121242
Football Manager
  • neB
    http://s2.supload.com/free/AstonVillau18.JPG/view/
    http://s2.supload.com/free/AstonVillau1802.JPG/view/

Bocs hogy nem tom rendesen beszurni :S
  • Magic Boy
    Ezeket én tudom.
    csak kérdés volt és válaszoltam. :)
  • neB
    Tudom nem aktuális de a 2007-ből való Aston Villa U 18 elgondolkodtat

• kraawz
    köszi. a bajnokságban is legalább ilyen jól megy,féltávkor dobok képet majd.
  • kraawz
    "Tudtok olyan oldalakat ahol az fm08-hoz vannak kiegészitől fmhungary és a sortitoutsi.net kivételével??"
  • cain
    impresszív, gratz!
  • cain
    fmhungary.hu
  • kraawz
    Hoztuk a kötelezőt

• cain
    a magyarítások.hu-ra postolt tegnap a készítő, hogy 4500 tételből 800 van hátra. szvsz a a héten elkészülhet, ugye az ünnep miatt csak 3 napot dolgoznak magyarországon. de rám ne hivatkozz, nincs közöm a dologhoz.
    kész lesz, amire kész lesz.
  • kraawz
    hbd hunbasser!

robo: benzema mennyit kóstált ?
  • Pisti1026
    Hali! Nekem is ugyan ez volt a problémám, most új game a West Hammel , újraraktam a gamet és felraktama betapeccset és most reménykedem hogy nem áll meg.
  • owen20
    sziasztok!
    Tudtok olyan oldalakat ahol az fm08-hoz vannak kiegészitől fmhungary és a sortitoutsi.net kivételével??
    Előre is köszi!
  • Magic Boy
    A magyarítás már a végső stádiunban van (kb. 95%-os lehet most), de a készítők csak a 100%-osat osszák meg.
    Lesz benne egy kb. 120-150-es hibajavítás (a 2007-eshez képest) ami a leg szembetűnőbb hibákat javítja), Kedvenc mozdulatok listájának teljes átdolgozás és egyéb nyalánkságok.
    És ez csak az első verzió.
  • zsilike
    + u20as teamról nemsoká beszurok!technikám h az ificsapat olyan stárokbol áljon,h3 éven belül verhetetlen Acsapat alakuljon ki!mindenféle nemzetböl el kell csipni a tehetségeket!seeulater
  • zsilike
    most nézem,több mint 600mb a kiegészitéseim mappája,kezd rendben nlenni a game+sztm nagyonnagyon jo08!jobb mint07!nem tapasztalok inreális eseményeket.eventset nagyon várom,tud vk vmt mikorra jön a magyaritas?
  • zsilike
    felbomtás még nem az igazi,de azért olvasható kb,fiatalitást elkezdtem,bajnokság3./no restart természetesen,bl kijut,kupa bent vagyok,elsö tapasztalati évben,sztm rendben vk!+jön sok fiatal félévkor'
  • zsilike
  • zsilike
    az baj,mert lehet h nincs sérülted,de hát a fejlödés mértéke nem mindegy,söt ez a lényeg,nálam 8 féle edzéscsoport van,külön kapus extra,védö,vközép,tkp,technikai,csatár....nagyon beválik!
  • Itsuki
    jó reggelt,és napot mindenkinek és sok sikereket:) na izzitom a motorokat:)
  • karajjj
    Cissé haversrácnál is nagyon nyomja szinte minden meccsen lő 2-3 gólt
  • peruzzi8
    Sziasztok! Az a patch ami az fmhungary-n van az már nem beta?
  • Mike94
    én meg sztem nem a beta patch okozta, mert van(nak) itt olyan(ok) is aki(k)nek mer a patch előtt is kifagyott :S
  • soma22
    olyan történt ami még sosem fordult elő:
    kifagy a gamma. egyszerűen a szezon végi holtidőben megáll egy pontnál és kifagy, nem megy tovább. próbáltam már szabira is menni de ugyanúgy előjön a hiba.

holnap új gamma, ofkorz fradi.

u.i:
    nem vagyok biztos benne, hogy nem a béta peccs okozta a gondot.
  • hunbasser
    jó estét és grat mindenkinek!

A Fulhamet abbahagytam,nagyon szarul ment...de tényleg,nagyon.

Kezdtem egyet a Marseille-jel tapasztalatszerzés gyanánt.a felkészülés viszonylag jól sikerült.

és már el is kezdtem a bajnokságot,első meccs a Lyon ellen volt,de erre még én sem számítottam...

• robotnyk
  • hamary
    Ritka szar meccs volt.... 1. forduló a 2. szezonba.. :P:

ha esetleg meint rosszul küldtem el, itt a link:
    http://img91.imageshack.us/my.php?image=kurvanagymeccsny6.jpg
  • kraawz
    Ú mekkora gólt lőttünk 1:0 után. 88. percben kontratámadás. Sobis indítja saját térfeléről Chamakh-ot. Vagy 40 méterre jár kaputól,mikor ellenfél kapusa kilép vagy 11esig. Chamakh tol egyet,és mikor visszalépne kapus,35ről emel egyet és 2:0 :P
  • RocKY2
    Nekem az edzésel van gnodom...nem tudom mégis hogy, kéne...mikor pihenés meg hogyan beállitani hogy mikor legyen mondjuk fejelés meg iesmi...vagy ien nincs? Bocsi a lámaságom miatt de még nem nagyon értek a játékhoz
  • hunbasser
    Fulhammel nagyon gyérül megy...2 döntetlen,6 vereség :(

nagyon,de nagyon nem megy.télen veszek két két belső védőt,mert szerintem a védelmem nagyon gáz,meg még kéne venni 1-2 jó vkp-t is és jó lenne még vkit elhozni jobb tkp-nak.ezt a mentést addig viszem,amíg ki nem rúgnak.ha esetleg nem rúgnának ki(középmezőnyt ígértem),akkor végigviszem ezt a szezont,aztán meglátom,hogy mi lesz.
  • turpert
    Valaki valami ötletet adjon taktikhoz mert már unom a döntetleneket. Thx
  • kraawz
    hozzá se nyúltam edzéshez,és eddig 3 hónap alatt 2 sérültem volt. 1 hétre Sobis és 1 hónapra Sagna.
  • zsilike
    összeállitottam1 erönléti jellegü edzéscsoportot,1,5honapig kapják
  • zsolesz92
    nálam nincs
  • Piko888
    Lécci segitsetek ti hogy edzitek a játékosokat előszezonban? Van valami alapozás féle?
  • zsolesz92
    nem peccselt a 08am, multkor casillas fogta magát, aztán felfutott ellenfél 16osára, várta a szöglet beadást. olyan néztem...
  • kraawz
    Egész jól elsült a taktikjuk :D

• kraawz
    A francia szabadságharc 2007ben,mindenki előre

• kraawz
    Két perce kihagyott a csapat,de megvan :)

Solt: Nem ajánlom az egy csatárt,nekem egyik játékban sem vált be( 06 07 08 )
  • Solt
    Játszik valaki egy csatárral? Ha igen, akkor milyen beállításokat használ? Nálam a Montella valahogy nem igazán van játékban...:S
  • zsolesz92
    halihó. tegnap vagy ma irtam h milyen nehéz lesz a madriddal, sevilla ellen, mert hiányzik guti, raul, sneijder, robinho. előző üzimben robinho helyett mást irtam, bocs rosszul emlékeztem. tehát ezek az emberek hiányoztak. (sérülés, eltiltás...)
    felállítottam szépen a maradék embereim, támadóknak összesnek egyenként taktikát állítottam, és ez lett belőle: