Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
játszom of korsz

érdemes átböngészni a fiatalokat az ifiben

Avanti Crociati!

jbal
van bal oldalon van Persie,A.Cole,Clichy,reyes csak szinte mindegyik sérült.de felhívom Kisliyt mert egyszerûen nincsenek támadásaim ha van is valami abban semmi erõ.aztán jön majd Walcott.
te játszod még a gémet?

Fyrex
hát máskor ne add el a játékosokat a bal védõ posztról... és van tartalék csapat, és ifi...

Avanti Crociati!

HUNLonsdale
kezdtem egy ujjat wejmuttal tul vagyok pár mecsen is elég jol sülnek el a dolgok,eddig csak gyözelem ,bevált taktika és igazolások. Nagy fogásom valami Alejandró 17 éves spanyol gyerek,ingyen volt senkinek nem kellett 70/140 a scout szerint 8mecs/18gol.Pár hete megvette a Charlton Wheeleer nevü plajjámat 1 milláért,úgyhogy anyagiakkal sem lesz gond.

jbal
jó de ha nincs balszélsõm rendes akkor muszály ott játszatni
a védelmem meg egy ***.simán áthatolnak rajta.jól fog jönni a szünet

Fyrex
kártérítést haha<#circling><#circling>

ha rákattintassz egy játékos nevére a posztok menüpontnál megtudod nézni h mejik poszton tud és hogy mennyire játszani az adott játékos, ezt érdemes szemelõtt tartani

morál--->játszatod az illetõt, sikeres eredmények, sajtónyilatkozatok

Avanti Crociati!

jbal
Hleb nem mindig bal oldalon jáccik meg Digard se ott.a morált h lehet javítani?
nagyon sok a sérült buzi FIFA adhatna kártérítést mert válogatott meccseken sérültek meg.

olympus
Azért ADebayor se szar!
Miért kéne mindig a bevett embereket megvenni?
vagy játszatni?

Divatcsapatok OLÉ!

Max08
Ti hova töltitek fel a képeiteket?Mert a Tinypic meg az sgtagos sem jó!

Magic Boy
Lehman se az a kategória ami egy Arsenal szintü csapathoz kell!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
A Scout alapján te hogy állítanád össze a kezdõt és kik lennének a cserék?

Ars3nal
a morálod szar, adebayor,senderos 2.osztályú játékosok, nem jó posztn játszatod Digardot,Hlebet

jbal
mit tanácsoltok h Kisliy-t mikor hívjam fel a keretbe?és Walcottot?
a helyzetkihasználást nem lehet vhogy edzeni mert ez így nem jó.

Magic Boy
Köszi(a te Weymoutd-os taktikádat használtam és eddig be is vált)!
Amúgy a 6.03 adatbázisos patch van fönn!

Remélem valaki betudja tölteni, mert érdekelne, hogy a mentés alapján mit mond valaki!

Iceman89
asszem 5. nyomattam.. na mind1 most lépek... további szép napot! 😊

Iceman

Ars3nal
taktikkal lehet valami gáz, keret az átlag 3.osztályúnak felel meg

Ars3nal
valószínû más peccset használsz, a másik gépes mentésem se jött be itt,de szkáucsba megnéezm

Magic Boy
Hogy-hogy nemtölti be? <#wow2>
A kiterjesztés rendben van(ha nincs ird utána, hogy .tac)?

Légyszives próbáld meg újra te is és próbáljátoik ki minnél többen, mert szükségem lenne a segítségetekre!

Sysfox
Amúgy mennyi edzõmeccset játszottál a bajnokság elõtt?

Tapasztalatom szerint legalább 8-at kell játszani, hogy egy 25 játékosból álló keret minden tagja jó erõállapotban kezdje meg az évet. Amikor 4 edzõmeccset játszottam csak, akkor nekem is rosszul kezdõdött az év.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Iceman89
figy BL meccseket most megnyertem, úgylátszik idõ kell cask nekik

Iceman

Iceman89
😄 nagy volt!!!Recoba jól bemutatkozott 2 ekkora góllal 😄 amúgy kicsit már én is kezdem unni... lehet inkább elkezdek megint vmi FPS-t 😄

Iceman

Sysfox
Valami nagyon elcseszett taktikád lehet. Próbáld ki, a gépi diamond attacking v2-õt... Állítólag jó, bár nekem nem jött be Angliában.

Iceman89
Scholes még 11 est is kihagyott.. de ezt magyarázzátok meg h hogy csinálták!!! ennyi idõ alatt még el se ronthattam semmit....

Iceman

fsgh
akkor nézd meg ezt

különben én már unom a gémet😞 várom a 2007-et😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Iceman89
elsõ meccsem az MU val...

Iceman

Terminátor14
Egyik kedvenc játékosom IRL, és a gameben is jó 😉

CSAK a Fradi

Ars3nal
sry de nem tölti be

Fyrex
beírod a keresõbe alul h edzés és minden gondod meg fog oldódni hidd el nekem ;>

Avanti Crociati!

Iceman89
Vki tud segíteni az edzésekbe? Csak annyi érdekelne hogy érdemes e intezív edzést beállítani egy értékre (pl:lövés) lehet hogy a kemény edzésektõl sérülnek nagyon a játékosok?

Iceman

Fyrex
jóreggelt mindenkinek és grat!

Dako Mako próbáld egy hozzászólásba tömöríteni a mondandódat kérlek és ne illesd a játékosokat "egy köcsöt állat" jelzõvel. Köszi!

Avanti Crociati!

Sysfox
Idefigyelj Csákómákó!

"Susfox Vladimir-rol dobjál már egy picture-t"

Nem akarok flémelni, de vannak dolgok amik mellett nem tudok elmenni szó nélkül.

1. Sysfox vagyok, nem Susfox.
2. Van egy varázsszó: "légyszi".
3. Van egy másik: "köszi".
4. Tegnap már láttam amit írtál, de a stílusod akkor is ilyen volt. Ha kérsz valamit, akkor azt kérd szépen!
5. Miért szerertnél róla képet? Halál gyenge ukrán csávó, minden értéke 0-5 van kb. Még észre sem vettem az U20-ban...Sõt, lehet már el is küldtem. De megnézem holnapra, mert most dolgozom és itt nincs meg a progi.

Magic Boy
Taktikát váltottam és az se segített!
Légyszives töltsd le és nézd meg, hogy milyen játékosok vannak a kezdõben és a tarcsiban!

Kérlek benneteket, hogy töltsétek le minnél többen és mondjátok el az észrevételeiteket!

Ars3nal
nézz körül pl-es tarcsikba, válts taktikot, nagy öregek jól jönnek a csapatnak

Ars3nal
hali és grat all

GTheo
Selfisch jó ez a kezdõ nekem a Sevillában ez volt elsõ évbe: Palop-Alves,Carvalho,Escudé,Adriano-Renato-Fernando Sales,Maresca-Jesus Navas-Saviola,Fabiano
Fernando Sales 9gólt rúgott az elsõ szezonban, szuperul érkezik a beadásokra, 2dik lettem, uefa kupa elõdöntõbe kiestem :S aztán második évbe bajnokság bl(persze bojinovval,freddel,vuciniccal,santanaval,stb) aztán 3dik év elején elbaszódott a mentés :@@@@@

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Iceman89
Recoba megér 7 millát?

Iceman

Magic Boy
Srácok megtennétek, hogy letöltitek a mentésem és elmondjátok, hogy mi a hiba?
Azért érdekelne, mert eddig király volt minden, de most lealáz minden csapat.
Kérlek nézzétek meg és mondjátok el, hogy ti min változtatnátok, kiket igazolnátok, stb...

Iceman89
torres ibrahimovic kb 60 milla defoe úgy 35 nekem meg van 23 és nem okvetlen csatárt akartam igazolni de az is jöhetne

Iceman

az x@r nah itt van pár kp: Downing, Lennon, Mascherano, Yildirim, Marcelo Bravo, Cardénas, Adu, Messi, Vukcevic, Matias Fernandez,
leigazolnám helyedben Torrest , Defoet vagy Ibrahimovicot

lehet , hogy rámegy a pénzed , de rooney - nistelroy - és egy a 3 közül bivalyerõs csatársor. középpályára meg ott avn neked scholes , cristiano ronaldo stb...

Hegeace
max 5 db eu-n kívüli lehet a csapatban és a kupában egyszerre max 3 lehet a meccskeretben.

Heló szia remélem hogy vagy

Susfox Vladimir-rol dobjál már egy picture-t
Iceman89
már elkezdtem az MU val... maradok most kicsit ennél 😊 de nem tom kit vegyek... elég jó a hátvédsor alapból, inkább a kp ra kéne

Iceman

nah amúgy még a elején kérdeztem h van-e vmi korlátozás németorszáégban??? (pl: EU-nkívüli stb.)
vagy Sonny Anderson 😄 vagy Batistuta 😄
de leginkább a Pelé Puskás Di Stefano 3-st ajánlom 😄
Sysfox
Iceman79, Iceman89...Már várom Iceman99-et...<#vigyor1>

Hegeace
Vegyél egy védekezõ kp-t. a gép mindig azzal kezdi: emerson vagy cambiasso, legalább is nálam.

Heló szia remélem hogy vagy

Sysfox
Kezdj valami olasz csapattal. Udinese, Messina, Liverno...

nem is!😄 amúgy még ott van david villa is 😄 vagy Fernando Llorente (Torres!!) <<== ez a teljes neve 😄
Iceman89
haggyad már ezt a vén csatalót 😄DD

Iceman