Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és Romário-t 😄
Sherman Andrés Cardénas
de mmondjuk ibra helyén ellképzelném cissét vagy henry-t esetleg Romário-t 😄 egyébként Romário még így is rengeteget fejlõdik direkt megnéztem az FM Scoutban h hanyas a pot ability je és 195-s és az ability-jke 169-s szal még õ is jó lenne
na szval kijöttem az MU val 😊 most legalább 1x BL-t akarok nyerni 😊 szerintetek kit érdemes legelõször is leigazolni ide?
Iceman
sztem is ez a 3-s de az elsõt kidobnám az FM-bõl mondjuk én is betenném a helyére podolskit vagy Eto'o-t
jól hangzik de szerintem nem ez az álom 3as 😊 nálam inkább: Ibrahimovic,Adriano,Fernando Torres!!! de lehet h vki helyére Podolskit vagy Eto'o-t is beraknám
Iceman
😄, de sajnos az FM legjobb csatára ibrahimovich mivel az egész game-ben neki vannak a legjobb adatai pedig csak egy köcsög állat
annak semmi értelme hegeace mert akkor szinte egy nagyobb klubnál akárkit megvehetsz és így semmi kihívás nincs a játékba
RIP Antonio Puerta!!!!
nem is azt mondom h jó csak ösze tom szerezni az álom 3-ast elõre : Adriano,Cissé,Henry
Heló szia remélem hogy vagy
hello Hegeace!
amúgfy sztem az elveszi a játék élményét <#ejnye1>#ejnye1><#felkialtas>#felkialtas>de te tudod 😊
amúgfy sztem az elveszi a játék élményét <#ejnye1>#ejnye1><#felkialtas>#felkialtas>de te tudod 😊
Hy mindenki és grat all! Nah szettem le egy adatbázist amiben minden játékos szabadlistás és azt igazolsz le akit tudsz. érdekesnek tûnik.
Heló szia remélem hogy vagy
köszi és hello Iceman79
Sziasztok!
Régen jártam már erre!Mindenkinek grat a szép eredményekhez, és további jó játékot!
Régen jártam már erre!Mindenkinek grat a szép eredményekhez, és további jó játékot!
de lesz újabb szezon, és oda megint igazolhatsz
Max-tól kérdem h miylen taktikot nyom mert ahogy láttam igen csak bejött és h tudtad azokat a játékosokat leigazolni???
Iceman neked azt mondom h kezdjél vmelyik középcsapattal, mondjuk: Tottemham,Man City,Everton,Aston Villa,stb.
ezekkel érdemes kezdeni mert it t értékelni fogják a hatodik helyet is
Iceman neked azt mondom h kezdjél vmelyik középcsapattal, mondjuk: Tottemham,Man City,Everton,Aston Villa,stb.
ezekkel érdemes kezdeni mert it t értékelni fogják a hatodik helyet is
RIP Antonio Puerta!!!!
a következõ szezonba asszem még az uefa helyez se sikerült kiharcolni, vmi tizen vhanyadik helyen végeztem... szval elment tõle a kedvem... és sokan el akarták hagyni a csapatot
Iceman
gyah elég jól nyomtad a west brommal de azt akkor miért nem folytatod? az már egy jól felépített mentés egy kis csapatttal én sztem gondold át
nálam az MU-nál nem volt semmi, de ha közepes csapattal akarsz kezdeni én ajjánélom a tottenham-t
egyébként a legtovább játszott mentésem a lokival volt eljutottam 2006. márciusig de amúgy kb novemberig jutottam most a west brommal eddig 1 gyõzelmem volt a porto ellen azon kívül senkit nem gyõztem még le 😞 de nem adom fel meg ide jó taktika kell és ügyes gazdálkodás és ennyi az egész na meg jó játékosok
de az a Blackburn ez meg a Liverpool volt, azért nem mindegy... Cissé midnen évbe lõt legalább 22 gólt... elõször pl 30 at, de ez nem volt elég...
Iceman
Ne aggódj! Engem is kirúgtak a Blackburntõl, hogy aztán elsõ évben bajnokságot és kupát nyernek a Sampdoriával...Úgyhogy kitartás...<#email>#email>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
az egy dolog h már egy ideje játszom ezzel a játékkal, de most nézd meg, kirúgtak a Liverpooltól... szerintem ez keveseknek adatik meg 😞((((( ehhez tehetség kell... nem vagyok egy ûbermanager...
Iceman
tömörítsd be
vagy prób meg ezt: www.megaupload.com itt nem tom mennyi a korllllátozás talánj ide befér
vagy prób meg ezt: www.megaupload.com itt nem tom mennyi a korllllátozás talánj ide befér
de én nem ajánlom neked az MU-t mivel te gyakorlott fm-s vagy ezért én azt mondom h egy kis csapattal kezdj
Mondjatok légyszives egy olyan helyet ahova föllehet tölteni az FM-es mentést(217mb), mert a RapidShare-nak(100mb-ig engedi)túl nagy!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
az MU-val nincs adóssága mert én már voltam velük párszor és mindig jól ment csak párszor újra lett rakva agép is meg maga az FM is 😞
megéri elkezdeni egyet az MU val? ha jól tudom akkor van kb 250 milla adóssága az nem fog nagyon hátráltatni?
Iceman
Mascherano mennyiér jön el???
és te tudsz ajánlani olcsó jó csatárt aki a west brombha eljön????
és te tudsz ajánlani olcsó jó csatárt aki a west brombha eljön????
talán az instrukciókat nem állítottam jól be... szerintem a felállással semmi baj nem volt..
Iceman
taktikát már nem nagyon tudok mutatni, de leírim... 4 védõ - 1 VKP - 3 KP ( 2 szélre) - 2 csatár... Itt még csúcsformába volt a cscpat 😊

Iceman
Kerlonról meg Betinhoról egy képet lécci!
hy & grat all!
újra itt tegnap után az a kérdésem lenne h a bundesliga-ban van-e vmi korlátozás? (pl: EU-n kívüli, stb.)
újra itt tegnap után az a kérdésem lenne h a bundesliga-ban van-e vmi korlátozás? (pl: EU-n kívüli, stb.)
szívesen segítek , de ott vana f.a.q-ban
elõször is ne kapkodj , nézz át mindent !
taktikodra nagyon figyelj oda ,mindenki jó helyen játszik -e
jó e a stábod és az edzésed
kiket vásárolsz és adsz el
mutass már kécci képet csaaptról és felállásról , ha még van
elõször is ne kapkodj , nézz át mindent !
taktikodra nagyon figyelj oda ,mindenki jó helyen játszik -e
jó e a stábod és az edzésed
kiket vásárolsz és adsz el
mutass már kécci képet csaaptról és felállásról , ha még van
szerinted melyik csapattal kezdjem újra? lehet h a Premier liga kicsit kemény... még akkor is ha Liverpoolal vagyok... lehet h vmi olasz vagy német csapat kéne..
Iceman
figy szívesen fogadom ha avn egy két tanácscod... de én már tényleg nem értem hogy tudok kikapni ezektõl... 6. lettem pedig szeritnem jó volt a játékoskeretem: csatárok: Cissé, Robinho, Morientes, Kerlon, Pongolle, Kisliy, Halenar... KP-k:Gerard, Luis Garcia, Kewell, Kapo, Messi, Xabi alonso, Mascherano, Sissoko... Védõk: Yobo, Riise, Woodgate, Carragher, Josemi, Traoré, Hyypia... és a 3 kapus...
Iceman
a tetves jó életbe... kirúgnak a kedvenc csapatomból... nem hiszem el h az a sok klasszis játékos aki játszott a csapatba, nem tudta volna jobban ellátni a dolgát... Robinho pl szinte semmit nem csinált.. a védõsorom egyenesen katasztófális volt: Riise, Woodgate, Traoré, Carragher... kapusom talán 2 meccset játszott le góltalanul a 20 ból: Reina... de ott volt még Kirkland, meg Dudek is...
Ez volt a második szezonom, elõször 2. lettem most meg 6. Így se jártam még a Liverpoolal 😞

Ez volt a második szezonom, elõször 2. lettem most meg 6. Így se jártam még a Liverpoolal 😞

Iceman
szerintem valami sürgõsen javítani kéne :| derbytõl egy négyest kapni <#levele>#levele>
2005-2006 keret
2005-2006 évi igazolások
kedvenc plejám 😊
Arról a linkrõl melyiket kell letölteni (amelyiket írják a FAQ-ban), hogy a német válogatott jó legyen?
Lol, szerintem õ nem arra gondolt, hogy most szerinted világklasszis, hanem hogy a game mit ír a játékosról 😄
CSAK a Fradi