Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FAQban van a magyarítás amit használok
ugyhogy sürgõsen vegyél vissza a pofádból
Avanti Crociati!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
nem 1 ember mondta már neked hogy fogd vissza magad
tovább szpemmelsz gondolom kileszel vágva innen a pics@ba...
ez azt jelenti , hogy nem igazolhatod le , mivel 18 évnél fiatalabb
pls monnyá' már egy spanyol csapatot, akikkel szívesen tolnád. max 2.osztály 😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
CSAK a Fradi
link

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
És legerõsebb a Shakhtar, döntõt játszott végül...
De azért sok szerencsét! <#vigyor3>#vigyor3>
CSAK a Fradi
Kisértetiesen hasonl legalábbis a lényeg vagy nem? <#idiota>#idiota>
De itt Zidane-nak nem volt magán akciója mivel nem is jáccott!<#mf1>#mf1>

Heló szia remélem hogy vagy
Off: Lehet meek jövõpénteken Plymouth-Real Madrid meccsre vhova ausztriába 😛
(barcadrukker 😊)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
egyszerûen betelt a pohár nálam ennyi...
teljesen szétszeded ezt a topikot és egyszerûen hiába figyelmeztet a házigazda v bárki más le se szarod
Avanti Crociati!
Ha meglenne már a laptopom, akkor tutira én is azon játszanék...😊
CSAK a Fradi
Hirtelen jött egy kis áramszünet, 10 meccsem odalett benne a kupagyõzelmmel 😞((
CSAK a Fradi
spanyolok nagyon megteccettek a vb-alatt , meg a valenciás idõ alatt is , valszeg ott kezdek egyet és csak spanyol plejákat szerzek 😊 tippek ?!
mondom újrarakom akkor. csak hülye fejemmel reflexbõl uninstallnál rányomtam a YESre , amikor azt érdezte , h do you really want to delete all back-up-files !? :|
szól MTZ-s mentésnek lõttek <#sir>#sir>