Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
írd be a keresõbe hogy edzés és már meg is lesz
msn:[email protected] bárki felvehet
Közben rájöttem, hogy nem is kell jobb tkp!<#vigyor2>#vigyor2> Meg Joaquin amúgyse jött volna 30m alatt...
Joaquin
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Na, akkor még egy tanácskérés😊
Jobb oldalra Joaquin vagy Schweinsteiger? Mindkettõ 20m font lenne.
Jobb oldalra Joaquin vagy Schweinsteiger? Mindkettõ 20m font lenne.
😄DDDDDDDD
jó keretük van szvsz , megpróbálok 2-3 évet alapkerettel tolni. igazoltam 45 spanyol u20ast , meg nagygobb neveket(iakovenko , mr. john mikel , loe bing stb...) sok szerecsét hozzájuk 😊
gabber edzése akinek megvan képet tegye fel plzzz 😊
jó keretük van szvsz , megpróbálok 2-3 évet alapkerettel tolni. igazoltam 45 spanyol u20ast , meg nagygobb neveket(iakovenko , mr. john mikel , loe bing stb...) sok szerecsét hozzájuk 😊
gabber edzése akinek megvan képet tegye fel plzzz 😊
eszméletlen , menynit szpemmelsz és kockulsz 😊
sevillaval kezdtem , 100%os alapkeret , csak u20t igazolok
sevillaval kezdtem , 100%os alapkeret , csak u20t igazolok
nah bye all majd holnap jövök!
eladtam hoult-t, chaplow-t, earnshaw-t, kanu-t kölcsönbe a parma-nak, horsfield-t is eladtam addig amíg kapok érte vmit amúgy még mást is eladtam csak nem jutnak eszembe :S
Na, mivel nem tudtam eldönteni, hogy Yeste vagy Daniel Carvalho, ezért mindkettõt megvettem!<#idiota>#idiota> Mindegy, Figo úgyis megy a levesbe!<#hehe>#hehe> (az Interrel vagyok)
earnshaw-ellington duó télleg jó csak earnshaw nálam kiccccccsit lassan fut hiába kap tökéletes labdát 😞
amúgy én tudom ajánlani Németh Krisztiánt még volt egy mentésem a tottenham-el, (csak párszor újra lett rakva azóta a gép) megvettem németh-t és defoe-val bari kupában mindig gólt lõttek a milan-nak, cska kiegyenlítettek, és 11-sekbe mindiig kikaptam mer mindig behozták kalac-t és neki nem lehet 11-s gólt rrúgni 😞 még a 20-s murphy sem tudott 😞
Én nálam az Ellington-Earnshaw duó nagyon jó volt, Earnshaw 2dik lett a góllövõlistán, 22góllal, Ellington is rúgdosott jó sokat, második évbe meg ingyen jött Crespo, ez még régi WBAs mentésem.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Yeste Scout Ratingje nagyon jó, De Daniel Carvalho sem rossz, közülük válassz (Y)
Ars3nal nemjó a kezdõdrõl a kép nálam :S plz linket 😊
Ars3nal nemjó a kezdõdrõl a kép nálam :S plz linket 😊
tudtok amúgy nekem ajánlani egy olcsó jó csatárt aki el ios jön a west bromba???
Kisliy elsõ osztályba elején gyenge, Rivaldo-t vedd meg inkább meg még nézz körül most fejbõl nemtok nagyon esetleg még Priskin,Rajczi
én sztem Yeste, de d. carvalho se rossz
Sziasztok!
Szerintetek kit vegyek meg bal Tkp-nak ezek közül: Yeste, Daniel Carvalho, Kapo?
Mind3 kb. 10m fontba kerülne.
Szerintetek kit vegyek meg bal Tkp-nak ezek közül: Yeste, Daniel Carvalho, Kapo?
Mind3 kb. 10m fontba kerülne.
ill. tkp-m: Kamara/Vilakazi
bocs elég hülyén köszöntem 😄
hy & grat all mindenkinek!
én elég új vok itt de már viszonylag "gyakorlott" fm-s vok.
kezdtem egy újat a west brom-mal, (kisliy után gera a legdrágább 😉 ) és az eddigi egyetlen gyõzelmem a Porto ellen volt (elsõ szezon 4. fordulójába járok).
majd ha egy hét múlva otthon leszek dobok róla képeket is ha vkit érdekel.
amúgy Ars3nal jó a taktikod cska az uccsó percbe mindig kiegyenlítettek 😞
amúgy meg rengeted X-t jáccottam már miközbe gera meccsenkéént oan passzokat ad h tátva marad a szám 😄. csak hát a csatárok nem bírják berúgni ez a kezdõcsapatom: k:kirkland
(jobbról balra)v:g. johnson/watson, gioda, eggimann, clement
- || - kp:gera/greening, doriva(vkp), kamara(tkp), tsiartas/carter
cs: kisliy, k. campbell/möller
én elég új vok itt de már viszonylag "gyakorlott" fm-s vok.
kezdtem egy újat a west brom-mal, (kisliy után gera a legdrágább 😉 ) és az eddigi egyetlen gyõzelmem a Porto ellen volt (elsõ szezon 4. fordulójába járok).
majd ha egy hét múlva otthon leszek dobok róla képeket is ha vkit érdekel.
amúgy Ars3nal jó a taktikod cska az uccsó percbe mindig kiegyenlítettek 😞
amúgy meg rengeted X-t jáccottam már miközbe gera meccsenkéént oan passzokat ad h tátva marad a szám 😄. csak hát a csatárok nem bírják berúgni ez a kezdõcsapatom: k:kirkland
(jobbról balra)v:g. johnson/watson, gioda, eggimann, clement
- || - kp:gera/greening, doriva(vkp), kamara(tkp), tsiartas/carter
cs: kisliy, k. campbell/möller
Koman a gamebe ukrán:S pedig most valami 147 PAja van
svédek elleni és egyéb egycsatáros játék ellenire mentettem rá sajnos így csak ez maradt, ezzel játszottam végig egész vb-t, sok a kiállítás de legalább nagyon odateszik magukat a kemény szerelésért TAKTIK
a taktika támadó de nagyon jó a védelem, csak 5 gólt kaptam a 7 meccsen de lõttünk 12t, a jó védelemnek köszönhetõ hogy a legjobb 3 játékos a vbn az én védõim
svédek elleni és egyéb egycsatáros játék ellenire mentettem rá sajnos így csak ez maradt, ezzel játszottam végig egész vb-t, sok a kiállítás de legalább nagyon odateszik magukat a kemény szerelésért TAKTIK
a taktika támadó de nagyon jó a védelem, csak 5 gólt kaptam a 7 meccsen de lõttünk 12t, a jó védelemnek köszönhetõ hogy a legjobb 3 játékos a vbn az én védõim
hali és grat all
-Sysfox a Samp csapatába kell h játszon a magyar u16-os válogatott csapatkapitánya Koman Vladimir, dobjál már egy képet róla
-Ars3nal minden elismerésem a tied, melyik volt az taktika(és instrukció) amivel legtöbb meccsdet megnyerted?? ezt most a srv.blabára töltsd fel mert nem jeleníti meg sehogy
-Sysfox a Samp csapatába kell h játszon a magyar u16-os válogatott csapatkapitánya Koman Vladimir, dobjál már egy képet róla
-Ars3nal minden elismerésem a tied, melyik volt az taktika(és instrukció) amivel legtöbb meccsdet megnyerted?? ezt most a srv.blabára töltsd fel mert nem jeleníti meg sehogy
RIP Antonio Puerta!!!!
nem hiszem el h a mai reggelt is egy csúnya 2-0 ás vereséggel kellett kezdenem, a Wolverhampton ellen
Iceman
Hi!
Kerlonról meg Betinhoról egy képet küldjetek már lécci!!!
Kerlonról meg Betinhoról egy képet küldjetek már lécci!!!
Hehe, kaptam egy szép ajánlatot 😊)
Természetesen nem fogadom el, de azért nem rossz 😛
Természetesen nem fogadom el, de azért nem rossz 😛
CSAK a Fradi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDd
na meek bye all jó8t
na meek bye all jó8t