Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mind1 hol (de mondjuk ne malajziába v hasonló jhelyen ha lehet 😊)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
és ez a legfrissebb
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FORZA MILAN!!
Azért azon meglepõdtem,hogy a holland 2. osztályból simán tudok elhozni plejákat,feltéve,ha vmi kis noname elsõ-osztályú csapat nem nyúlja le. A kapuba sikerült leigazolnom ingyér Skov-Jensent,védelembe jött eddig egy jó bal szélsõ,meg most Cambuurtól jön valszeg egy 100/125 pleja,ami nagy szám. Elhoztam vagy 5 ifit,akik mind 150+ PA,német 3. osztályban ez még elég. Csak sajnálom,hogy 5 dél-amerikai pleja nem tudott eljönni :S Majd jövõre,ha feljutok 😉
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
#117016: szerintem sincs semmi korlátozás... Legalábbis 1,5 év alatt semmit nem vettem észre a dortmundnál, pedig nem 1 légiósom van ...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Tudom, hogy régen jártam már erre, de a segítségeteket kérném.
Kéne egy Grafikai csomag amiben a legtöbb ország csapatainak (válogatott és klub) benne vannak a 3d-s mezei, címerei és minnél több játékos arcképe.
Kezdetnek elég lenne, ha a mezek meglennének.
Tudnátok segíteni?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
kraawz:nem volt egy hatalmas élmény.
Az én választottam meg a Düsseldorf lett. A Dresden-t 3. helyre várták,és vmi 35 000es stadionja volt,de nem tetszettek. A Burghausen-t ( déli liga ) 1. helyre várják,szivesen kezdtem volna velük,de csak egy 12k-s stadion volt. A Düsseldorfot 4. helyre várják,és egy 52 000s stadion van. Szal õk lettek 😊

soma ha lesz pár perced,saarbrückenes tapasztalataidról vess pár sort ide. köszi
eddigi szokásaimhoz híven kihasználom a magyar bajnokság téliszünetét, hogy felkészüljek az illetékes ellenfél ellen, aki jelen esetben az atletic bilbao.
megyünk spanyol turára a 2 meccs elõtt a szünetben, ahol a depor az alaves és a bilbao lesz az ellenfél. remélem megint jól sül el a dolog
ezen kívül a szokásaimtól eltérõen nagyobb bevásárlást tartok, számitásaim szerint 4 uj érkezõ lesz

\"Never say never!\" W Churchill
ReaL MaDRid x siempre
remélem a Vasas ellen is bejön.mindenesetre örülök,hogy van még pár olyan emberem,akik tudják húzni a csapatot pl.:Kollát,vagy most a hosszú idõ után beállt Kocsis Dávid
ReaL MaDRid x siempre

ujra megvan a bajnokság csak kicsit nehezebben mint tavaly, mert elkapott a sérüléshullám😞

hajrá,lilák!
ajánlottam neki új szerzõdést majdnem maximális feltételekkel eddig nincs fejlemény :S
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Cap megy 18 milláért a Chelsea-be (az elnök adta ek 😞)
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
egyébként zsírgrat mindenkinek
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...