Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
jó8

b4rc4
na csáó sárcok,most léepk holnap dobok képeekt átigazolásokrol😊 sok siekrt jo8 !

Ars3nal
pilla most mentek fél év után😄

b4rc4
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>.... KRAUCS?😄😄😄<#idiota><#idiota><#idiota>

GTheo
Crouch,Bellamy?Plz képet a Chelsea keretrõl 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
büdös cselzi megérdemelte<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

GTheo
INnen csak Kompany,DelHorno és Mascherano kezdõ...az elsõ 4 meg aissati meg walcott még csak barca B...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

b4rc4
😄😄😄 np hát én majd mindjart lökök pár képet:p összesen 4igazolásom van eddig😊 köztük Torres😊😛

GTheo
Eddigi összes igazolás:
Volkan,Genro,Agüero,Adu,Kompany,Aissati,Walcott,Mascherano,Fabregas,Bojinov,Fred,DanielCarvalho,CRonaldo,Delhorno...
Valszeg megy Ronaldo...Inkább Sevilla helyett Tottenham lesz lehet még mert 2spanyollal nem lenne jó :S:S:S
Bocs de én mindig ienkor "ébredek" fel...

Ars3nal
korszakalkotó😄

GTheo
Robben lesz az új szerzeményem CRonaldo helyére mert utálom, lehet 2felhasználóm lesz még 1 a Sevillánál és az lesz a "betétcsapatom", szerintetek mien ötlet ez?😮

b4rc4
hozzám úgy jött,hogy elõtte 5nappal kötötte emg az uj szerzõdését az atm-el.😊 Mascherano is jó .😛

Ars3nal
Kollert😄 Obina,Porcellis,Elano,Marica

Ars3nal
egyszerûen imádom!

GTheo
Most van április augusztusba küldök keretképet, van pénzem kit vegyek?48milla ejróó 😊
Mert Torres új igazolás az Arsenalnál és nem akar jönni MÉG :S

b4rc4
végzek az átigazolásokkal és dobok átigazolási kéeptket plussz keretet. de jókat vettél..😛 nekekm mourinho leeht aszisztens lesz😛

GTheo
Nyáron jön Tevez, vhogy Mourinhoval megutáltathatta magát de odaadta Mourinho csekély 40milláért +záradékok nyáron valszeg még Torres jön és Eto'o megy akkr vagy csak csere lesz és Bojinov megy mert van még egy Fredem is 😊
Még Cechre fáj a fogam 😛 miután meglesz Cech szétszedem egy felhasználóval a chelseat, de cak utána 😊

Ars3nal
thx,de csak második vagyok, sok a sérült védelembe mindig...

b4rc4
azért szép, grat😊

Ars3nal
visszatért az irányítóm így hogy ne örüljek lerúgják a kapust...

b4rc4
én nem ekdvelem Eto'o-t Saviola-t többre becsülöm. Saviola,tevez, és valószínû,hogy Torres.

GTheo
Kit igazolsz a helyére?
Grat de én Etoot nem adtam volna el 😊
Kértem volna pl Robbent minimum és még 70et 😊 úgy már talán.....

Ars3nal
ha van pénz...

fernando torres
<#wow2><#wow1>

b4rc4
erre modnja vki,hogy.... 😄 bocsi gabber nem neekd ment.

McFrost
MINDENKINEK:
nem elõször szóltam , de remélem utoljára , lehet utálni , nem érdekel mert igazam van
innentõl csak a játék!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Neked is kell?

gabber_saviola
kérésre csak 5-öt tudok adni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

GTheo
Mc Corinthiassal még játszol?vagy csak chievo?
McFrost most a bíró 😄DD
Mint este a bundabotránynál 😛
Kit zársz ki?😊)))

gabber_saviola
b4rc4-ról is kérek egy kommentet ahol ezt csinálja

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Arsenal : folyamatos spam és #79072 komment , minden szó elmegy a füle mellett
jbal : flémkeltés és spam , #79095 komment
b4rc4: flémkeltés
egyenlõre

b4rc4
jaaaaaa😛😄<#idiota> akkor kérek 1et off miatt.

Fyrex
én kérnék egyet káromkodás és off miatt

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nem, most sorolja hogy kinek adok büntit 😛

Ars3nal
go efem elõtt rendezd le a csajozást az fontosabb😊

GTheo
Vmiért nemszeretem a csapatot annyira, sok ratyi játékos akiket igazoltak tavaly is(vujic,jevdovic...), mondjuk még van is közöm a pécshez mert faternak van tulajdonjoga de inkább folytatom a fradis mentést ha elmentek a csajok 😊

gabber_saviola
jó estét <#ravasz1>
nah mehetnek a nevek István és indokot is kérek

billywood
Kezd 1et a Péccsel 😊 Persze csak csajozás után.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Ars3nal
osztom a véleményed

GTheo
Ennyi idõ alatt akár 1 meccset lejátszhattatok volna, na gyerünk go and play fm ;]

b4rc4
szintén,énis elnézést kérek.

billywood
Ezt az egyszavas komment dolgog engem se zavar, nemtudom mi baj van vele.
Pl. ha valaki bejon, köszön (és gratulál), akkor sztem természetes, hogy én is üdvözlöm. És ha ez egy szóban kifejezhetõ (pl. hali), akkor nem fogok összeírni 2 sort.
Na de inkább játszunk.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Fyrex
balu te egy hete vagy itt a topikban de már mindent jobban tudsz... kérlek az offtopikban ragozd tovább a gyerekes dolgaidat én lezártam a témát

Sys: teljes mértékben osztom a véleményed, a káromkodásért term. elnézés kértem/kérek b4rc4tól illetve mindenki mástól

Peace, let's play FM!

Avanti Crociati!

Sysfox
Igen, valahol igazad van. Engem speciel nem zavarnak az egyszavas kommentek, mert egy laza ujjmozdulattal továbbpörgetem õket.

De az "anyázások" annál inkább. Végül is ez a fórum a játékról szól. Játszunk mindannyian, mert szeretjük ezt a játékot. Utána megosztjuk egymással az eredményeket, mert büszkélkedni akarunk, vagy mert szeretnénk, hogy mások is elismerjék sikereinket. Legalábbis én ezért (is) vagyok itt. Ha anyázást akarok hallani, akkor egyszerûen kidugom a fülemet az ablakon...

Meg kell próbálnia mindenkinek kultúráltan, hiszen a stílus maga az ember...

Ezért kérek mindenkit, hogy próbálja meg így. Köszönöm.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

jbal
mér most én spammeltem?mivel h vagy egy hete beírtam h 😄DDDDD arra h Zsolti a Béka?
nem bújok mások mögé fõleg nem ebben a topikban
ez meg h jaj kivívtuk h így beszélj velünk.mintha te vmi nagy hatalom lennél h a te véleményed számít
pofádból vehetsz vissza

Fyrex
nekem sem tetszik Sys de ha már õk nem hajlandóak kultúráltan fórumozni énsem fogok

egyszerûen nem hallgatnak a szép kérésre ezt kell okvetlen kihozniuk az emberbõl

nemhiszem hogy nektek ez kell hogy így kell kelljen beszélnem veletek, vagy igen? mert nekem egyáltalán nem tetszik ez a stílus de kierõszakoljátok ezt az értetlenkedéssel

balukám amit te mûvelsz azt inkább nem kommentálom mert te arra dõlsz amerre a szél fúj oda nyalsz ahova tudsz csak valaki mindig legyen veled aki nem ismer

ha b4rc4 pl tudná miket mûveltél te jó ég

csak persze itt már könnyû adni az ártatlant és mások mögé búni mutogatni a gonosz bácsira

az elõbbi hozzászólásom stílusa miatt b4rc4tól elnézést kérnék de ez már bennem volt

tehát: ha nem lehet nyugodtan szpem nélkül fórumozni, nem írunk egy szavas grat szia, szépszmájli hszeket, a játékról beszélgetünk, és nem össze vissza írunk egymás után 5 hszt hanem összeszedjük a gondolatokat és egyben leírjuk, akkor természetesen akkor rend van és nincs flém

amennnyiben ezt nem sikerül követni ez a vége

szerintem mindenki maga meg tudja állapítani hogy a písz mindenkinek kellemes!

részemrõl a téma lezárva bocsi h ilyen hosszú voltam

Avanti Crociati!

billywood
Hali srácok! Látom megvan a hangulat...

jbal
<#eljen>

b4rc4
<#hehe>lol hogy pont te mondod