Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy azért így is riszpekt
nemreg ujra megjott a kedvem fm-ezni... de rengeteg kerdesem volna, probaltam utananezni neten, pl fmhungary.hu, de ott nem igazan leltem a kerdeseimre valaszt, ezt a forumot meg hat keptelen lennek vegigolvasni 😊
szal, remelem van kedvetek valaszolni, olyan dolgok erdekelnenek, hogy miert jo ha 5-10 ligat is beallitok az elejen, es mi valtozik ha kicsi -> orias adatbazist valasztok?
mivel munkanelkulikent kezdem, igy zte-vel kezdtem a jatekot, viszont jol jonne par tipp, hogy milyen jatekosokat tudnek megszerezni akik olcsok, esetleg ingyenesek, mivel kb 145k euro koltopenzem van rogton az elejen, olyanokra gondolok akikbol kivalo jatekosok lesznek😊 (tudtok e olyan neveket amik az elejen bevalnak)
masik kerdes, hogy mire erdemes odafigyelni egy jatekosnal, melyek azok az adottsagok amik fontosak es lathato belole h jo, hogy esetleg magam bongeszhessek.
tehat vegulis egy ilyen altalanos tippozon erdekelne kezdo jatekosok reszere, az is boven jo ha tudtok egy oldalt ahol le van irva ez igy eleg reszletesen es jol hasznalhato. csak meg nem talaltam ilyenre:S
na, ha valaszoltok akkor koszi 😊
Gyõr ellen jön bajnokim, 1. percben vezetek, lejátszuk õket a pályáról...Mondom ezt most nincs kedvem lejátszani, megyek pihizni. Elmegyek szabira, ez lett a meccsbõl:
Helyzetkihasználás 😞((
CSAK a Fradi
MU forever: Grat, nem gyenge 😊
Én most szerválta ma Fradiba egy egész jó kis pléját, és bámulatosan fejlõdik. Jah és bejátsza a pálya mindkét szélét 😊

CSAK a Fradi
Lehet h mindenki éppen most tolja az fm-et és gyártja a screenshotokat!<#bee1>#bee1>
Heló szia remélem hogy vagy
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
1. Torres bármennyit lóvét megér
2. a védelmet helyre kell rázni
3. visszavágon nyerni kell 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Mondjuk elég szarul megy válogatottal barcával meg kirül csak BL nem lett meg idén :S Vanuatut agyonvertem, aztán görögöktõl kikaptam 1-0ra :S aztán oalszokat 2-1re vertem és vanuatu megverte görögöket ezért továbbjutottam 😄DDDDD
a kérdés hogy megtarthatod e a posztod a válogatott élén 😛
Avanti Crociati!
Cambiasso félpályáról kapásból lõtt gólt 😄
Iceman: kivel is vagy? mutatsz egy képet a tabelláról?
Avanti Crociati!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
sok krumplit ettél 😄
/gyk. keményítõ/
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Avanti Crociati!