Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sideris
Sejtettem.. 😛 Saliga még nem az igazi, de remélem 3.szezonját már jobban fogja nyomni, D'Alessandro császár, az új játékosok akik jönnek sem semmik, bár én átlag 17-20 év közötti potenciiális sztárokat hozok ingyen, példa: Okaka, Kitambala, Yann Ekra, Polenta, Grax stb

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Fyrex
mostmár zárd be a Football_Manager_6.0.3_+15 trainer.exe-t ^^

Avanti Crociati!

9csöves9
gratula<#eljen>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

GTheo
Véletlen megnyomtam már a mehet!-et :S
Szegény fener 13mat kapott tõlem 2meccsen 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fyrex
nebasszkivelem micsináltál teee? -.-

remélem sikerül kilábalni

szerk: ajánlom a felezett megjelenítést képeknél

Avanti Crociati!

GTheo
Én is az vok félig 😉
Jó kis keret, Saliga nemértem h ennyire jó😄 D'Alessandro nálam a Tottenhamba irtójól tolta ;]

sideris
Ez nem semmi, bakker......<#zavart2><#wow1>

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

sideris
Lehet hogy mert görög vagyok...<#vigyor2>

A keretem ez volt, de kell a frissítés......

Iceman89
hát az.... Rooneytól még soha nem láttam 2 es teljesítményt, de még 5öst sem... aztán itt van ez a Frey a kapus... mi a F***t csinált a kapuba? mintha beraktam volna egy kispados hátvédemet 😞

Iceman

franc0
köszi

nálam addig lesz kezdõ míg vissza nem vonul

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

9csöves9
<#wow1>

több mint érdekes...

Iceman89
Minden beállítást ugyan úgy hagytam.... kb 15 meccset megnyertem egyhuzamba... erre lesérül Nistelrooy meg Vander sar és ez van nélkülük.....

Iceman

Iceman89
ezt meg h csinálták? elsõ 9 meccset megnyertem PRM-be 10. Charltontól egy tetves vereség... ezt nem hiszem el.... nézzétek Rooneyt egész idáig kitûnõ formában volt meg a többiek is...

Iceman

GTheo
Miért csak 18000 az átlagnézõszámom?:S
27ezres a stadion, de alig van nézõ 😞
Sideris hh ennyire görög "fan" vagy?😄

sideris
Remélem a nevedhez hûen bánsz el az Olympiakossal........rájuk fér, õk a görög Moggi csaopat<#vigyor1><#idiota><#ravasz1>

9csöves9

sideris
Ne haragudjatok ezért az offért, de ezen a mecsen voltam, beszartam a hangulattol...
http://www.youtube.com/watch?v=4gFlzBYccrw&search=PAOK

Sorry ooffért, mégegyszer!

csáza😄 ajánlom mindnekinek Maradonát😊

generált ls portugál😄 nálam 8 20 értéke van😄 mutanánk képet is csak nme tok felltölteni:S

ismeritek?😄
GTheo
Ebben az arénában voltam 2 éve az Olimpián, USA-Ausztrália meccsen, picit lejjebb ültem mint ahonnan van a felvétel, iverson a 2vel mellettem ülõ embernek "lõtte" ki a fejpántját....😛
H ne csak off legyen kikaptam a barcától :'( elsõ bajnoki vereség a 8. meccsen...

sideris
Hajrá, minden elismerésem <#eljen><#beka2> Egyébként jó a videó, de õket valaki megelõzi göröghonban...mégpedig a PAOK szurkolók!

Olasz ligában mindenki kevés pénzt kap egy 4.helyért? olasz kupagyõzelem 1 millio font, UEFAban elõdöntõztem, onnan is nulla... nem értem, valakinek tapasztalat?

Iceman89
😄DDD 😊))) sebaj... érdekesen bõvítették amúgy... 16000 helyet írtak ki de szerintem ez inkább 26000 volt 😄 de nem baj már beletörõdtem 😊

Iceman

GTheo
100ezres stadion.....Na még mitne 😄 Nekem van a Villarrealban egy kemény 27ezres, de 5-6 év múlva nagyobb lesz mint a tied <#ravasz1>

9csöves9
jól van nekiesek<#bohoc>

az ilyenek miatt szimpi a Pana: http://www.youtube.com/watch?v=beDg2Iy_mSQ

Fyrex
nincsmit régi jó manager-haveroknak bármit 😊)

Iceman: <#worship><#worship><#worship> ne lepõdj meg ha esetleg az 1.hét menedzsere címszó alatt vasárnap a te neved lesz feltûntetve 😛

Avanti Crociati!

Iceman89
Elkészült a várva várt bõvítés 😊 ismét régi fényében tündököl az Old Trafford 😊

Iceman

sideris
Köszi, szerintem próbáld ki, ha van kedved, mert eredmények is jönnek, meg igazolnak is oda rendesen a jó pléják, illetve pénzt is lehet csinálni (bár azt mondjuk bárhol máshol is).

Fyrex nagyon köszi a segítséget <#worship>

Fyrex
van, de az ilyen frissítések azért néhol elég labilisak... és ugyebár pontlevonás sincs ha jóltudomû

szerk: #82119 - ott a pont.

Avanti Crociati!

9csöves9
igen tudom hogy van,átnéztem mindent,de nekem nem elég

"de azér köfi"

Fyrex
Már látom magam elõtt ahogy tolod velük, úgyhogy láss neki 😉

és ne lökdösd ki az embereket, csúnya dolog ^^

Avanti Crociati!

ok megértettem de nem kell hozzá editor hanem van egy olyan frissítés már amivel lehet

Fyrex
mindent lehet editorral de õ végleges patch-re gondolt, és ugyebár még tart az átigazolási szezon...

de azér köfi

Avanti Crociati!

9csöves9
vadállat<#wow2><#eljen>

egyébként,jó ötletet adott a logód lehet hogy a Panával kezdek,zseniálisak a szurkolói

Üdv lehet az új juventussal kezdeni már a másodosztályban

sideris
Róla beszéltem, hatalmas a vén rka ennyi idõsen is, zseniális a bácsi, mást nem tudok mondani....

Üdv 9csöves9

reméljük Fyrex rendet tesz!<#crazya>

Fyrex
nah ez már valami, nem semmi eredmény, isten a pléja!

kiváncsi vagyok hány év van még benne

Avanti Crociati!

Fyrex
Szevasz Lajos!

Egy hónap és meg lesz oldva az új Juve sztem! 😊

Addig kezdhetnél mondjuk vmi Tápiószecsõ szintû csapattal, azokkal neked jól megy ^^ lásd bodajk ^^

és köfi!

szerk: zsír a logód

Avanti Crociati!

9csöves9
Üdv mindenkinek! Én is azon a véleményen voltam mint Sideris, de talán elkezdõdik valami Tamás házigazdaságával,amihez gratulálok is<#bohoc>

Nagyon nem is játszottam,lehet hogy elkezdek egyet,csak nem tudom kivel.Igazából az új Juventussal játszanék,de erre még nincs lehetõség

franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Fyrex
köfi

hát nem a régi a fórum ezért gyere vissza te is 😉

Avanti Crociati!

sideris
Jah és GRAT Fyrex a fõnökséghez! Sok erõt hozzá!

sideris
Köszi, kedves Tõletek, mindig olvasom a forumot, csak nem az én stílusom volt, amit néhányan mûveltek, szóval remélem mostanra minden rendezõdik, és újra régi fényében tündököl a topic! Hogy ne csak off legyen, éppen a Livornval nyomom, 3.szezonom vége, 4.lettem és kupát nyertem, Lucarelli pedig egy õserõállat 32 évesen is!

Fyrex
üdv újra sideris, rég láttunk!

Avanti Crociati!

fsgh
hello rég rájtál erre😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sideris
Hello Mindenki, grat az eredményekhez! Nagyok vagytok!

Kuktabá: nincs kritérium, akinek teljes idõs contractja lehet, azon olaszországban lehet osztozni, bármennyi idõs is!

fsgh
Grat😊)) meglesz a továbbjutás😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GTheo
Grat, ha megvertél egy Udinesét akkr ez semmi nem lesz...😊
Végre játszik nálam a csapat, beszarás mien összjáték után rúgtunk most gólt.
2meccs 12rúgott gól, 3 kapott szerintem nemrossz ;P

kuktabá
csok

nemtudja vki hogy erre a Co-ownershipre milyen szabályok vonatkoznak?
mármint hogy bizonyos életkor alatt lehet ilyet csinálni vagy ilyesmi

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

fsgh
na itt a párosításom: TALÁN bejuthatok a negyedöntõbe😊

fsgh
Gratula😊