Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

soma22
gratula😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

JackDaniels
Hoppá.😊) Egész sima volt.😊

\"Never say never!\" W Churchill

nem megy sayna😞 biztos vmi irás hiba lehet vagy passz pedig valencia a kedvenc spanyol csapatom😊
Magic Boy
Nekem is volt már ilyen.
Vedd ki a felületcache elõl a pipát fogadtasd el vele és ha így megjeleníti utána visszarakhatod.

Darkon
Na eldontottem Lecce lett serieB csak nem ertem itt nem lehet egy idegenlegios se vagy nincs korlat mert igy irta ki hogy 0 foreign player lehet node azt meg furcsalnam. Bar eleg nevetseges eddig ket felkeszulesi meccsem volt ket bena ir csapat ellen es 2-0kra kaptam ki. Lehet itt nem lesz jo a spanyoltaktikam.

Born to win

Magic: kiprobáltam a te mez csomagodat is de így sem yeleníti meg a sevilla hazai és valencia idegenbeli mezeit saynos ugylátszik akkor nálam lesz a hiba csak nem tom mi, ez aggasztó😞 azért köszi
Magic Boy
Észak Ír országban csak 3 csere lehet.
Azért nem cseréltem, mert a csapat fantasztikus volt és nem akartam megbontani.

soma22
3 csere, és egy sem lett kihasználva?

DaMarcus
hm 3 csere 😊
grat!

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Magic Boy
Megvan a sorozatban 5. Össz Ír Kupánk:

soma22
nem lehetnek ellenfelek, sok sikert

soma22
az érkezõknek nem lesz aktuális statisztikája, de tudod mit nem kell.😊

Magic Boy
Grat!

JackDaniels
Bogaras a fórum.😊))

Magic Boy
A szezon végi nagytakarítás (van egy pár ember aki megy) után megkapod az érkezõkével együtt.

Mor3llo
Elõször is grat mindenkinek!
Lejátszottam az UEFÁ-ban az elsõ forduló elsõ mérközését:

A kiállítás után nem volt neház dolgom, de így legalább a 2. mérkõzésen játszhatnak majd a nem állandó kezdõembereim.
Itt pedig a legfõbb gólvágom, Pantelic:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
ne magyarázkodj kérlek, hanem mutasd, és a statjaikat is

Magic Boy
Gondoltam.
Szerintem a viszkis is neki szánta csak két 117400-as van így mindkettõ nekem jött.

Magic Boy
Nektek nem nagy szám a védelmem (állandóan keresem a jobbakat), de a szezon végén mutatok képet.

DaMarcus
ez cenobite-nak ment

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Magic Boy
Grat!
Ahogy látom megvan a hõn áhított 5. hely is.
A védelmedet meg kéne erõsíteni(csak hogy hû maradjak önmagamhoz).<#ravasz1>

DaMarcus
am azt nem tom 😊

JackDaniels
Eccerû! Nem tuggyuk, mert nem próbáltuk.

cenobite
Minden megy, csak szerettem volna megtudni, hogy a régi letöltött cuccok mennek -e a 2k7-esen.

gamertag: kenobita

Magic Boy
Semmi baj.

Gunnersboy

no, roma behúzva 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

DaMarcus
jaja ezt szokta csinálni amikor a wigan-s mentésemben a chelsea ellen vezettm otthon 2-1re és kiegyenlítettek a 89. percben akkor jött dzsudzsák és 25-rõl a 93- percben olyan fickát vert h cechnek esélye nem volt, annak ellenére h egész meccsen nem lehetett neki gólt lõni csak a kipattanóját lehetett bepofozni 😊

DaMarcus
jah, és kérdéseidet az offtopikban tedd fel
ha azzal jössz h nem megy akkor jelentkezzbe és õgy kattints a bannerben lévõ linkre

DaMarcus
minek kell neked a 2006-s kiegészítõ h ha azok nagy része el lett készítve a 2007-hez is? :S

cenobite
Köszönöm a sok választ!

gamertag: kenobita

JackDaniels
Nem feltétlen! Ha egy meccsen kapok 6gólt, de rúgok nyócat akkor már enyém a 3pont, bár ez infarktus közeli állapotot eredményez.😊 Nem mindig baj, ha nem a legerõsebb a védelem, mongyuk nem is hátrány.

soma22
szerencsére megvannak a helyettesek több mint fél éve, és könnyen illenek a csapatba. nagy érvágás azért, mert a csatár a jelenlegi adatbázisban a legjobb pleja volt, 198-as pa/167ca-val(bocs a legjobb lehet majd belõle)

JackDaniels
Én is nehezen válok meg a kulcsembereimtõl, de némi vigasz, hogy legalább tolnak kicsit az anyagi helyzeten. Bár, mire veszek egy hasonló kaliberû játékost és beépítem a csapatba, az nem 2hét.

soma22
mutatsz a védõidrõl scoutos, mellette pedig gammás képet?
megköszönném

zaki
Bocsi, most léptem ki... Majd legközelebb.

Zsolti9014
egyébként több játékos eladása (fõleg a felbontott szerzõdések) hirtelen felindulásból történt.
nagyon labilis mostanában az idegállapotom sajnos, és erre még az efem is rátett. vagyis nem a játék hibája, hanem az enyém, de mind1...

átigazolásra van most 11 millióm (az eladásokból), de a fizetési keret majdnem teljesen ki van töltve.

Hajrá Magyarország!

Magic Boy
Jé mégegy régi arc.
Nem én vagyok a legjobb, de ma kötözködõs hangulatom van. <#vigyor0>

Zsolti9014
Dzsudzsák azért van zárójelben, mert "rotálom" azt a posztot.

Michael Brown-nal kapcs. annyit, hogy beismerem, nem adtam neki sok lehetõséget, de ezalatt nem gyõzött meg. posztja ha jól emlékszem szélsõ kp. ahol pedig: Giuly, Le Tallec, Dzsudzsák, Recoba, Hajnal, szüks. esetén Tonetto elég nagy választékot nyújt.

védelem és csatársor megerõsítendõ.
védõnek amúgy Dragutinovicot már majdnem megszereztem, de az utolsó napon máshova írt alá.

DaMarcus: kösz a tippeket, majd utánuk nézek 😄

Hajrá Magyarország!

Magic Boy
Grat!

😄ASDasdasdasdasdsadasdasdasd

soma22
nem neked szólt😄

gabber_saviola
Hajrá Médzsik, Õ a legjobb 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Gunnersboy

utolsó 2 forduloban Roma és Inter ellen kellene alakítanom :o

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GTheo
Dzsudzsák legyen kezdõ, nálam Dortmundban 1,5 után tuti kezdõ, nagyonnagyon jól játszik ! Nagyobb csapatoknak(lyon,bayern) mindig vág 1 szabigólt...😄 Tavaly 5 gólt lõtt, mst fél szezon alatt már megvan az 5 asszem....

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Magic Boy
Dobsz pár képet a húzóembereidrõl?

hunbasser
az csak viccvót 😊

ReaL MaDRid x siempre

zaki
A keretem elég brutális 4. osztályhoz képest, csak sehogy sem tudom megtalálni a nyerõ taktikát.
Sérülések meg csak balszerencse, az edzésem jó, az edzõim is.

Magic Boy
Ez mondjuk igaz, de elõszõr a védelemben kell keresni a hibát.

DaMarcus
aythami, digard, juhász