Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként csak ''tûrhetõen'' tud majd ott játszani.
CSAK a Fradi
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Heló szia remélem hogy vagy

Iceman
Avanti Crociati!
Tavaly télen vettem át a csapatot 15. helyen , 5. lettem és beszólt a vezetõség hogy nem voltam végig versenyben a bajnoki címért. 28 pontos hátrányból gyengébb kerettel <#mf2>#mf2> persze. Nah így vágok neki a bajnokságnak: (vmi javaslat? a taktik a 4-4-2 counter kicsit átdolgozva)

Heló szia remélem hogy vagy
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Bajevski nálam is hasonlóan kezdett, de aztán inkább eladtam jó pénzért 😊
CSAK a Fradi
Tegnap én is belevágtam a FM2006-ba,gondolván kiprobálom milyen is ez.2005-el is próbálkoztam már,de ott 1-2 meccs után mindig abbahagytam.De most eléggé rákaptam,lejátszottam a felkészülési meccseket a Fradival aztán jött az UEFA kupa selejtezõ egy Luxemburgi ellenfél ellen.Az elsõ meccs még 2-1 lett,ami még a gyengülõ Fradival se volt valami nagy teljesitmény,de aztán jött a hazai visszavágó...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy grat all!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de szvsz fölösleges, de nyugodtan
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!