Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
nemtom mi a világklasszisság feltétele, de 180-as ability alatt még nem láttam

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Atesz89
jó8

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
jó8 all

Ars3nal
na mára ennyi volt, Priskin egy állat már most, valószínû világklasszis csatár lesz 160PAval mert 151el volt 71 a scout ratingja egyik mentésembe

billywood
Mikor csapatot kell választani az elején, akkor megkeresed pl. a Chelsea-t, ott rámész drogbára, klikk az elefantcsontparti zászlóra, és take control.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Ars3nal
elején kiválasztod összes játékos betöltésnél és akkor engedi

Mhosah Myth
Pls valaki magyarázza el, hogy hol tudom beállítani azt hogy Elefántcsontpartotba is lehessek menedzser mert max. 8-10 nemzetnél tudom beállítani... 😞

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

jbal
kösz.

Terminátor14
jobb klikk nyomvatart

CSAK a Fradi

jbal
a taktikába h lehet ilyen nyilat tenni egy játékosnak?

Mhosah Myth
Nigéria, Dél-Afrika megvan 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
amikor csapatot kell választani akkor csak 8-10 válogatottat jelez ki... Hol tudom beállítani hogy a többit is tudjam választani?

Ars3nal
lehet
beállitod összes pleja betöltést onnan

Mhosah Myth
Kár, hogy Elefántcsontparttal kezdeni sem lehet game-t pedig velük akarok lenni 😊)

GTheo
Argentínánál lemondok...Kudarcot vallottam 2x kiejtettek a Brazilok...:S:S:S
Spanyolországra pályázok és akkr szerzek sok jó spanyolt 😊
Most Próbálom Antonio Lópezt csere(kezdõ)balhátvédnek, és Pablot csere középhátvédnek(mondjuk annak drága :S)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Mascherano helyett Deco Xavi Kkp-k játszanak nyíllal Vkpra visszatolva, Robben idén jött...Talán DaniCarvalhot eladom, meg Bojinovot de õk eddig se voltak kezdõk...Majd a 4-4-2 fog menni, úgy h Xavi Vkp vagy kkp ronie irányít és Robben,CRonie,Messi váltogatják h ki játszik szélsõKpt és Etoo-Tevez(Fred) vagy Etoo helyett ha jön Torres és akkr Etoo megy :S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fyrex
vársz amíg megüresedik egy hely -figyeled a munkáknál- és akkor katt a válogatottra és ott jelentkezhetsz -lessz egy olyan menüpont

általában vb-k, eb-k után érdemes megnézni van e menedzsere a válogatottaknak, akkor szokták kirugdosni az edzõket

Avanti Crociati!

Atesz89
Theo sztem a csapatodban sok támadó szellemú kp van.Szóval maszkeránó sztem mindenképp kezdjen mellette Ronaldinho,Robben vagy C. ronaldo(rotációval akár) valamint Messi vagy add el az egyiket a C.Ronaldo Robben kettõsbõl(én azt mondom Robbent.És tedd be Etoo mellé Fredet.Ez Magánvélemény

soma22
amikor kirugnak valakit az adott ország menedzseri posztjárol akkor tudsz jelentkezni. amugy csak kisebb trükkökkel

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mhosah Myth
Hali!

Hogyan tudnék egy ország edzõjének lenni? Mármint ha nem ajánlják fel, hogy menjek oda edzõnek akkor hogyan tudom a tudtukra adni, hogy szeretnék ott edzõ lenni?

soma22
sziasztok!

rég nem voltam, külföldön nyaraltunk😄
iszont laptop révén a game nem hagyott el eddig😄
a cordoba elsõ ligás legrosszabb rajtját produkálta:
7 meccs 7 vereség...
aztán rájöttem mi a problem:
hiába voltak 19-20 éves szuperjó plejáim, egyszerüen képtelenek voltak jol játszani. visszatoltam a b csapatbol jarosikot, di michelet, edmilson-t,van brockhorst-t, és egycsapásra nyertem a bajnokikat, és jarosik ismét bebizonyitotta, hogy vezére tud lenni ebben a taktikában egy vérzõ csapatnak is.bebizonyosodott régen vallott hitem hogy tapasztalt öreg pleja mindig kell, kicsit moho és buta voltam hogy az árak és a képességek alapján egybõl a fiatal tinikkel kezdtem.
most szárnyalunk, a csapat már a 13. hlyen jár a 20rol 0 pontrol...
nos röviden ennyi😄

ezenkivül pedig grat mindenkinek

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Magic Boy
Na lépek!
Jó8 all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Valóban úgy jó,kösz!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Iceman89
nem tom mi az oka de kb most nyertem elõször 10 meccs óta... 5. vagyok, de elöbb 7. voltam
na byezz lépek

Iceman

Fyrex
nemhiszem h ez az oka...

Avanti Crociati!

GTheo
Kül a Barcás fõtengely még kezdõ😛uyol,Xavi,Deco,Ronaldinho,Eto'o õk a fõ emberek, aztán Messi õ ált kezdõ néha csere(vagy õ vagy cronie)
VV helyett Cech véd, Belletti is kezdõ még, Kompany Oleguer helyett középen, Marqueznél jobb Mascherano de õ is csak csere.....

GTheo
Ien nincs, Konföderációs kupából brazilok ejtettek ki, erre most Copa America hát kiket kapok?!?!?!?!!....
Fred csúcsformában van épp...
De Savigól is <#ravasz1>

Iceman89
létezik hogy azért kapok ki kb 10 meccse mert az egyenlegem -500e??? ez olyan sokat számít? nem tudom h mért de nagyon ideges vagyok már erre....

Iceman

GTheo
Tudom, ez a 3dik barcás gamem, elsõ tönkrement, másodikba alig vettem valakit, csak 20éven aluliakat, és most egy olyan csapatot akarok ahol csak a legjobbak játszanak meg szupertehetségek (H) most szereztem meg egy 188PA-s 16éves középhátvédet😛

olympus
ez igy igaz!
szivembol szoltal

Divatcsapatok OLÉ!

Fyrex
ha barca fan vagy nem jó a csapattal lenni mert nem tudsz igazolni mert nincs szived szétszedni a csapatot...saját tapasztalat...

ha nem vagy barca fan add el a sztárokat

Avanti Crociati!

GTheo
És akkr Ronieval,CRonaldoval,Robbennel és Messivel milegyen?😛
Már vagy Mascherano vagy Deco csere mert két kpkval játszok szal...😊
Kurvajókiscsapat ez 😊

Terminátor14
ilyen csatárokkal bûn 1 ékkel játszani...

CSAK a Fradi

billywood
Szép az új banner 😉
Grat mindenkinek!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Atesz89
vátsál 2 csatáros taktikára...

GTheo
Kir keret,Mitcsináljak Bojinovval a Barcába?4-2-3-1 by theo taktikkal játszok, 1csatárral aki MÉG Eto'o de Fred és Tevez a cseréi 😛
Szal adjam el vagy csak kölcsönbe?184 a PAja...És még Genro is szóba jöhet késõbb...

Atesz89
Grat jó keret

franc0
kellemes keret <#eljen><#eljen>

Max08
Nah,és a keretem!Csóri Cicinho 4 hónapra lesérült 😞!

franc0
kezdj egy másik mentést is, én arra gyanakszom csak akkor lesz jó

No lenne egy problémám a Német válogatottal.Ugye valami nevesincs emberekbõl áll a keret.Faq-ban lévõ javitás linkje nekem nem jó,egy oldalra visz ahol nem igen lelem.A FMHungary-n megnéztem ott van egy ilyen javitás,de attól ugyan Kahn neve jó lesz a Bayernben,de a német válogatott nem javul.(ez normális vagy nálam nem jó valami?)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ars3nal
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Max08
Nah,sikerült bejutnom a Leeds-el a BL-be!4.helyen végeztem a bajnokságban,a selejtezõkben összesítésben 6:1-re vertem a Monacót!A BL csoportmérkõzés elsõ meccse:

Ars3nal
az idei keret

Hegeace
Az állásoknál nézd meg az állás biztonságot és iott naggyából kiírja h mennyire faxa a helyzet.

Heló szia remélem hogy vagy

Hegeace
Német kupa 2. kör Figueroa most csak 1 hatost vágott.<#idiota> az ellenfél megint no name

Magic Boy
Srácok, ha nem írja ki vagy átsiklok a kiírás fölött akkor hol tudom megnézni, hogy melyik csapat van csõdhelyzetben?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Hegeace
saját galéria az sg-n

Ars3nal
tinypic.com

Max08
ti hova töltitek fel a képeiteket?Mert az sgtagos mittudoménmi nem mûxik 😞!