Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vedd ki a felületcache elõl a pipát fogadtasd el vele és ha így megjeleníti utána visszarakhatod.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Born to win
Azért nem cseréltem, mert a csapat fantasztikus volt és nem akartam megbontani.
grat!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Lejátszottam az UEFÁ-ban az elsõ forduló elsõ mérközését:
A kiállítás után nem volt neház dolgom, de így legalább a 2. mérkõzésen játszhatnak majd a nem állandó kezdõembereim.
Itt pedig a legfõbb gólvágom, Pantelic:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szerintem a viszkis is neki szánta csak két 117400-as van így mindkettõ nekem jött.
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Ahogy látom megvan a hõn áhított 5. hely is.
A védelmedet meg kéne erõsíteni(csak hogy hû maradjak önmagamhoz).<#ravasz1>#ravasz1>
gamertag: kenobita
ha azzal jössz h nem megy akkor jelentkezzbe és õgy kattints a bannerben lévõ linkre
\"Never say never!\" W Churchill
\"Never say never!\" W Churchill
megköszönném
nagyon labilis mostanában az idegállapotom sajnos, és erre még az efem is rátett. vagyis nem a játék hibája, hanem az enyém, de mind1...
átigazolásra van most 11 millióm (az eladásokból), de a fizetési keret majdnem teljesen ki van töltve.
Hajrá Magyarország!
Nem én vagyok a legjobb, de ma kötözködõs hangulatom van. <#vigyor0>#vigyor0>
Michael Brown-nal kapcs. annyit, hogy beismerem, nem adtam neki sok lehetõséget, de ezalatt nem gyõzött meg. posztja ha jól emlékszem szélsõ kp. ahol pedig: Giuly, Le Tallec, Dzsudzsák, Recoba, Hajnal, szüks. esetén Tonetto elég nagy választékot nyújt.
védelem és csatársor megerõsítendõ.
védõnek amúgy Dragutinovicot már majdnem megszereztem, de az utolsó napon máshova írt alá.
DaMarcus: kösz a tippeket, majd utánuk nézek 😄
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Sérülések meg csak balszerencse, az edzésem jó, az edzõim is.