Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ooooooo bakteeer.... 8 nónapra lesérült Esposito 😞((( végre elkezdett javulni erre a csicska Chelsea-sek felrúgják 😞

Iceman
amikor Liverpoolos voltam Kapo lett az év játékosa 😊 3.3 ért szerintem megéri megvenni 😊 bár ha nagy kereted van középpálya bal oldalára mint nekem, akkor kérdéses 😄
most azt nem tudom ki legyen a hálóõr 😊 Van de sar 35 éves jól védett, és év legjobb kapusas lett.... de ottvan Howard és Frey is 😊
most azt nem tudom ki legyen a hálóõr 😊 Van de sar 35 éves jól védett, és év legjobb kapusas lett.... de ottvan Howard és Frey is 😊
Iceman
Messi bal KP, mint többek között: Giggs, Esposito, Recoba, Richardson, Kapo, Alex... szval nem lenne fontos most messi... csak azt sajnálom h a Barca a C csapatba játszatja Messit és nem h fejlõdne, még romlik is 😞
Iceman
😄 de csak 5 millám van... Manchesterrel vagyok de idén csak 5 milla keretet kaptam, igaz tavaly bejelöltem Kapot meg S. Frey-t, és mind2-t idén fizettem ki, de keretet nem kaptam csak 5 millát :/
Iceman
mindkettõt vedd meg, mert nagyon jók lesznek
hali!!!
Kerlon (pot170) vagy messi (pot171)? mindegyik 4,5 milla....
nem tudok dönteni... mentálisan mindegyik gyenge 😞
Kerlon (pot170) vagy messi (pot171)? mindegyik 4,5 milla....
nem tudok dönteni... mentálisan mindegyik gyenge 😞
Iceman
Költöd a pénzt rendesen. De honnan van annyi?
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
'reggelt
Hehe jó ez a Loki 😊 érdekes hogy csak 5.ek a banoksagban ilyen kerettel 😊
Hehe jó ez a Loki 😊 érdekes hogy csak 5.ek a banoksagban ilyen kerettel 😊
GanXstaZolee#2709
reggelt all
nem lákival vagyok
editor nekem úgy lett jó hogy volt egy backup fájl és azzal felülírtam majd rá az adatbázisfrissítéses 6.0.3
nem lákival vagyok
editor nekem úgy lett jó hogy volt egy backup fájl és azzal felülírtam majd rá az adatbázisfrissítéses 6.0.3
A magyar fiatalok😊
(Még lehetnek azok ha megkapják a 2. nemzetiséget)
(Még lehetnek azok ha megkapják a 2. nemzetiséget)
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

reggelt
"game elõtt editorba debrecen repjét pénzét ilyeneket kimaxoltam funból😄" szvsz azt jelenti , hogy editorban generálta
sztem ez nem kell oft topikba: meg akaromnézni editort , de csak vmi server_db fájlt lehet emgniytni , ezután kiírja h running on dangerously low memory (1 G😎 ... mit kéne betölteni ?
"game elõtt editorba debrecen repjét pénzét ilyeneket kimaxoltam funból😄" szvsz azt jelenti , hogy editorban generálta
sztem ez nem kell oft topikba: meg akaromnézni editort , de csak vmi server_db fájlt lehet emgniytni , ezután kiírja h running on dangerously low memory (1 G😎 ... mit kéne betölteni ?
no megnyertem intertoto, idegenben 1-1 a hsv-vel igy 3-1 es összesitéssel nyertem.
irány uefa, de csak holnap😊
jo8
irány uefa, de csak holnap😊
jo8
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ez már hihetetlen...Intrtõl 2-0ról kapunk ki 3-2re és fél csapatot szétrúgják a kiégett sztárok
😄😄😄:
😄😄😄:
jó8
nálam se jobb a helyzet, ellenfeleket lejátszom a pályáról de sok a döntetlen vagy most éppen Messina vert meg két lövésbõl 1-0ra
nálam se jobb a helyzet, ellenfeleket lejátszom a pályáról de sok a döntetlen vagy most éppen Messina vert meg két lövésbõl 1-0ra
Ien nincs, televagyok sérülttel, BL nemmegy(MU 0-1, CSZKA 1-2 :S), bajnokság úgy ahogy megy(4dik hely), José Mari épp most sérült meg 3-4hónapra, Carrick "csak" 1re, elõzõ meccsen Forlán 1hónapra, +Kompany és Riq is sérült :S Guille Franco-Charisteas csatársorral nemtúl sokra megyek :S
Byejó8t all
Byejó8t all
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
jó pléja😊
nálam is elég ütõs hátvédsor van😊 egyikhez odaírták hogy dubbed the new xy(valami portugál középhátvéd😄)
nálam is elég ütõs hátvédsor van😊 egyikhez odaírták hogy dubbed the new xy(valami portugál középhátvéd😄)
és a büszkeségem:
saját nevelés, nagyon jol játszik, majdnem minden spanyol klub vinné, de mindenkit elutasitok. kell a saját nevelés a klubba😊
saját nevelés, nagyon jol játszik, majdnem minden spanyol klub vinné, de mindenkit elutasitok. kell a saját nevelés a klubba😊
méghozzá a kisebbik😊
ez kimondott csatár, mig a bátyuskája tkpjb,tk😊
ez kimondott csatár, mig a bátyuskája tkpjb,tk😊
féltem tõlük, de sima volt, sajna mindkét kezdõ csatárom lesérült...
Ha majd eljutsz a BLig és a selejtzõben a debrecen fog kiejteni akkr....😄DD
Jó kis playa, nekem nincs bent a gameben :S
Jó kis playa, nekem nincs bent a gameben :S
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
game elõtt editorba debrecen repjét pénzét ilyeneket kimaxoltam funból😄 megvették Bojinovot:o
az új Seedorf😊
az új Seedorf😊