Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Iceman
segítene nekem valaki hogy miért nincsen schedules mappám?
Iceman
ustarit az istennek nem akarják engedni...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ne add el
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Na 17 fordulóval a bajnokság kezdete után így állok most mentem majd holnap folytatom
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
tanács:
ifi vagy b csapatbol egy saját nevelés berakása, ennél tuti mindenképpen jo lesz, õt pedig listára...
Bocsi hogy megint ilyennel zavarlak titeket, de ez megint megoldhatatlan probléma elöttem...
Lesérült Van der sar és Howard, maradt Frey....4 meccs alatt 13 gólt kapni..... ez tudás... ez tehetség barátom 😞 most adjam el? pedig képességek szerint nagyon is jó kapus lenne.... lehet h csak a meccs erõnlét hiányzik?

Iceman
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
mert igaz hogy régóta nyomom (97-98óta) de még mindig nem megy úgy
ahogy szeretném.
kiket igazoltál?tactic?
Fyrex:bazki de lol lokó<#idiota>#idiota>
písz Ars3nal, kiscsapatok sajna így járnak, sok munka kell
Avanti Crociati!
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Egyébként a barcával voltam 2 és fél évet de
kellett a változás.
Felraktam egy olyan adatbázis frissítést
hogy a juve,fio,lazio már seria b-ben van
milan meg intertoto-ban indul.
Vannak olyan játékosok hogy csak lestem.
Na továbbra is sok szerencsét mindenkinek!!!
mostmár vip lettem én is
látom este nagyon bele kell huznom hogy a hét x-közé bekerüljek valamilyen szinten😊
grat mindenkinek😊
aki olvasta a cikkemet az fmhungaryn plz mondjon már nekem rola véleményt(öszintét, ne kiméljetek)
20227!
Heló szia remélem hogy vagy
20227!
sima tj lesz😊)
20227!
Nekem a BL nem jött össze idén, de remélem jövõre jobb lesz. Szerintem nehéz csoportba is kerültem, és valahogy hiányzott még a rutin. De jövõre az is jobb lesz már...
Az az igazság, hogy mostanában nem "harapunk" annyira", mint tavaly. Most az ilyen brusztolós, küzdõs focit játszuk. Nem értem miért, hiszen minden változatlan. Nincsenek 3:0-ák, cserébe vannak 1:0-ák, 2:1-ek. Ki érti ezt?
Most próbálok a fiatalokhoz nyúlni, Salvatore Foti elég jól nyomja, Iversent már kiszorította...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
honvédom vadállat idén 1!!! kivétellel minden meccs kipipálva 223-17 a gólkülönbség....már csak a magyar válogatott miatt játszom évek óta,de a kiugró siker eddig elkerült,pedig minden 2. évben ebé vagy vébé,és már bombaerõs a válogatott világranglista második vagyok,mégsincs még 1 rohadt érmem sem😞(((
20227!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Avanti Crociati!
20227!
de az tuti,hogy csalás nélkül is el lehet érni bármilyen jó eredményt a gémben
persze scout rulez! dddd
20227!
20227!
20227!