Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
Grat nagyszerû<#eljen><#eljen><#eljen>!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Szevasztok! Grat mindenkinek a sikerekhez!

Fyrex
szevasz!
írd le kicsit pontosabban a gondodat és segítünk

Avanti Crociati!

Atesz89
Dervite elvett egy gólt Asprillától 😞

Iceman89
elõzõ meccsen a blackburntõl kaptunk ki 4-2 re persze Frey-el.... de még mindig 4 pontal vezetjük a bajnokságot 😊 meggyógyult végre Nistelrooy és C Ronaldo 😊 most jelentõs javulást várok... Esposito hiányát is megéreztem kicsit, alig van jobb szélsõm... Fletcher meg C ronaldo de roni sérülget elég sûrûn...

Iceman

Hello
segítene nekem valaki hogy miért nincsen schedules mappám?
Ars3nal
nehogymá Freyyel baj legyen, seggemet verném a földhöz ha nálam védene, taktikkal valami nemjó

Iceman89
😊 köszi.... de ilyennel még nem találkoztam... Charltontól 6 ot kapott a leedstõl asszem 2-t.... de most Udinese ellen góltalan maradt 😊 asszem nem adom el 😊

Iceman

soma22
tény hogy nálam is istenkapus volt, de ez függhet csapattol is.
ustarit az istennek nem akarják engedni...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

franc0
a baj tuti Veled van...nálam alig kellett a háta mögé nyúlnia

ne add el

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Na 17 fordulóval a bajnokság kezdete után így állok most mentem majd holnap folytatom

Magic Boy
Túl szeszélyes add el és vegyél az árábol valami normális kapust.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

soma22
lehet nyelvi probléma, morál, stb...
tanács:
ifi vagy b csapatbol egy saját nevelés berakása, ennél tuti mindenképpen jo lesz, õt pedig listára...

Iceman89
hali!

Bocsi hogy megint ilyennel zavarlak titeket, de ez megint megoldhatatlan probléma elöttem...
Lesérült Van der sar és Howard, maradt Frey....4 meccs alatt 13 gólt kapni..... ez tudás... ez tehetség barátom 😞 most adjam el? pedig képességek szerint nagyon is jó kapus lenne.... lehet h csak a meccs erõnlét hiányzik?

Iceman

Ars3nal
tedd újra frissítéses 6.0.3at

valki töltse fel database-t pls , mert meghalt :|

Atesz89
Hali és grat Mindenkinek !!!!

Ars3nal
záradékoztam😊 második szezon, valszinû nem fekszik olasz liga 3 védõs taktikoknak

sideris
ha elsõ szezonban vagy, hogyan szereztél ennyi pénzt? Mennyivel indul a csapatod? Ha nem elsõ idény, akkor sry! A nevek alapján érthetõ az idegeskedés

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Ars3nal
na asszem köv. szezonra áttálok 4-4-2re

Bagitsiga
örülök selfish hogy te is tottenham de versenybe nem megyek bele
mert igaz hogy régóta nyomom (97-98óta) de még mindig nem megy úgy
ahogy szeretném.
kiket igazoltál?tactic?

Ars3nal
scak az idegesít hogy Fred,Carew,Yildirim Samaras nem tud gólt lõni csak néhanéha

Fyrex:bazki de lol lokó<#idiota>

Fyrex
mester :SD:ADA😄ADAD_A_D.

písz Ars3nal, kiscsapatok sajna így járnak, sok munka kell

Avanti Crociati!

sideris
Nyugi mester, szerinted nekünk Livornoval, Lecce-vel kb hány ilyen meccsünk volt, nyugi, majd jönnek az eredmények!! Nem rosszból mondom, nem megbántás, csak sztem mindannyian ezt kapjuk fiatal, ismeretlen edzõként gyenge csapatban....

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Ars3nal
Inter feleannyi lövésbõl 3-2re megver<#violent><#violent><#violent><#violent><#kocsog><#kocsog><#kocsog>

én is tothenammel kezdtem ma :|

Bagitsiga
ez a legújabb amit találtam
júl.25-ei
van újabb?

Akkor az egy eleg regi frissites, mert a fio es a lazio is seria a-s maradt, a milan meg uefa kupas.

Bagitsiga
Kezdtem egyet a Tottenham-mal.
Egyébként a barcával voltam 2 és fél évet de
kellett a változás.
Felraktam egy olyan adatbázis frissítést
hogy a juve,fio,lazio már seria b-ben van
milan meg intertoto-ban indul.
Vannak olyan játékosok hogy csak lestem.
Na továbbra is sok szerencsét mindenkinek!!!

Fyrex
"De szép nyelv a magyar" c. nyelvkönyvet ^^

Avanti Crociati!

Ars3nal
fészpekket😊

Ars3nal
hali

sztem jó

soma22
sziasztok!
mostmár vip lettem én is
látom este nagyon bele kell huznom hogy a hét x-közé bekerüljek valamilyen szinten😊
grat mindenkinek😊
aki olvasta a cikkemet az fmhungaryn plz mondjon már nekem rola véleményt(öszintét, ne kiméljetek)

Ars3nal
bõvitették stadiont😊 már 43ezres😛

hali és thx😊)

20227!

Hegeace
Hatalmas grat mindenkinek! most voltam focizni vissza jövök és 2 óra alatt 70 üzenet. szép termés 😊

Heló szia remélem hogy vagy

nem kell aggódnod,ha folyamatosan építessz be ifiket a csapatba,hamarosan bombaerõs lesz a team,19-20 évesen már gyakran játszhatnak,egy-két év múlva pedig alapemberek lesznek,és akkor aztán habzsi-dõzsi😊)

20227!

ja de kábé egy óra múlva nyomom a vébé,nagyon gyengusz csoportban vagyok:Románia,Paraguay,Irán
sima tj lesz😊)

20227!

Sysfox
Jah, jól nyomod, eljön az idõ, amikor Magyarország VB-t nyer...

Nekem a BL nem jött össze idén, de remélem jövõre jobb lesz. Szerintem nehéz csoportba is kerültem, és valahogy hiányzott még a rutin. De jövõre az is jobb lesz már...

Az az igazság, hogy mostanában nem "harapunk" annyira", mint tavaly. Most az ilyen brusztolós, küzdõs focit játszuk. Nem értem miért, hiszen minden változatlan. Nincsenek 3:0-ák, cserébe vannak 1:0-ák, 2:1-ek. Ki érti ezt?

Most próbálok a fiatalokhoz nyúlni, Salvatore Foti elég jól nyomja, Iversent már kiszorította...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

hali,Foxi én is figyellek közben,látom az olasz liga megy,a béel kevésbé😞( rotáció és IFIK!!
honvédom vadállat idén 1!!! kivétellel minden meccs kipipálva 223-17 a gólkülönbség....már csak a magyar válogatott miatt játszom évek óta,de a kiugró siker eddig elkerült,pedig minden 2. évben ebé vagy vébé,és már bombaerõs a válogatott világranglista második vagyok,mégsincs még 1 rohadt érmem sem😞(((

20227!

Fyrex
innnen leszel kitiltva nem onnan. ha nem viselkedsz...

Avanti Crociati!

Ars3nal
jött még Distin is...

Sysfox
Üdv Issey! Látom, még mindig jól megy a Honvéddal! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Ars3nal
én onnan ki vok tiltva😄

Fyrex
szpemmer banda mingyár széttöröllek titeket -.- altopikot meg bahjátok használni -.-

Avanti Crociati!

Ars3nal
magyar bajnokságot megturbóztam kicsit meg Debrecent különösen😄 tiszta cselszkij lassan😄

tudom hogy figyelsz<#vigyor1>

20227!

nekem mind1 hogy csalsz vagy nem,nem feltételeztem senkirõl
de az tuti,hogy csalás nélkül is el lehet érni bármilyen jó eredményt a gémben
persze scout rulez! dddd

20227!

hali,thx és üdv újra itt

20227!

hali,és neked külön gratula a kifejezetten ötletes topik fejlesztéséért,méltó vagy a házigazdaságra,sok sikert és kitartást hozzá😊)

20227!