Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1141572617

ide spameljetek/offoljatok ha kérhetem.

(elsõ alkalommal mindig szépen kérek)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Sysfox
Rehmannt anno a Blackburnbe leigazoltam, mert nagyon jók az értékei. Sokat vártam tõle, de nem tudott megfelelni az elvárásoknak. Ki is került a csapatból.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Ars3nal
Samppal mivan? BL remélem meglesz😊

Ars3nal
kászi😊

Sysfox
Te azért nem gyengén nyomod!!! <#worship>

hu thanx,sokat se3gitettél.
hát azért az Újpest keretét nem mondanám szarnak -.-
Sysfox
Nincs OFF <#ejnye1>

Mindjárt jön McFrost papa és a fejetekre koppint...

Ars3nal
hali

Ars3nal
Bicskei az Újpestnél van és tegnap Újpest-FC Vaduz 0-4

Sysfox
Üdvallkratall! <#wave>

MI ez a BICSKEI sztori pontosan??nem vágom,meséljetek.AZ akarta visszahivni Sebõk vilit a mostani válogatottba?ez egy elmebeteg azt akivénhett zoknit,aki még focizni se tud,na mindegy mi a story??
HUNLonsdale
http://img141.imageshack.us/img141/5797/rehman1ii.jpg

<#idiota>

jbal
ha válogatott meccsen vki megsérül nem lehet kártérítést kérni?

jbal
úúúúú ilyen szar védelmet ami nekem van bazeg nézik ahogy elfut mellettük az ellenfél.de nem támadja meg dehogy csak nézi meg lassúskodik

Ars3nal
magyar másodikkal svájci másodosztályú lichtensteini szar ellen 4-0 hazai pályán<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Magic Boy
Bicskeit ne bántsd!
Szerintem nagyszerû edzõ(jópárszór bizonyított már) és kommentátornak se rossz csa szerbol nemtud várat építeni!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ars3nal
most 4-4-2 diamond v2-t játszok ahhoz vannak jól embereim,eddigi irányítót felküldtem csatárnak

Magic Boy
Visszatértél a régi taktikádhoz?

Ars3nal
nekem legjobban az Újpest és a Bicskei(szakértõ,UEFA licenszes mesteredzõ😄😊lol) égése tetszett tegnap<#banplz><#banplz><#banplz>

GTheo
Fradi mellett van még 1 managerem magyarországnál:
Gerát jobbKpként akartam kezdeni de lisztes sérült volt ezért gerzson irányított (H)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
na bejött a váltás😊 Weymouth-Reading 3-1

sajnálatos h 90 percig ecseteli a maradi debil kommentátor h Materazzi a legjobban tetovált játékos,nem bir napirendre térni a dolog felett,csak külföldön már senki nem rökönyödik meg egy tattoon,szánalmas h neki még ez a legérdekesebb dolog egy meccsen,ha 15ször nem mondta nel akkor ...1szerse.londonban a 70éves mami leveszi a pulcsit,szét van varva és senki nem nézi meg,az õ dolga,ez a barom meg magárol állit ki szegénységit.dolgozzuk már fel h a tattoo nem negativ,nem a sitt...könyörgöm 2006 derekán ???menny már.inkább ne is mondjon semmit,ha ilyen prinyó.az ilyen tagok jelennek meg mackóba bl meccsen,azvellenfél menegere meg öltöny,de a kommentátor is megjegyzi viccesen,gunyosan,SZÉP PIROS SÁL,ha ha...Az a sál a legujabb milánoi divatház terméke amihez fekete öltöny párosul,meg se tudná fizetni,de õ mackóba jön és gunyolodik.sajna ez a helyzet mostanság itthon,szánom õket.NA vissza Az FM témákhoz...
Magic Boy
Kösz a válaszokat!

Ars3nal
pontosan😄

Fyrex
1; Minden percét élvezem hogy a klubnál lehetek, nem akarok többet, mint hogy maradjak és tovább segítsek a Forest Green-nek nagyobb célok eléréséhez.

2; Élvezem a kihívást hogy a Forest Green-t irányíthatom, maradni szeretnék.

3; Nincs válasz 😊

a többit ne válaszd 😊

Avanti Crociati!

Ars3nal
fölsõ kettõ lényege hogy szeretnél maradni de legfölsõben azt mondod hogy imádod a klubot alsó kettõ meg hogy mész, alsóba + hogy biztos mész mert vezetõséggel rossz a viszonyod

GTheo
Röviden gratutálnak és h maradsz e a klubnál a felsõ kettõ igen, középsõ nocomment alatta kettõ meg h nem vagy nembiztos kb.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Magic Boy
Azt is mond el, hogy melyik mit jelent légyszives!

Ars3nal
fölsõt told be

Ars3nal
Cardiff ellen kikaptunk 3-0ra:S asszem pihentetem taktikot...

Magic Boy
Segítsetek légyszives!
Melyik válasz mit jelent és ti melyiket választanátok?

GTheo
Töröljétek plz nemvágtam le a szélét 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

más téma:magyar meccs "szakértõl"bõl nagyon elegem van,ennyi fizuért én is elkommentálgatnék,pláne h ugyanazt ismétlik'tornyi,meg ilyen tagok,meg a simi hajú bajuszos,kik ezek,ÉS MIÉRT NINCS EGYIKNEK SEM CSAPATA?ezek a szakik.urbán a volt alkoholbeteg?egyszer atz mondta h hagy döntse el õ h meccs elõtt pár felessel jobban játszik.óriási.meg 40milla tartozás tornyinak?úristen'mikor is nyert uefa kupát?szánalmas a magyar focihelyzet sajna.ki kéne gtyomlálni ezeket.öreg mészõj?tiszta rosszindulatú paré.nagy edzõket fikáz.nincs is csapatuk.na mindegy remélem lesz jobb is a magyar fociélet.
GTheo

Ez jól jött 😛 Takács kiállítása után beálltam 4-4-1 kontrára és tessék 😛

Ars3nal
jah😄

HUNLonsdale
ezt mondom,küldjek én rola képet?😊

Ars3nal

scout ot ha használom,nem vesz le a játékélménybõl,mi a vélemény?
HUNLonsdale
Érdekes mit produkál a játék,nálam ez a zesh rehman egy falábu,gondolom nálad jobb

HUNLonsdale
kijelölöd amit te szerkesztettél,aztán edzésterveken belül beosztás szerkesztése,uj ablak, ott kijelölöd és törlés. remélem érthetö volt😊

Ars3nal
Zesh Rehman

HI' edzést,amit én csinálok,hogy tudom törölni?valaki segitene?
HUNLonsdale
Kit vettél jobb hátvédnek?

Magic Boy
Isten nem ver bottal!

Magic Boy
Isten nenm ver bottal!

Magic Boy
Grat!

Ars3nal
6 meccsbõl van 13 pontom cselszkijnek meg 14

HUNLonsdale
jó reggel all 😛

Ars3nal ,hogy állsz?kezdek irigykedni😊