Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
elsõ bronzmeccssem elszállt már megint hiba miatt
[/img]

Ars3nal
hogy tudsz meccset nyerni? nem is játszottam velük...ehh

igy én is tudok meccset nyerni. sportszerûen pls.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Ars3nal
kiegyenlített meccsen kikaptam törököktõl:S jön a bronzmeccs

Ars3nal
nembaj ígyse rossz eredmény, majd jövõre, meg UEFAt úgyis könnyebb nyerni😊

Ars3nal
megoldottam, Francia-Angollal volt valami gáz... csináltam egy másik menedzsert franciákhoz és szabira mentem vele, így nem lépett ki😊 angolok továbbjutottak sajnos...

Terminátor14
Jáj ilyen nincs....
Ezt a szar csapatot egyszerûen nem tudom megverni, megszorítani 😞

2-1-re vezetek, erre a kapusom (1. számú sérült, õ a tartalék) odarúgja shevának a labdát, persze begyalogol vele...
És hogy egy kicsit se legyek boldog, a végén még a velem egyidõs (16..) csárjuk nyeri meg nekik a meccset..
pfffúj

De nem nem érdekel, akkoris megvan a 3. hely 😄D

CSAK a Fradi

hmm, nekem olyan szokott volt lenni, hogy eyáltalán nem mentett
Ars3nal
na úgynéz ki itt valami elszaródott😞 megint hiba de el van mentve még 1-2szer megprobalom

Ars3nal
Priskin hosszabbításban megszerezte a gyõzelmet 1-0ra nyertünk😊 rögtön mentek egyet...

Hegeace
A regeditben töröld az fm szöszeneteit nekem bejött. Uána nó sok hiba de elõbb uninstall és csak utána tedd!

Heló szia remélem hogy vagy

fernando torres
nekem is ez volt anno 2005ben ha az edzése kattintottam..

Ars3nal
na látod ezt én se tudom, ha játékos formára megyek vagy valami statra szinte mindig ezt csinálja meg néha csak úgy

GTheo
Picit nézz vissza, Magyar manageremmel barátságos a játék legelején: HUN-ARG 2-0...Jó mondjuk ennyi jó eredmény nagyon durva de ha nagoyn jó a csapat morálja akkr akár megeshet ^^

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

olympus
jó!
De te miért is kapsz ennyi hibaüzit? F.U.R.CS.A!!!! Ennyi!
Flém END

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
érdekes szösszenet, Brazília kiesett, mindkétszer törököket kaptam

olympus
Ilyet!? vak vagyok! Nem látok hibaüzirõl képet. Sõt.
Elmondom neked:
-pl. megkaphatnád Bangladest de megkaphatod Braziliát is. Vagy olyan degenerált,hogy nem mentesz és megkapod braziliát. Töltesz mert úgyis megnyerem:S

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
minek játsszak újra kétszer egymás után gyõztes meccset? vagy tegyek be hibaüzenetrõl is shotot?<#buck>

olympus
Hidd el én se ma kezdtem. De akárki akármit mond ez túl jó eredmény és túl sokszor van "hiba" miatt újrajátszva:S ÉS NEKEM EZ ELÉG "fura".

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
megint hiba lesz.... magam

Ars3nal
döglégy zoliék most se jártak jobban, bár párszor majdnem infarktust kaptam😄

Ars3nal
thx

neee, ez duuuurva😄😄D: LEANDOR JEH😄😄😄
franc0
elismerésem, nagyon szép eredmény

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
egy pontot kivéve igazad van
a gép a magas potabilityjû csókákra úgy lecsap mint gyöngytyúk a takonyra 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Ars3nal
😄

végre betöltötte ez a szar,jöhet a meccs...

tormy
omg, ez szep eredmeny,plane hogy ez a 2006-os VB. Ugy latszik SI nem tudta hogy a magyar jatekosok statjai nem lehetnek magasabbak mint 10. <#idiota>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Ars3nal
lol hiba történt...játszhatom újra...

tormy
Nocsak fyrex. <#vigyor>
Az igazsag az, hogy miutan eleget jatszottam a jatekkal rajottem hogy nagyon is realis az hogyha az ember sokat nyer a csapataval. Jo igazolasok es taktika, es maris ott vagy a topon. Es meg azt a cuccot sem hasznaltam amivel meg lehet nezni a pot ability-ket a jatekosoknak.
Olympus ne ess abba a hibaba mint en. En is tul koran hittem azt hogy a jo eredmenyek elerese csak visszatoltessel lehet, de hidd el hogy nem. Ha valakinek akkor nekem elhiheted, mert en is igy voltam mint te. De ha par szezont lehuzol a jatekban, mindent tudni fogsz, hogy hogyan is lehet bajnoksagot, BL-t vagy akar VB-t is nyerni, nekem az is sikerult mar az Aregntin valogatottal pl.
Ez nem azert van mert mi olyan marha okosak vagyunk, hanem azert mert az AI nem igazol olyan jol mint egy emberi jatekos es a taktikakat sem tudja olyan jol hasznalni. Remelem ezeket fejlesztik majd FM2007-ben egyebkent.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Ars3nal
Priskin egy képrázatos emeléssel nyitott majd egy Gera fejes jött, majd még egy fejes és végül egy szabadrúgásgól😊 feltûnõen jobbak voltunk a széleken mint a németek ennek köszönhetõ ez a fényes gyõzelem

Ars3nal
Anglia-Magyarország 2-1, hülye Éger csinált egy tizit+kiállították:S

németeket kaptuk:S bár jobb mint ha brazilokat...

Hegeace
Nálam a dortmundba (olaszok mellé kell vmi alib állás is 😄) nem volt rossz de a mocsok bayern lenyúlta ingyé mert a gép nem szólt h lejár a szerzõdése és késõn kapcsoltam.

Fyrex
modera pls nem kell a flém

olympus ne legyél olyan mint tormy anno

Avanti Crociati!

Ars3nal
jólvan észlény nem tehetek arról hogy láma vagy...kiállításuk is volt

Terminátor14
Innentõl pakolok inkább atw-re, hátha úgy látja mindenki 😊

Hegeace:
Köszi, elég jónak tûnik, csak még nem lehet leigazolni, mert csak 17 éves 😞
Sebaj, ami késik...😄

CSAK a Fradi

Hegeace
Jogos kérdés de ha belemrülök a neten vmibe velem is elõfordul h elfelejtem h fm-ezek is 😄.

olympus
5-1 meg még hihetõbb:S
mind1
tehetség vagy túlzottan is😄

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
kajáltam már bocs,de az a game elszállt úgyhogy újra kellett mindet játszani júniustól így meg 5-1 lett

Hegeace
Lucas Rocha ,nekem bejött.

Ars3nal
thx

emberhátrányban megvertük Dél-Afrikát 1-0ra így megvan a továbbjutás

olympus
Sziasztok!
Grat all!
Egy kérdés lenne Arsenal-hoz:
Hányszor töltötted vissza a svéd elleni meccset? Mert nem hiszem, hogy a játékban 3 nap az életben 39 perc?

Divatcsapatok OLÉ!

GTheo
Plz írd le minden kép után linkbe is 😛
Thx 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Atesz89
Grat és a Vb-t nyerd ám meg 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Felidegesít ez a játék<#boxer> Most h játszak patch nélkül?<#szomoru1> pedig kétféle oldalról ismletöltöttem de nemteszi fel, a játékot letöröltem vagy 4szer teljesen meg ujraraktam de akkor se jóó... ha felidegesít jobban akkor leformázok mindent<#mf1>
Terminátor14
atw-n törölték a regem, nincs kedvem megint szarakodni...

Valaki tud nekem mondani 1 jó középsõ védõt? 3. szezon, Fradi, 2-3 milka font max.

CSAK a Fradi

Ars3nal
nemtom

jbal
sztem az extra.hu-val van a baj.
nem akarlak kioktatni csk egy tanács h ha tárhelyet akarsz sztem ATW,UW,FW ajánlozz

Ars3nal
megérdemelten gyõztük le Mexikót az elsõ csoportmeccsen

Terminátor14
Azért a sajátnevelésû játékosok sem rosszak...😊

CSAK a Fradi

Ez miért van?? Nem engedi felrakni a 6.0.3 patchet pedig eddig semmi baja nem volt és az ujratelepítés sem segít....