Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sideris
Zieler nem jó? ManU ból? Enyeama? vagy túl felkapott nevek?

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Ars3nal
7meccs után 17. vagyok<#pardon1>

9csöves9
mindenképp akarok egy kapust,reményeim szerint Rensing lesz az

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

sideris
jó sztem is, mármint az értékek, csak az akklimatizálódás a kérdés...látom Ustari hozzád is beférne 😛😛😛

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Atesz89
Jó pléja már majd csak az a kérdés hogy fog játszani.De sztem nem lesz vele gond 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

9csöves9
õ az elsõ igazolásom 2 ,2 millió volt részletre.direkt nem akarom a jól bevált pléjákat igazolni,remélem jó lesz

Atesz89
Jó meccs volt kár hogy nem én nyertem 😞

A vlédelem és a kapus nagyon szar volt.Kit választottál Fyrex?

sideris
vagy inkább az anorthosi ellen....könnyebben verhetõ, bár asszen ott van Wooter bácsi exAjaxos is! De sztem sima lesz, hajrá!

Ars3nal
kiestem UEFAból Anderlecht ellen 2-1es összesítéssel, 4et lõttek kapura mi meg vagy 30at, áj láv disz gém

sideris
huhhh...nem semmi! THX nagyon, nekem eddig asszem 8 milla volt a max, elõtte 5 és 6 ...szal van mit még fejlõdni 😛

9csöves9
nah végre sorsoltak a BL-re, a Famagusta vagy a Rapid Wien lehet az ellenfél. a Rapid ellen lenne érdekes,ha jól tudom barátság van a két klub között

Hegeace
Nálam mindig 55 milka fontot nyomatnak a Juvéhoz.

Heló szia remélem hogy vagy

Ars3nal
Treviso-Vicenza 3-3 5öt lõttek kapura, szánalmas

Fyrex
nah választok köszönöm mindenki!

Avanti Crociati!

9csöves9
Porto,Marseille,CSZKA,Everton

sideris
Lecce, Dortmund, Portsmouth, Rennes...

McFrost
Lens , Sakhtar, CSZKA Moszkva

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
beállítom mostmár, azért nem szoktam mert ugye gyenge nagyon a gépem és egy óra amíg elmenti 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
hát fõleg európai elitben (spanyol, angol, olasz, német, francia)

Avanti Crociati!

Ars3nal
:S
Metz,Duisburg

franc0
automentést állítsd be, nemhülyeség
hisz úccse töltögecc vissza ^^
csapatnak pedig HSV vagy Udine

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

9csöves9
egyenlõre mind a kezdõben van bár Vyntra és Nillson között vacilálok jobbhátvéd poszton

9csöves9
<#szomoru1>

milyen ligákba toltad eddig?

boka dzsuniorsz

up: börminghem sziti

Fyrex
tönkremént a szevijja mentés az elõzõ persze rég van elmente, htx megin áramszünet -.-

mondjon má egy két ember (nem kell az egész nép köfi) köztük csobi (^^) csapatot

Avanti Crociati!

Ars3nal
Juvenak feleannyi helyzete se volt mint nekem de 1-0ra nyernek, dögölne meg az a túlértékelt jugoszláv import b...

sideris
Akik nagyok lehetnek: Papadopoulos, Mantzios, Ezequiel Gonzales, Vyntra, Darlas......

Atesz89
Hali és grat all!!!!

sideris
foreign=non EU sorry csak még a régi cm-es idõszak volt a fejemben...

Fyrex
igazi profi felépíti a csapatot! hajrá! ^^

Avanti Crociati!

9csöves9
egyenlõre nézegetem az alapkeretbõl kibõl lehet valamit kihozni,azok alapján csinálok egy taktikot és a hiányposztokra igazolok.edzõket vettem fel,meg kiküldtem a keresõket

2,5 millát kaptam igazolásra

Ars3nal
8 milla eurot kaptam elsõ év végén 8. hellyel, fgn az micsoda?

sideris
Van valami fejlemény, igazolás? lóvé van, Csõbá'?

sideris
évent, kivéve ha eladsz más olasz csapatnak fgn-es játékost, akkor plusz egyet hozhatsz! Remélem az olasz ligáról beszéltünk, ha nem, akkor sry ..... Valaki#82160??? Help!

sideris
Kicsit visszahoztuk és felpögettük az életritmust, végre 😛

Ars3nal
félévente lehet 1 EUn kívülit vagy évente? megtaláltam a következõ Gilberto Silvat és nincs csapata...csak már igazoltam Fredet...

Ars3nal
<#wow1>mi volt itt amíg TVzgettem😄 na folytatom Trevisot

sideris
Hali Hegeace, valaki segítene? egy kérdés: mennyi pénzt adnak kb fontban TVjogdíjat serie A ban, mert alig kaptam az elmult 3 évben, és ez így xar nagyon...most 4.lettem, Kupagyõzelem, UEFA elõdöntõ... plíz HELP

Hegeace
Elvonulok 2 órára pesezni erre megindula fórumélet! Hát ijet , iszonyatosan hatalmas grat mindenkinek Iceman ne aggódj néha becsúszik 1-2 ijen eset, franco szép értékek remélem még vagy 10 évig húzza 😊. Fyrexnek meg köszönöm a lokót. nagyon <#eljen> lett. <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Heló szia remélem hogy vagy

Köszi

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Iceman89
asszem Howard lesz a kapusom Van der sar távollétében... sikerült ismét nyernem egy meccset 😊

Iceman

Iceman89
asszem mind2 megvolt...

Iceman

sideris
Hatalmas grat, nemsemmi elsõ kupagyõzelem és ilyen simán!!!

GTheo
😄DDDDDDDDDDDDD
Charisteas bentragadt a kezdõbe Forlán helyén amióta rúgdossa a gólokat de most azért visszateszem forlánt, õ is elég sokat rúgott úgy h sérült volt 1 hónapig...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Kezdtem egyet a chelseavel és leigazoltam a kedvenc játékosaimat azt hiszem az elsõ tétmeccsen jól teljesítettek😊

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Iceman89
egész eddig veretlenek voltunk...

Iceman

sideris
Mit jelöltél be? sima bünti rossz teljesitményért plusz fizulevonás, vagy a médiában kritizáltad? nekem a 2. jobban be szokott jönni!

GTheo
😞 majd visszanyered a formát 😉
9 az nem is oan sok...Szegény fener kapusa ellenem 13mat kapott 2 meccsen....😄😄😄
fájrex nem ismerem azt a progit 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

sideris
Nagy grat! Gondolom szeretik Isztambulban a Hariszteasz Nihat duót 😛

Iceman89
kövi meccsem: Leeds - MU 1-0 😞 Freyt megbüntettem erre jogtalannak érzi... hát bazz mit kéne még eltûrnõm tõle? majd ha 9 et kap akkor bûntessem meg? hát nem

Iceman