Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
Ütõs Srna miért nem kezdõ?

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
véleményeket kénék a keretrõl

Ars3nal
jó8

sideris
jó8! Igazad van Atesz, ennyi az örömöm, semmi más....

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Atesz89
Jó 8!

Iceman89
jó éjt mindenkinek!!!

Iceman

Atesz89
Legalább lerúgtad egy emberét 😊
Fõ az optimizmus!

sideris
Ez a Sziszinnyó számomra rejtély, harmadik szezonját kezdi, a kedvenc posztján, a kedvenc beállításai szerint (értsd preferred move) és 6.20 fölé sosem megy...asszem elnyomom a francba! Valaki szívott már vele?

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Ars3nal
ezt énis nagyon bírom...

sideris
yo8

sideris
Asszem valami ilyesmit próbáltam fejtegetni Ars3nalnak.....

Atesz89
jó8!

Ars3nal
jó8

siederhird
Nah léptem jó 8 all!<#integet2>

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

sideris
Nem, bal és jobb hátvédet nyom, az neki a natural....csak xar az átlag, mert még nem illeszkedett be, talán idén!

Atesz89
Ja csít pléja de az a legdurvább hogy minden poszton tud jáccani kivéve a kapust

Ars3nal
nemám középhátvédnek rakod😄

sideris
Neeeem, eladtam Soltész Rezsõ bának, hajátültetésre kllett neki, hisz õ már nem mai srác, viszont a Bundesligát a mai napig nézi.....de õt nem látta, sztem beszrás:

Atesz89
és ki vette meg? 😄DDDDDDDD

Ars3nal
ki veszi meg a Balázs Pali?<#idiota>

sideris
Köszi skacok, aszonta Balázspuyol, hogy ha jó pénzért eladom a fürtjeit, segít....és lám <#idiota><#beka2>

siederhird
Grat!

Atesz89
Csak 6-0-ra nyertem most jön Saint Vincent

Atesz89
Puyolnak mennyit fizettél 😄DDDDDD
Nagy grat!!!

zorrobomber
ööö, igen, szóval ja várni kell rá. Én pl Kiss Zolit képeztem ki AMR-nek, de mivel õ abban már sárga volt 1-2 hónap alatt felment zõdre. Ja és natural-re nem lehet képezni, arra születni kell...

Ars3nal
már jöttek a csõdbiztosok de új vezetõség😊 10milla igazolni meg ilyesmik😄

sideris
Bár még csak a felkészülés, de ezt nem gondoltam volna álmomban sem......

soma22
észre sem vettem😄
köszi

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Iceman89
Remélem is 😊
Bocsi a türelmetlenségért, de tud vki segíteni h h kell új posztra kiképezni egy játékost?

Iceman

siederhird
Lesz még jobb is😊

Atesz89
Uruguayjal most játszok rangadót a Turks&Caicos szigetek ellen 😄DDDD

Iceman89

Iceman

Iceman89
Ronney még mindig hihetetlen formába van 😊 megint az õ találataival nyertünk 2-0 ra a Liverpool ellen, de csodák csodájára nem Rooney lett a meccs embere hanem Frey 😄 asszem beilleszkedet.. bár idén nem lesz év kapusa de jövõre még kitudja 😄

Iceman

Atesz89
Ahogy látom az ellenfélnél is volt egy Kuffour<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>
Grat érdekes...

siederhird
Találtam 1 szurkolói weboldalt ahol elég sok kép van csak nem mindegyik jó minõségü.

Atesz89
nekem kell!!
A Fradi 2 ponttal van mögöttem a bajnokságban nagyon megerõsödtek(11. forduló után)

soma22
ez lol:
válogstott meccsek miatt 12 pleja maradt, és nem volt kedvem hivogatni a b-bõl igy beraktam mindenkit valahova. egyedül a védelem tolta a szokott helyén, a keretben 2 kapus is mezönyben tolta, egyikük golt is rugott.
dijra pályázva:

Iceman89
elvileg +97 es az az értéke... legalábbis alig 1 hónappal ezelött... kb amikor bakizott sokat... mind1 ez talán már megoldódott...
Más kérdésem lenne... 😊
egy ifit akarok új posztra átképezni, az mennyi idõ kb? ill csak annyit kell csinálni h új posztot beállítom és kész? csak várni kell rá?

Iceman

Ars3nal
Vácnak nincs honlapja akkor honnan szedsz képeket?

soma22
értem, én nem igazán használom scoutot, csak a tapasztalatot irtam le, de ezek szerint akkor amit te is irtál az ezzel összefügg. elõbb utobb belelendül majd, és edwint vissza sem teszi...😊

siederhird
Inkább csinálok 1 facce packot a Vác-hoz mert tudtom szerint nincs. Ha vkinek kell szóljon.

franc0
emiatt van az amit írtam

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

soma22
vagy éppen az hogy nem játszott 2 éve...

Iceman89
😄 bocsi de akkor se fogadom el azt h a taktika miatt játszik úgy ahogy... nem változtattam semmit és most Wolverhampton ellen 9es volt a teljesítménye bár 2 gólt kapott 😄 de nyertünk... Mutassd meg h mit kéne beállítani kapusnak...

Iceman

franc0
talán a legkézenfekvõbb magyarázat:

van egy olyan értéke a játékosnak hogy happiness level. -100 és +100 között mozog. scoutban meg tudod nézni.
ha mínuszban van akkor bizony nem csoda hogy a hazaadást is beengedi 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

soma22
figy ha nem fogadod el amit TANÁCSOLNAK, vagy TIPPELNEK látatlanba akkor ne kérdezz...
volt az életben is ilyen példa, pont mu-ban:Barthez...

Ars3nal
többféle kapus van, vonalkapus máshogy játszik meg a kirohangászós is😄

Fyrex
Iceman nyugalom van

a taktikával lesz a hiba nem a játékossal... Frey mindenhol isten... hisz Parma-s volt

de Frey-el semmiképp...ezt ÉN mondom

Avanti Crociati!

Iceman89
LOOOL!!! ne idegesíts fel!!! mit lehet elszúrni a taktikába? a kapusnak nem is kell nagy taktikát beállítani... amúgy meg az volt beállítva ami Van der sar nak is, ha õ tudott ilyen taktikával év kapusas lenni, nehogymá a csicska Frey meg még utolsó elötti se lehessen....

Iceman

siederhird
Hy és Grat all!
Nah kipróbálom a Vácot hogy milyen csapat😊