Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdtem egyet Sienaval, jött kölcsönbe Legrotagglie és Rudolf Gergely
\"Never say never!\" W Churchill
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Delgado-rol meg a képek besznélnek helyettem 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nekem 32 ezer juro a plafon...
jo éjt
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Az én Fradis mentésemben alig vannak ilyen 180-190 feletti tehetségek... Mármint akik el is jönnének hozzám...
Mutatsz eg yképet a gyerekrõl? Jó pléja lehet, ha nálad lett válogatott... 😄
Vagy kettõs állampolgár?
Mást ne mtudok elképzelni... 😄
Jack:
ezekért szép a gamma😊
16meccsen játszott és nem tudott gólt szerezni :s
Németh játszott 12-n és 3at szerzett 😊 belõle még lehet valami itt😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Delgado, meg hát beszéljenek helyettem a díjai 😄
1. évben jó az az 5. hely, sõt.
Cudiciniért szvsz sok a 9 guriga, de te vagy a mester... 😊
Delgadot én is leigazoltam, mikor az Aston Villával nyomtam, nálam is simán meglõtte a 20-at, 24-25-öt lõtt, már nem emléxem pontosan.
A 3 osztályban kiesõjelöétként induló Glebe Rangers csapatát írányítom.
Holnap mesélek, de most megyek aludni.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az kemény lehet...
Mesélsz egy kicsit, hogy milyen?
Köszi... 😄
Egyébként grat!
ennyi😄 kaptam 5. helyért 425ezer eurot, jövõre meg uefa kupa fõtábla :d
elõbb írásban, Udinese, nyáron elment Iaquinta, pótlására jött Cesar Delgado, lentebb látjátok, megérte megvennem, és jött a balszélre Dzsudzsák aki év végére kulcsemberré vált. A többiek meg jöttek és teljesítettek ha kelett. Szintén alapember lett az Interrel közös játékjogban lévõ leírhatatlan nevû balbekk is, akit januárban 100%osan megvettem 😊
A felkészülés felemásra sikeredett, olyan csapatokkal játszottam mint a Celtic, Dortmund, Benfica, Porto több-kevesebb sikerrel, és ugytûnt jó szezon elébe nézünk. Elkezdõdött a bajnokság és szembesüllnöm kelett a dologgal hogy ez nemépp sikerült mégse jól. Télen 14. helyen állt a gárda, bizakodva vártuk a folytatást. Õsszel nevetségesen teljesítettünk a Milan berámolt itthon egy 6ost is :o csodálkoztam, azon voltam hogy abbahagyom, de folytattam. Jól is tettem. Télen megvettem Figo-t aki ugyan nemjátszott sokat sérülése miatt, de kihúzott minket az egyik rangadón a szarból és morálisan jol hatott a csapatra, Tavasszal megvertük a Romat, a Fiorentinat, a Torinot, a Parmat, a Palermot, leixeltünk a Milannal is, igy sikerült bejönnünk az 5. helyre 😊
képeket is rakom közbe