121242
Football Manager
  • hunbasser
    ehh,ne is mond,olyan gólokat vág,hogy csak lesek :)

gratulálok mindenkinek!

és köszönöm a köszöntéseket! :)
  • Magic Boy
    Van minőségi cseréd a helyére?
  • Mor3llo
    Nem tudtam mit tenni, az elnök fogadta el...
  • Magic Boy
    de Guzman-ért kár.
  • Magic Boy
    Nem csak pénzért lehet igazolni.
    Green jó kapus, de mi van, ha kidől?
    Nézz szét az ingyen igazolhatóak, a lejárt és a fél éven belül lejáró szerződésüek között.
    Szerintem így biztos találsz minőségi igazolásokat akikkel meg tudod erősíteni a csapatodat.

Én az FM 2007-ben minden embert ingyen igazoltam mégis évenként osztálytléptem a Glebe Rangers (Észak Ír 3. osztály leggyengébb csapata voltak)-el.

• soma22
    boldog szülinapot hunbasser!

kissé mérges vagyok mert nemelég, hogy a gamma kifagyott, de az új kezdésénél is ezt csináljs.
    még megpróbálom újrarakni a gammát, aztán meglátom.
    amilyen jól indult annyi nyűg van vele, remélem baromi hamar javítják ezeket.
  • Mor3llo
    Eddig így alakult az átigazolási procedúrám.Nem is tervezek senki más már.

És majd ez a srác jön hozzám 575e euróért a télen.
  • Pisti1026
    6.98-as az átlaga Robert Green-nek. Elég megbízható kapus, nem csinál bakikat meg válogatott is.Védelmen meg nemtok javítani, mert elköltöttem az összes pénzt , majd nyáron. Inkább rotálok többet játszatom Upsont meg Gabbidont
  • Magic Boy
    Ha javítasz a védelmeden akkor símán meglesz.
    Ha a kapusodnak nincs 7-es átlaga akkor szerezz egy másikat.
  • Magic Boy
    Meg lesz az!
    Hajrá!
  • Magic Boy
    Nagyon szép grat!
  • Magic Boy
    A Tottenham-hoz Grat!
    Marseille-ben meg nem szégyen kikapni.
  • Magic Boy
    A végleges patch tudtommal pont azért késik, mert még próbálják javítani a hibákat.
  • Pisti1026
    Nekem a szélső játék elég jól megy sok assziszt van szélről
  • dalackraul
    Marseille-Debrecen 2-0:(:D
  • Solt
    Azt én is tapasztaltam, hogy a szélsőimhez és az egyszem ékemhez nem igazán akar a labda eljutni... pedig nekem a szélsőjáték a kedvencem...:S
  • Pisti1026
    Hy! Lenyomtam a szezon felét és jelenleg 7. vagyok. Náha jobb helyzetkihasználással és jobb odafigyeléssel meglehet az UEFA-kupa.

És a hivatásos góllövőm:
  • turpert
    sorry :) ilyenkor csak írok
  • PetruZ
    Újabb (és régi) bug-ok:

- A szezonvégi crash előfordul máshol is, más időpontokban, az induló bajnokságtól függően, és ez már a 8.0-ra is igaz volt.
    - Friss, 8.0.1-es bug, hogy a játékosok morálja meredeken zuhanni kezd és ezt utána már nem lehet javítani, akármilyen eredményt is érjenek el (vagy csak pár mérkőzésre, utána megint leesik). Ez nem csak egy-egy csapatra, hanem szinte az egész betöltött adatbázisra igaz, főleg alacsonyabb ligákban.
    - Szintén a 8.0.1-ben tapasztalták egyesek, hogy a szélsők (AML/R) rosszul "működnek", a középpályások alig passzolnak ki nekik labdákat. Van rá workaround az SI fórumon, de egyedi beállításokkal lehet csak kiküszöbölni.
    - Dettó 8.0.1-es hiba, ami a pénzügyi részt érinti: egyszerűen eltűnnek összegek a balance oldalról, a 8.0.0-hoz képest drasztikusan kevesebb pénz marad, miközben a transfer funds és a salary ugyanaz, mint korábban (és ez rendesen bekavar az estimated value értékbe is). A hiba editorral sem javítható! Állítólag megtalálták az okát, a final-ban már javítva lesz. :)
    - Ezen kívül apróbb bug-ok maradtak még az engine-ben (pl. most meg túl sok a távoli lövés, amit én is tapasztalok).

Egyébként aki az új Genie-re vár, még várhat, megváltozott a savegame formátuma, ezért több probléma van vele, egy hónapnál hamarabb nemigen fog kijönni. FMM-ből hamarosan lesz új, ami műxik a 8.0.1-el is. :)
  • dalackraul
    Meglessz a csoportkör!!!
  • kraawz
    kerüljek

bocs de ez nagyon szemet szúrt.
  • turpert
    Nagy grat :D Nekem Fradival még az Atlantán át kell jutnom hogy csoportkörbe kerüllyek
  • dalackraul
    Kössz!!!

Csak 1 gond van NB1 be meg csak 10 ik vagyok:S
  • Fabio Capello
    grat!
  • dalackraul

Nagynehezen megvan!!!!
  • turpert
    Az igen így tovább
  • turpert
    Na ez hiányzott loki elver 1:2 re mert kiss a 93 percben 50 méterről gólt lő. pff
  • kraawz
  • Fabio Capello
    szép napot és grat mindenkinek!

HBD hunbasser :)
  • turpert
    Mindentbele :)
  • turpert
    19 éven aluliak egyszóval ifi csapat :)
  • RocKY2
    Mi az a U19 vagy mi?
  • turpert
    Ezek közül egy érdekes meccs volt:

• turpert
    Na végre sikerült feltöltenem. Akkor kommentálnám no kikapás sok döntetlen.
  • dalackraul
    Köszi!!!
  • turpert

• Magic Boy
    Sok sikert.
  • turpert
    Nekem is a Fradi u19 7 meccsből hetet nyert kb 3,4,5 ös gólkülömbséggel.

MEllesleg miért nem tudok feltölteni jpeg fájlokat mikor azt elméletileg lehetne?
  • dalackraul

Innen lessz szép továbmenni!!!
  • robotnyk
    24M€