Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lépek homni!
Jó 8 és grat all!
Jó 8 és grat all!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
2011ig hosszavítottam vele 😊 elsõ dolgom volt

vki segítsen plz!!!
Nem tudok dönteni... Robinho 26 ért vagy Podolski 25 ér??? Lehet h Robinho tovább fejlõdhet, de vmi azt súgja h nekem podolski kéne... 😄
Nem tudok dönteni... Robinho 26 ért vagy Podolski 25 ér??? Lehet h Robinho tovább fejlõdhet, de vmi azt súgja h nekem podolski kéne... 😄
Iceman
Most az a mérvadó hogy letölthetõ-e a hivatalos weblapról? Ne beszélj már hülyeséget 😊
Aki használja az természetesen azt mondja hogy nem csalás, a többiek meg gondolom azt hogy igen 😄 Én így vagyok vele...
Aki használja az természetesen azt mondja hogy nem csalás, a többiek meg gondolom azt hogy igen 😄 Én így vagyok vele...
CSAK a Fradi
hm 2. bar. meccsemen lengyel elsõ osztályú csaott 4-0ra kiütöttem
egyébként kiesõjelölt vagyok
egyébként kiesõjelölt vagyok
Mivel a játék honlapjáról is letölthetõ így nemhiszem!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
| #78809 : megvan. most bolgár-szerb-ukrán-román-cseh plejákat veszek kölcsönbe meg próbálok szerzõdtenti egy kis staffot
#78810: nekem is u.ez volt a szindróma :|
#78810: nekem is u.ez volt a szindróma :|
Na most valamit rohadtul nem értek én sem...Szeretnék szervezi a tartalékoknak edzõmeccseket. De! Kiválasztom az ellenfelet, õ el is fogadja a meghívást, a mérkõzéseknél mégsem jelenik meg a meccs. Sõt, mintha semmit sem csináltam volna, ugyanúgy szabad az az idõpont.
Ez most miért van?
Most akkor mi van???
Ez most miért van?
Most akkor mi van???
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
ability - képesség
pot ability - max. képesség , ameddig fejlõdhet
pot ability - max. képesség , ameddig fejlõdhet
Az ability a játékos jelenlegi tudása, a pot ability meg a maximum tudás amit elérhet.
jaja.pl. mondja az ellen edzõje h gyengék vagyunk meg ilyenek te meg válaszolsz h elég erõs a csapatod hozá a kkor tényleg jól játszanak
alsóbb osztályokat nem vágom<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Lercher,Green meg mittomén
Lercher,Green meg mittomén
www.nygreen.net/downloads/FMScout-v3.30b4.exe
érdemes használni
érdemes használni
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
meccs elõtt a srácokhoz nem tudsz ugyan, de az ellenfél edzõjéhez igen
a srácok erre is reagálnak, szóval érdemes használni
a srácok erre is reagálnak, szóval érdemes használni
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Hai mindenkinek!!
Tudtok ajánlani vmi jó péjákat az angol ötödodztályba, akik el is jönnek.Elõre is köszi!!!!
Tudtok ajánlani vmi jó péjákat az angol ötödodztályba, akik el is jönnek.Elõre is köszi!!!!
I’m Forever Blowing Bubbles...
HELP véletlenül 2 támado edzést csináltam,2szer ugyanazt,baki,hogy lehet törölni????FONTOS HELP
hi'most olvasom h meg lehet nézni h mit fog tudni a tag,valami progi kell hozzá?pontokban õsszesit?eddig nem használtam.lehet h érdemes?
na , kezdtem az MTZ Ripaval 😊
bajnokságban elnéztem , vna 2 ellenfél , van egy kis pénz átigazolásokra , 7 bajnoksággal - kis adatbázissla valamire csak elég lesz
bajnokságban elnéztem , vna 2 ellenfél , van egy kis pénz átigazolásokra , 7 bajnoksággal - kis adatbázissla valamire csak elég lesz
Meccs elõtt nem lehet beszélni velük, õszintén szólva én hiányolom is! Jó lenne, ha lehetne nekik mondani valamit meccs elõtt is, pl. bíztatni, bátorítani vagy mittomén...
Sziasztok!A mérkõzések elõtt nem tudok a csapathoz szólni?Mert van olyan,hogy az elsõ félidõben annyira rosszul játszunk,fél távnál bátorítom õket,és a másodikban pedig nagyon jók vagyunk!
keresés/hozzáadás/átigazolási státusz/átadó listán
nm
nm
Hol lehet azt beállítani, hogy csak az átadó listán lévõ játékosokat mutassa mert eddig bárkit akit meg akartam venni nem adta el a klubcsapata :S Én csinálok valamit rosszul? 😊
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
na most örültök? itt az álomcsapat, de még van 32 millám igazolás keretbe... gondolkozom hogy kit vegyek még Ibrahimovic vagy Robinho 😄 Tevezt hagyom, de még lehet h Podolski lesz 😊 hadd jöjjenek a fiatalok 😄
Iceman
TEVEZ