Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó reggelt grat mindenkinek.
sztetek ez a game elment volna a régi gépemen?
P3 733 MHz 128 MB RAm meg Nvidia TNT2<#banplz>#banplz>
sztetek ez a game elment volna a régi gépemen?
P3 733 MHz 128 MB RAm meg Nvidia TNT2<#banplz>#banplz>
jó8
ha tölem kérded,jaja. átigazolási idö van,gondolom látod szabin vannak. Muszály lesz erõsíteni de senkit nem érdeklek. "managere jelezte,ügyfelét nem érdekli... "
sztem is simán. most vertem 7-1re a Watford-ot...szegények halálra vannak ítélve a PL-ben
mintha ismerõs lenne de lehet nemaz nemtom,elején nagyon öregeket vettem meg 19 körülieket,most pedig nekem van egyik legdurvább középpályám😮
Srna rúgjon szabadot. jáccott a Leeds-emben és bevágott jónéhányat
Oh értem. Igazoltam valami Edu gyereket is ,brazil volt,olasz másoddal😊 Vkp,a csillagos égig fejlõdött.
azon vagyok😊 megérkezett Damien Duff, és jön még Guarin is😛
Volt valami Heeroo gyerek. Az volt a zsugakirály. 30 golpaszt adott egy évben. De õ már biztos nincs meg 😄
Weymouth... Azért választottam öket mert az egyetlen profi státuszu csapat volta legalacsonyabb választható ligában. Bennük volt fantázia😊
kis-cselszkijt 6-2-re vertem
😊 én szkáucs nélkül tolom most mondjuk nincs is sok fiatal akik meg vannak azokat meg nagycsapatok elõl hozom😄 mindjárt tolok képet másodosztályú keretrõl:o
Vágom használat alatt van.Csak a játék miatt ruházom be jövöhéten 2giga RAM -ra 😄 Idegesít hogy belassul. Vicces de pont én is Weymouth -al nyomtam anno sokat de kb League one -ban lassult be anyira a játék,hogy már nembirtam ki.Majd most folytatom.Legnyagyobb igazolásom Freddy Eastwood volt. hüpp hüpp emlékek😊
jah RAM, meg a proci sem mind1 h milyen. de ha nagyon sokáig viszed egyszer úgyis csak belassul. és segíthet még a save game cleaner nevû progi (kicsit megtisztítja a mentésedet a felesleges adatoktól)
Sziasztok! Mivel lehet elkerülni a játék belassulását?? Több RAM -mal? És egy kérdés: Ars3nal,ki ez a Szakály Péter? Nálam 80/80 a srác! 😄
megvették a bírót is...89.percben Tévez gólt szerez, sztem nem volt les (de mondjuk ez mind1), plusz még ott a kiállítás is
ez szép és nincs vereségük;-) nekem viszont megvan az elsõ...karácsonykor a cselszki ellen