Mor3llo
Grat mindenkinek!Továbbmentem a Herthával az UEFA kupa selejtezõben a Lilleström ellen, 5-3-as összesítéssel.Majd tolok képet.

JackDaniels
Majd ha nagyobb lesz a stadion, akkor több lesz a nézõ is. Eddig mindig elutasították, vagy az ellenzék kibaxott velem stadion bõvítés véget.

\"Never say never!\" W Churchill

A bajnoksgá elég szoros , hisz végig csatázunk az Atlético-va. , BL köv. ellenfél is az Atlético Madrid 😊

hunbasser
kész.KO.otthon kaptam egy négyest 😞(( egyszerûen megállíthatatlanok.veretlenül fognak feljutni.és ezzel azt hiszem,hogy a feljutás sorsa is eldõlt.ugyan van még 13 forduló,de 8 ponttal több van nekik,és hát nekik is be-be csúszik néha egy x,de sokat nem fogok tudni rajtuk hozni.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser

remélem a Vasas ellen is bejön.mindenesetre örülök,hogy van még pár olyan emberem,akik tudják húzni a csapatot pl.:Kollát,vagy most a hosszú idõ után beállt Kocsis Dávid

ReaL MaDRid x siempre

soma22
blbõl csoport 3.-ként kiestem, barca és charlton égzett elõttem.jöhet az uefa, remélem több sikerrel

totti10
grat neked is

hajrá,lilák!

Atesz89
Gratula!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
Ukrajna-Ausztria 2-0

Jelenlegi állás:

totti10
grat mindenkinek!

ujra megvan a bajnokság csak kicsit nehezebben mint tavaly, mert elkapott a sérüléshullám😞

hajrá,lilák!

Atesz89
Közben:
Ukrajna-San Marino 8-0

Atesz89
😄DD
ajánlottam neki új szerzõdést majdnem maximális feltételekkel eddig nincs fejlemény :S

9csöves9
nekem néha már hiányzik,hogy nem ad el senkit😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Atesz89
jah
ez az elsõ eset ebben a mentésben...

9csöves9
702?

Atesz89
Grat!
Cap megy 18 milláért a Chelsea-be (az elnök adta ek 😞)

9csöves9
miért te saját kezüleg tudod változtatni a nézõszámod?

egyébként zsírgrat mindenkinek

Játszottam 1 barátságos meccset a Milan ellen.Az érdekesség az hogy Diaby 3 gólt rugott csereként beállva és mind a 3-mat olyan 25-30 méterrõl.

nem kevés egy pöppet a nézõszám?