Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idegenben lõtt góllal kiestem az inter ellen blbõl 😞
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
adsz 1 msnt?
én nem vetetek meg senkit csak simán tönkreteszem mert vejmuttal tisztán játszok, csak olyan jó poén cselzit tönkrevágni😄 -100M egyenleg mindenféle tartozás😛
Én Juve és Chelseat, oan barcát csináltam most 😄DDDD
elõször kipróbáltam mien több managerrel lenni, terryt és robben leigazoltam(össz 4milláért) ezq,sylvinho,bommel a chelseabe 61milláért 😛
Juvébõl jött cannavaro,zambrotta, kül moneyért enyém ashley cole, és nemtom ki legyen csere a védõk közül 😄
Még Fernando Gagot,Akinfeevet és Tevezt igazoltam(õk voltak 50 milla kb. össz)
új profil-> Juve és kiárusítani a fõ playákat olcsón 😄DDDDDD
amúgy biztos a hülye Ibrahimovics... nem szkáucsolok most
Iceman

Iceman
én most vertme el grazert 1-0ra 😄
[/url][/img]