Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Spanyolországra pályázok és akkr szerzek sok jó spanyolt 😊
Most Próbálom Antonio Lópezt csere(kezdõ)balhátvédnek, és Pablot csere középhátvédnek(mondjuk annak drága :S)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
általában vb-k, eb-k után érdemes megnézni van e menedzsere a válogatottaknak, akkor szokták kirugdosni az edzõket
Avanti Crociati!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Hogyan tudnék egy ország edzõjének lenni? Mármint ha nem ajánlják fel, hogy menjek oda edzõnek akkor hogyan tudom a tudtukra adni, hogy szeretnék ott edzõ lenni?
rég nem voltam, külföldön nyaraltunk😄
iszont laptop révén a game nem hagyott el eddig😄
a cordoba elsõ ligás legrosszabb rajtját produkálta:
7 meccs 7 vereség...
aztán rájöttem mi a problem:
hiába voltak 19-20 éves szuperjó plejáim, egyszerüen képtelenek voltak jol játszani. visszatoltam a b csapatbol jarosikot, di michelet, edmilson-t,van brockhorst-t, és egycsapásra nyertem a bajnokikat, és jarosik ismét bebizonyitotta, hogy vezére tud lenni ebben a taktikában egy vérzõ csapatnak is.bebizonyosodott régen vallott hitem hogy tapasztalt öreg pleja mindig kell, kicsit moho és buta voltam hogy az árak és a képességek alapján egybõl a fiatal tinikkel kezdtem.
most szárnyalunk, a csapat már a 13. hlyen jár a 20rol 0 pontrol...
nos röviden ennyi😄
ezenkivül pedig grat mindenkinek
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
na byezz lépek
Iceman
VV helyett Cech véd, Belletti is kezdõ még, Kompany Oleguer helyett középen, Marqueznél jobb Mascherano de õ is csak csere.....
Fred csúcsformában van épp...
De Savigól is <#ravasz1>#ravasz1>
Iceman
ha nem vagy barca fan add el a sztárokat
Avanti Crociati!
Már vagy Mascherano vagy Deco csere mert két kpkval játszok szal...😊
Kurvajókiscsapat ez 😊
Grat mindenkinek!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Szal adjam el vagy csak kölcsönbe?184 a PAja...És még Genro is szóba jöhet késõbb...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Heló szia remélem hogy vagy
Heló szia remélem hogy vagy
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.