Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
MEGVAAANNN!!!!!😊)))az elsõ 2 meccs után nem gondoltam volna😊)) a Herta és a Zenit ellen kikaptam de az "erõsebbeket" meg megvertem😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GTheo
Végre vmi forma

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Iceman89
jó lenne ha a befejezése, cselezése és a gyorsassága is elérné a 20 ast 😄 de így is meg vagyok vele elégedve 😊

Iceman

Sysfox
Akkor neked is hajrá!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

okok semmi gond csak fúrcsáltam! Hajrá-Hajrá

Iceman89
megesik az ilyen 😄 már "minden" csapattal voltam, de Arsenalos még nem 😊 lehet h az lesz a következõ 😄

Iceman

ehhh most nézem csak - Arsenal-os lokóval ManU-al vagy?! 😊

fsgh
hát akkor hajrá😊 nekem is most jön egy sordöntõ meccs az Udinese ellen ha nyerek továbbmentem a csoportból(uefa)ha x vagy vesztek akkor nem....
Iceman:Nagyon nagy pléja😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Iceman89
nagyon formában van mostanába Rooney 😊) hála neki 9 meccses sorozatos gyõzelemmel büszkélkedhet a csapat 😄

Iceman

Sysfox
Nem lenne rossz, ezt el is fogadnám. De nagyon nem megy a BL-ben, mindenesetre rajtam nem fog múlni.

fsgh
4-1-re gyõztök😉

Sysfox
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy eléggé B csapatot játszattam, mert a kupa annyira nem érdekel, és a BL is fontosabb (most még).

Meg kell vernem otthon a Lyont legalább 3:0-ra és az UEFA kupában folytatom...A jelenlegi formánkat figyelembe véve semmiség lesz...<#smile>

Bagitsiga
Köszönöm a segítséget Hegeace!!!!

fsgh
😞(((

Ars3nal:ismerõs én olyan meccseket játszottam uefába hogy nekik 9kapura lövés nekem 12 és 3-1-re nyertek...pedig ez minimum döntetlen....(mondjuk az is igaz hogy így vertem meg a Fenert😛)

Ars3nal
én Fiotol kaptam ki most...2t lõttek kapura abból egy tizenegyes nekünk meg volt 11 lövés...1-0 oda:S

Hegeace
Nekem a bldöntõn nem adtak meg 3-at de nem jelentett gondot ígyse , egyébként is egy vereség nem a világ fõleg mert vannak olyan meccsek amin tudod hogy arra vagy ítélve hogy veszíccs 😊

Heló szia remélem hogy vagy

Hegeace
Sortitoutsi.net---> fent van a linkje , innen szedd le a McWilliam ápdétet.

Sysfox
Ej, paszmek, hogy a pék rakja tele...

Olasz Kupa
1. forduló

Sampdoria - Reggina 0:1

Persze a 93. percben a bíró nem adta meg Flachi gólját...már nem is mondom...

Az mondjuk érdekelne, hogy miért van az, hogy az utolsó 8 meccsen 6 gólt nem adtak meg a bírók? Szinte minden meccsre jut egy.

Ennyire nem akarják, hogy megint megnyerjem a bajnokságot? De majd én megmutatom nekik... <#violent>

fsgh
Hello és grat all😊

jbal
na elolvastam ezt a 250 üzenetet
grat mindenkinek fõleg Icemannek a BL és bajnoki gyõzelemért

Ars3nal
nálam jó volt csak Fred,Samaras,Yildirim és Carew mellett nem volt szükségem egy 29 éves csatárra...

siederhird
Végül a vác ajánlott szerzõdést😊

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Sysfox
Én is eladom, mert nálam meg gyenge...Elzavarom a szezon végén. Vucinicre fáj a fogam, de annyi pénzem úgysem lesz. Vagy megpróbálom visszacsábítani Bonazzolit, mert nagyon hiányoznak a góljai és a rengeteg gólpasszok, amiket adott. Az Interben meg alig játszik...

Amúgy üdv mindenkinek! <#wave>

Ars3nal
Tottenham-Treviso 2-1
Treviso-Tottenham 1-0 (94.percbe rúgtuk😛)

Fyrex
Hegeace:

Ars3nal grat!

Avanti Crociati!

Ars3nal
Iversent eladom mert 5 kiváló csatárom van és õ a legöregebb...

franc0
új játékot kell kezdeni

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Ars3nal
Romat 4-3as összesítéssel búcsúztattuk😊

Fyrex
szevasz Magic & Hegeace!

Hegeace elkezdem a logódat 😊

Avanti Crociati!

siederhird
Hali!

Hegeace
rekkelt mindenkinek! hatalmas grat az elért eredményekhez!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Magic Boy
Hali és grat all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

siederhird
Az nem zavar legalább nagyobb a kihívás!

Ars3nal
elsõ meccsen a sok sérült és eltiltott miatt eléggé furcsán álltunk ki😊 visszavágón viszont nem kegyelmeztünk😄
jöhet a Roma

Ars3nal
már átraktam 3-1-4-2re😊

Fyrex
jól beszélsz 😊

bár ígyis meglehet oldani, de 3 védõs taktikához fõleg kéne vkp

Avanti Crociati!

GanXstaZoleeWrk
ezzel a taktikkal az a baj hogy irgalmatlan sok helyzeted lesz amiböl tán talán bemegy 1-2 de közben ugy kitömnek hogy öröm lesz nezni 😊

Olasz bajniksagban kötelezõ 1 vkp jatszatasa a közép pálya és védõsor között szerintem.

GanXstaZolee#2709

Ars3nal
nem ez nem magyar liga

Fyrex
reggelt & grat all!

termeltetek rendesen...

Ars3nal te megint szimulálod a meccseket? csak kérdem

Avanti Crociati!

Ars3nal
hát olasz bajnokság tényleg teljesen más dimenzió... Celldömölkkel az lesz a gáz hogy fél-profi

Iceman89
azt a jó élet 😄DD 2-0 ás 2 sérült és 1 emberes hátrányból, sikerült megnyerni a meccset 😊 tudtam én h jó ötlet Nistit pályára küldeni 😊

Iceman

siederhird
Kész! Feladtam!
Az olasz foci nem az erõsségem az U.E.F.A kupában brillírozik a csapat az bajnokságba 13.
Lemondtam és jelentkeztem a Celldömölkhöz.

Ars3nal
remélem a csatárok majd elszórakoznak 3an elöl😄
a keret

jajóóóóóóóóóóóóóó .DDD figy editort nézegettem , volt egy pleja irogattam értékeit ide-oda , lementettem és amikor benyomtam FMet sehol semmi 😄 nem az én mûfajom ...

Ars3nal
game elõtt editorba szórakoztam Debrecen repjével pénzével és egyéb nyalánkságokkal😄

hábazmeg adriano meg ronaldo körbeugrálja komlósit meg lipcseit , mit csináljak ^^ keresek egy mellkasba fejelõ opciót , lefejelem õket , asztjóvan 😊 oda hogy ment bojinov meg bridge ? :| 100 évesek ?

Ars3nal
nálam Lokiba van Bojinov,Bridge meg ilyenek😄 Intertõl én is mindig kikaptam akárhogy játszottunk<#idiota>

GanXstaZoleeWrk
Kapo nallam is év playere lett.

GanXstaZolee#2709

fogadunk ? 😄 mondyuk most éppen elgyepál az inter xD

Ars3nal
mit nem adnék francia szöv.kap. posztért😊

grat jól hazavágtad lákit, amelyik nálam van az nemmenne<#idiota>