Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Avanti Crociati!
másik meg mert se te se arsenal se senki nem elég érett a házigazda jogokra. ennyi!
ecsém
Divatcsapatok OLÉ!
még zaki néha-néha itt van , de franco , gabber nayg ritkán jönnek :|
Én szivesem vállalom a házigazda jogot, ittvagyok sokszor és azthiszem a rendet fenntudnám tartani.
Avanti Crociati!
ha új házigazda van , akkor valami aktív fórumozóra és látogatóra gondolok
javasolnám fyrec-et , talán fernando torrest és magam <#vigyor2>#vigyor2>
Divatcsapatok OLÉ!
Továbbá házigazdi váltás folymatban, aki úgy érzi képes irányítani a topikot az dobjon mailt a [email protected] -ra! (vagy válasszatok magatok közül!)
football fusionbe?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A Red Star után a Lille-t kaptam az Uefában. Elsõ meccs idegenben 1-1. Jön a hazai meccs, szintén 1-1, hosszabbításban semmi. Jönnek a büntetõk és mit látok? A középsõ védõm, Fajkusz van a kapuban...A meccsen tuti a kapusom védett, ki nem cseréltem, nem sérült, és ott állt a közdõkörben a többi játékos között. Így term. elbuktam a büntetõpárbajt...😞
CSAK a Fradi
Avanti Crociati!

Avanti Crociati!
1. "asszonta nekem, hogy butus vaok!!"
2. "spammel!"
3. "nem is tudja mit beszél"
stb.
1. moderálási elvek határain belül minden engedett (bizony fokú jelzõk is)
2. Nem tekinthetõ spamnek a témához tartozó hozzászólás, továbbá az óránkénti 4 - 5 hozzászólás
3. Nagy a világ, unalmas lenne hülyék nélkül! 😊)
szóval: Aki legközelebb, ilyen - olyan bünti kéréssel fordul a moderátori topikba és nem bizonyítja, hogy valóban szükséges a moderátori beavatkozás Õ MAGA KAP BÜNTIT!
Ez egy ilyen fórum...itt pörög az élet, ne akarjatok karóbanyelt fórumozást, örüljetek, hogy szabadabban lehet írkálni!
komolyan , mit lehet élveznia gémen úgy , hogy mások általá ajánlott játékosokkal , mások taktikjával , mások edzésével és még nem tudom mivel jáccol !? <#levele>#levele>
Nos ugye a Bl-csoportkör 3. helye után (1. Porto, 2. Milán, 3 FRADI, 4. Werder) jött az elsõ kör az Uefában. A Red Star-t kaptam, gondoltam ez még nem egy nagy feladat 😊
Nos az elsõ meccs a vártnál jóval nehezebb volt, sõt...De aztán a visszavágóm hazai környezetben megmutattuk, hogy azért csak mi vagyunk a jobbak 😊
CSAK a Fradi
14.5 á.k. kiket ajánlotok?Eddig valszeg Rivaldo jön és César Delgado de delgadoért a milan és az inter is sorbaáll :S
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Kérdezzünk már meg akkor másokat is pls...😊
És ez egy fórum, úgyhogy a senki nem kérdezett okosságod is mutatja a színvonalad.
Ha Fyrexel beszélsz, akkor írj neki privátot...
De azért megint jól megmondtad, grat 😛
Off end, sorry a többiektõl
CSAK a Fradi
Érted?
CSAK a Fradi
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
sztem neki nem jó a galériájába mert nem VIP-es és max.20kb kép méret
Hala Madrid!