Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Ezt a szar csapatot egyszerûen nem tudom megverni, megszorítani 😞
2-1-re vezetek, erre a kapusom (1. számú sérült, õ a tartalék) odarúgja shevának a labdát, persze begyalogol vele...
És hogy egy kicsit se legyek boldog, a végén még a velem egyidõs (16..) csárjuk nyeri meg nekik a meccset..
pfffúj
De nem nem érdekel, akkoris megvan a 3. hely 😄D
CSAK a Fradi
Heló szia remélem hogy vagy
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Elmondom neked:
-pl. megkaphatnád Bangladest de megkaphatod Braziliát is. Vagy olyan degenerált,hogy nem mentesz és megkapod braziliát. Töltesz mert úgyis megnyerem:S
Divatcsapatok OLÉ!
Divatcsapatok OLÉ!
a gép a magas potabilityjû csókákra úgy lecsap mint gyöngytyúk a takonyra 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Az igazsag az, hogy miutan eleget jatszottam a jatekkal rajottem hogy nagyon is realis az hogyha az ember sokat nyer a csapataval. Jo igazolasok es taktika, es maris ott vagy a topon. Es meg azt a cuccot sem hasznaltam
Olympus ne ess abba a hibaba mint en. En is tul koran hittem azt hogy a jo eredmenyek elerese csak visszatoltessel lehet, de hidd el hogy nem. Ha valakinek akkor nekem elhiheted, mert en is igy voltam mint te. De ha par szezont lehuzol a jatekban, mindent tudni fogsz, hogy hogyan is lehet bajnoksagot, BL-t vagy akar VB-t is nyerni, nekem az is sikerult mar az Aregntin valogatottal pl.
Ez nem azert van mert mi olyan marha okosak vagyunk, hanem azert mert az AI nem igazol olyan jol mint egy emberi jatekos
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
németeket kaptuk:S bár jobb mint ha brazilokat...
Hegeace:
Köszi, elég jónak tûnik, csak még nem lehet leigazolni, mert csak 17 éves 😞
Sebaj, ami késik...😄
CSAK a Fradi
Grat all!
Egy kérdés lenne Arsenal-hoz:
Hányszor töltötted vissza a svéd elleni meccset? Mert nem hiszem, hogy a játékban 3 nap az életben 39 perc?
Divatcsapatok OLÉ!
Thx 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Valaki tud nekem mondani 1 jó középsõ védõt? 3. szezon, Fradi, 2-3 milka font max.
CSAK a Fradi
nem akarlak kioktatni csk egy tanács h ha tárhelyet akarsz sztem ATW,UW,FW ajánlozz