Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sysfox
Fyrex, nem lehetne halványítani azt a Football Manager 2006-ot a beviteli ablakban? Egyszerûen nem lehet látni ha fölé írok valamit... Mást nem zavar, csak engem?

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Munkahelyen én sem tudok scoutolni...sajnos játszani sem, pedig milyen jó lenne... 😄DDDDD

Hatalmas gondok...<#vigyor1>

Szerezz egy EU-s balhatvédet, Munteanu mehet a levesbe, és jöhet a newgeneration Lució. Ez a megoldás. Legalább jobban tudod rotálni a középhátvédeket. Lunder és Hubnik mennyi idõsek?

szeva, emléxem fõleg én is a Hull City-re 😊

üdv újra itt, remélem még veled eggyütt 1-2régi ujra visszatér

fsgh
Szeva rég láttalak!Gratula!!!😊

És mindenki másnak is hello & grat

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ars3nal
reggelt

Sysfox
Üdv! Profi vagy! <#worship>

Továbbmentem a Bl-ben és az 1 kiesési körben a Manchestert kaptam :S Majd rakok képet

Atesz89
Egyszerûen fantasztikus gratula!!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

9csöves9
Szeva,elismerésem<#eljen>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zorrobomber
en mint uj arc igyekszem most nem megsertodni... <#schmoll2>

GanXstaZoleeWrk
Szolnok Powa 😊

Issey: Honvéddal még anno toltam FM2005ben 2006-ban igaz kezdtem velük de aztán a magyar foci helyzetét látva... 😊 nem volt energiám eltolni 2010-ig ahol már lett volna valami.

Igy folytattam WBA-s mentésem.

GanXstaZolee#2709

zorrobomber
nem semmi, gratula <#taps>

Fyrex
örömmel veszem h egyre több a régi arc^^

Ki ne emlékezne Quentin? sok sikert 😊

Én még emlékszem a Hull Cityre is nah az volt az igazi ^^

Avanti Crociati!

zorrobomber
vartam a valaszt hogy van e valami rafkos modszer amivel maradasra lehet birni embereket.
plusz mivel munkahelyen nem nagyon tudok scoutolni <#nyes> ezert azt se tudom hogy esetleg valamilyen hasonlo kaliberu EU-s emberkevel tudom -e potolni Munteanut. Bar ha belegondolok van 1 jeloltem: Leon Kantelberg, 1 baja van 29 eves, de meg belefer.

ja es az is dilemmat okoz hogy kirobbanthatatlanul jo formaban van a Lunder, Hubnik kozepso vedoparosom, nem tudom hogy erdemes e megbontani oket egy "next Lucio"-ert... <#confused> Viszont Lunder jobb oldalon is kepes jo teljesitmenyre, ahonnan meg Bodnar kirobbanthatatlan... inkabb balhatved kene... szal van gond <#vigyor2>

QuentinT
Üdvözletem minden régi és új managernek! Gratulálok a szép eredményekhez <#worship><#worship><#worship> még mindíg nagyon jók vagytok<#taps> Minthogy heveny WOW mérgezést kaptam elhanyagolódott kissé az FM.... viszont a fórumot olvasgatva (plussz a vb hatására) elõvettem ismét eme nagyszerû programot, hogy az egekbe tornásszam vele a vérnyomásomat<#idiota>
Talán még vannak itt olyanok akik emlékeznek a Szolnok MÁV FC kalandjaira, s nem fogja õket nagyon zavarni, ha pótlom elmaradásomat, már ami e csapat remeklését illeti.... De hogy ne feküdje meg a sok remek manager gyomrát egy kis nehezen emészthetõ hazai, inkább csak linkelem a képeket<#vigyor3>
Anno a BL csoportból némi körbeverés és az isteni gonviselés hatására sikerült továbbjutnia a csapatomnak: BL csoport
Sajnos a következõ ellenfélnek megkapott Chelsea már túl nagy falatnak bizonyult.... a hazai 0-1 után Londonban 4-0 -ra kaptunk ki....
Mindezek viszont nem befolyásolták a bajnokságban mutatott formánkat, és már a 23. fordulóban eldõlt, hogy megvédtük címünket: Bajnoki tabella
A Magyar Kupában is esélyünk van a címvédésre, bár a Fradin csak némi szerencsével jutottunk túl: Magyar Kupa elõdöntõ második mérkõzés
Egyetlen játékos kivételével a csapat nagyon gyenge teljesítményt nyújtott, és ezt tudomásukra is hoztam a mérkõzés végén... a továbbjutás ellenére elég rendesen leb@xtam õket...
A lelkifröccs hatása már a következõ mérkõzésen megmutatkozott, ahol a bajnoki 4. volt az ellenfél: eredmény és statisztika
játékosok értékelése
Bocsánat a hosszú szövegelésért és további jó játékot mindenkinek!

Iceman89
Hát a Chelsea megszakította a hagyományokat 3-1... asszem most kaptam ki elõször tõlük a 1,5 szezon alatt... pedig a 14 meccses gyõzelmi sorozatunk magáért beszél 😊 Frey kiváló formája is segített...

Iceman

Sysfox
Annyira izzítod, hogy nem is válaszoltál... #82371 <#ejnye1>

Ki lesz a befutó?

zorrobomber
de jo dolgotok van, en mar 7 ota izzitom a munkat <#szomoru1>

jo lenne mar lokival paholni a rangerst <#email>

reggelt grat izzítom tottenhamet

Atesz89
Reggelt' és grat mindenkinek!

Magic Boy
Hali és grat all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

9csöves9
hello szia gratula mindenkinek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fyrex
Házigizda a házba ^^ jóreggelt és gratulálok minden kedves & nem kedves managernek!

Avanti Crociati!

siederhird
Reggelt!
Grat mindenkinek.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Sysfox
Huh...ezt most néztem csak. Jó az "öreg" a háznál... 😄

<#worship>

Sysfox
Hogy az a...
Serie A

Inter - Sampdoria 3:1

Az elsõ félidõben jól játszottunk szerintem, de az Inter kétgólos elõnye után csak szépíteni tudott Gasbarroni, aztán a második félidõ végén bebiztosította az Inter a gyõzelmet magának. Mindent összevetve elég gyenge meccs volt, Adrianot nem tudtuk megfogni. Ezzel az Inter és én helyet cseréltünk a tabellán.

Sysfox
Simán Vlad Munteanu lenne nálam.
Fél év múlva úgy is elmegy, ráadásul ingyen. Most még kaphatsz érte pénzt.

Sysfox
Jó reggelt mindenkinek! <#wave>

zorrobomber
a legfontosabb hogy nektek hogy sikerul magyar csapatokkal ravenni a kulcsjatekosaitokat a szerzodeshosszabbitasra? mert ha sikerulne hubnikot maradasra birnom, nem lenne feltetlenul fontos helyettest keresnem (Leonardo)

zorrobomber
joreggelt!
talaltam egy kozephatvedet, kb 3millioeuroer nem engedik, pedig vszinuleg jonne, Leonardo a becses neve, 21 ev koruli magas, jol fejel, ugrik 17es helyezkedes, szereles 14es es a mentalis kepessegei is atlagon feluliek, es nem mellesleg a gep szerint a kovetkezo Lucio... <#nezze>

mar csak az a gondom hogy jelenleg is 7 nem eus jatekosom van:
-Cagua DLC, sokat serult, viszonylag idos(28), de jo balhatved (posztjan: Bodor, Pollak)
-Luis Moreira AM/FC o is idos (29) de fontos golokat lo
-Guarin nem mutatom be, vszinuleg ot nem adom (posztjan: Vincze G)
-Piscuclichi o is kulcsember, de 2 ev mulva lejar a szerzodese es felek nem fogom tudni meghosszabitani (posztjan sokan vannak de kozel se olyan jok mint o: Dzsudzsak, Cvitkovics, Jeremias, Moreira)
-Vlad Munteanu AML nagyonnagyon jo de Kruglov jobb, fel ev mulva lejar a contract, nem akar hosszabitani (posztjan Kruglov, Szabo)
-Gilmar ST most vettem 3milkaer

kit adjak el szerintetek?

sideris
Bár mákom volt, így bejutottam a BL fõtáblára, de ez a Lucarelli egyedül verte a Shelbourne-t....pedig 33 éves az öreg:

Ezzel kívánok jóéjt mindenkinek!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Ars3nal
Fred elmegy 29 milláért +50% köv. eladásból, jön 17 milláért Luque

jó8 all

franc0
csak várni kell
mostanában én is sokat használom ezt a funkciót
az adott poszton így max 18at érhet el (20as skálán)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Ars3nal
nem mindig jön tulaj, ha nincs szerencséd akkor pontlevonás ilyesmi meg széthordják csapatot

GTheo
Ha mínuszba megy a klub tuti jön vmi befektetõ, új tulaj?nem megy csõdbe?mert akkr sok záradékos pénzzel elkezdek vásárolni 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
jó8

sideris
jó8!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Atesz89
Na én léptem jó8 mindenkinek!

Atesz89
A Bl-ben van a nagy lé 😊

sideris
remélem bõvítést, a BL meg álom, az is szép ha csoportból 3. leszek és az UEFA-ban folytathatom... 😛 Igyekszem azért a maxot kihozni a srácokból!

Ars3nal
majd bõvitik😊 nekem 13ezres volt😄 hajrá a BLt meg megnyerni ám😊

sideris
áhhh, értem, csak mondom itt szenvedek Livornoval, és semmi pénz, 12ezres stadion, kupagyõzelem, most BL, hihetetlen, és aTV is csak 10 milla, szemben a Juve és Milan 50 millájával (mármint az infók szerint).....Köszi a választ! Hajrá

Ars3nal
záradékokkal hoztam szinte mindenkit, valami 900e-rel kezdtem, volt a csapat -50 millába de jött az új tulaj😄 nélküle nem lenne Mascherano csak egy picivel gyengébb VKP😞

sideris
sry Rodolfót akartam írni....

Atesz89
tényleg jobb mint Srna

sideris
Nagyon jó a keret, de nem piszkálódásból, add már meg plíz odolfó telefonszámát, nekem is kéne ennyi zseton....mennyivell kezd a Treviso egyébként? UI.NEM ROSSZBÓL CSAK IRIGYSÉG! 😄

Ars3nal
köszi, hát olaszoknál lekontráznak😄 elsõ forduló Catania-Treviso 1-1 szöglet után kontráztak<#idiota>

õ lenne Gabriel😊

Atesz89
Gabriel nem ismerõs...

Fyrex
a nagy támadójátékból nagy védekezõ lett látom... ugye ugye ^^

szép kellemes keret, sok sikert hozzá

Avanti Crociati!

Ars3nal
a másik csávó sztem jobb valamivel