Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztageccc ez valami hihetetlen olcsó...
és ezen csodálkozol ASDas:dasd:sfasdfsdf:_ tiszta rííl ez a játék
Juventus 😊
Furcsa mód olyan érzésem van mintha nekem fújnának a bírók... <#eplus2>#eplus2>
Furcsa mód olyan érzésem van mintha nekem fújnának a bírók... <#eplus2>#eplus2>
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
tartózás vagy magas fizetések
Egy játékost se vettem szóval még az arra való keret is megvan...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
1000% 😊
Miért van az, hogy eddig 15 bajnoki meccsbõl mindegyiket megnyertem BL-ben is jól szerepelek de - 6 millióban vagyok.. Ez veszteség de miért?
Egyébként nehézségi fokot lehet állítani? 😊
Egyébként nehézségi fokot lehet állítani? 😊
eggyértelmûen Tevez
ehhh... 😊
próbájj venni occsó pénzér játékosokat onnan
próbájj venni occsó pénzér játékosokat onnan
csak kipróbáltam😄 legalább jövõre egy osztályban leszünk,csak elõsegítem nagy csapatok ellátogatását Weymouthba😄<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
poénból csináltam egy menedzsert cselzihez és mindenkinek max pénzt adtam csapatba meg max aláiráspénzt😄 levontak tõlük 9 pontot FDA:?AS:FD?SA:F?AS😄?SA:F?SA😄?:ASF?:AS?DAS:F?DSA😄?SA:F?A
gondoltam pihentetem a csatáromat meg két középsõ középpályást így viszont nem volt meg az átütõ erõ a támadásokba...aztán 105.percbe behoztam a pihentetettekket😊
A bajnokság felénél így állok:

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
fogyott 1 kilót a dagatt állat 😄 nálam 95 kg 😄 de még a háta nem görbül mert nálam is 202 cm 😄
Iceman
Erre nem is gondoltam...<#idiota>#idiota>
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
alapból is játszanak sztem mert nekem irta hogy ennyi meg ennyi nem tétmeccsen játszott
de ha nem akkor meg elküldtem õket túrázni azerbajdzsánba meg minden hülye helyre
de ha nem akkor meg elküldtem õket túrázni azerbajdzsánba meg minden hülye helyre
Mikor elmennek szabira, megkapod emailben mikor jönnek vissza.
dehogy is 😊
én is olaszba vagyok, mindig kiválasztom, azok is hetente 1szer játszanak más Serie A-s tartalék csapatok ellen
én is olaszba vagyok, mindig kiválasztom, azok is hetente 1szer játszanak más Serie A-s tartalék csapatok ellen