Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
összetettebb játék ez annál mintsem ilyen egyszerûen ki lehessen jelenteni hogy sok gol->szar védelem
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Mivel te nem kapsz sok gólt így a te védelmed nem tré.
Ez ilyen egyszerü. <#ravasz1>#ravasz1>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
soma:megnyugtatásképpen:elég tré a védelmed <#vigyor1>#vigyor1>
ReaL MaDRid x siempre
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Elõre a feljutásért.
Ha megengedsz két személyes megjegyzést akkor
1. a védelmed elég trének tûnik.
2. Mit csinálsz a játékosoddal, hogy ennyi a sérülted, csak nem rugdalód õket, he nem azt csinálják amit mondasz?<#ravasz1>#ravasz1>
sajnos nem nagyon sikerült most sem az átig. szezon, többen felvetettétek, hogy védõ kellene. ezzel én is teljesen tisztában vagyok, ezért vészmegoldáként Zakuani (nagyon jó) és Tonetto jöttek.
De egyszerûen nemtom, kit tudnék megszerezni most Fulhamhez.
Hajrá Magyarország!
és ebben a tré szezonban 16 közé jutottunk az UEFA-ban 😄
Hajrá Magyarország!
Omozusi nálam nem volt vmi erõs.
viszont középhátvédnek a tarcsiból Zakuanit hoztam fel, meg mint látható, az új igazolások között Tonetto védõ. többet akartam, de nem akartak jönni a kiszemeltek.
Kezdõcsapat jelenleg:
Mirante (Dudek) - Tonetto, Zakuani, Tudor, Volz (Rosenior) - Szmertyin, Le Tallec (Giuly), Recoba (Dzsudzsák) - Giovinco (C. Jensen) - Németh K., Cissé
Padon: Quedrue, Christanval, Hajnal, Priskin, meg mittomén.
cél úgyis a feljutás, utána próbálok erõsíteni
Hajrá Magyarország!
A tököm tele van a sérülésekkel... :o
#117357: thx
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Perpillanat 5. vagyok ugyanannyi ponttal mint a Parma és van hátra 3 forduló, remélem megartjuk a helyet, mivel a 9.re jósoltak minket, de én ezt az 5-6 (inkább 5.) helyet boldogan elfogadom 😄
fõleg annak tudatában hogy már Iaquinta nélkül kezdtük a szezont, nyavajgott rontotta a morált így eladtam :s
Télen ugyanez volt a helyzet De Sanctis-al így õ is ment
képeket majd nemsokára
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Zsolti bakker ez nagyon tré szezon volt, nem mondom, hogy ciki kiesni, de ez nagyon nem jött össze neked... 😄
vid kártya: ati radeon 9600
te milyen beállításokkal yátszol?
ilyen mez probléma nálad nincsen vagy nem tudsz rá vmi gyógyírt?
En is keztem ujat,eloszor az update-elt mar a Forlan nelkulni meggyengult Villareal-al ,de a felkeszulesi 11-1es merkozesek kicsit kiabranditottak ugyhogy spanyol masodosztaly Castellon-ra esett a valasztas, board elvarasai a kieses elkerulese😛 szoval nagyobb a kihivas. Remelem lesz idom sokaig vinni oket.
Elso szerzemeny termeszetesen Zunigaaaaa 5K-ert hehe
Born to win
Az fm2006-hoz letölthetõ kiegészítések (facepack, logopack, mezek stb...) használhatóak a 2007-hez is? Elõre is köszönöm a választ!
gamertag: kenobita
A ram is lehetne több.
A videókártyád milyen?
"legjobb védekezés a támadás"
Ez is igaz, de 1-2 védõ azért nem ártott volna.
sok sikert, becsülöm hogy nem adtad fel
és most látom,hogy pl eladta Collins Johnt,aztán Omozusi nagyon tehetséges játékos volt,nálam a hírek arról szóltak,hogy Omozusi milyen jó volt a tarcsiban.
meg az a 103 kapott gól nagyon sok...én a helyedben a védelmet erõsítettem volna,vettem volna olyan középhátvédeket...
ReaL MaDRid x siempre
Én õt nem engedtem volna el.
Jack Dani: 33 baynokságod kis adatbázissal megy vagy óriásival? nekem 10baynokság 28 ligáya 2600procival 1700 rammal közepesen gyors
Off:Liverpool,Flamengo,Valencia,OFK idegenbeli Sevilla, Cruzeiro hazai Corinthians, Maribor, Hayduk mindkettõ mezt nem yeleníti meg nálatok is?tudnátok segíteni ebben? elõre is köszi
az a szerencse, hogy erre a két posztra jöt két-és most nem kinevetni- szimpatikus nevû nagyon jó pleja, akik cserként is bizonyitottak😊
sok sikert és nagy karriert srcáok, örülök hogy nálunk kezdtétek: