Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaMarcus
igen csak ott kicsit más sérülések voltak mint pl: szívsérülés kb 1 életig nem lesz hadra fogható 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

soma22
ez nem feltételnül van összefüggésben. newcastleben pl a csatársor és középpálya erõsitése után tökéletes lett a védelem...
összetettebb játék ez annál mintsem ilyen egyszerûen ki lehessen jelenteni hogy sok gol->szar védelem

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Magic Boy
Csak annak tré a védelme nálam aki sok gólt kap.
Mivel te nem kapsz sok gólt így a te védelmed nem tré.
Ez ilyen egyszerü. <#ravasz1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

soma22
megmagyaráznád kérlek?
tanítsatok mestereim😊)))

hunbasser
Michael Brown nálam sem volt jó

soma:megnyugtatásképpen:elég tré a védelmed <#vigyor1>

ReaL MaDRid x siempre

Gunnersboy
Arsenal megnyerte a PL-t nálam <#hawaii><#vigyor3>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hunbasser
mint vmi háborúban a sérültek listája XD

grat sword!!

ReaL MaDRid x siempre

soma22
csodálom, hogy az én védelmem eddig még nem let tré nálad😄

Magic Boy
És Michael Brown-t miért adtad el?
Elõre a feljutásért.

hunbasser
én Quedruet a helyedben játszatnám,nálam iszonyat megbízható volt

ReaL MaDRid x siempre

Magic Boy
A régi kedvenc csapatommal vagy úgyhogy hajrá.
Ha megengedsz két személyes megjegyzést akkor
1. a védelmed elég trének tûnik.
2. Mit csinálsz a játékosoddal, hogy ennyi a sérülted, csak nem rugdalód õket, he nem azt csinálják amit mondasz?<#ravasz1>

Zsolti9014
viszont azt nem értem, hogy: ha a Poolt 4-0-ra, a Man Utd-et 3-1-re tudtuk verni, akkor a Tottenhamtól hogy kaptunk 6-ot.
sajnos nem nagyon sikerült most sem az átig. szezon, többen felvetettétek, hogy védõ kellene. ezzel én is teljesen tisztában vagyok, ezért vészmegoldáként Zakuani (nagyon jó) és Tonetto jöttek.
De egyszerûen nemtom, kit tudnék megszerezni most Fulhamhez.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
jaja, elõtte 8.-ok voltunk

és ebben a tré szezonban 16 közé jutottunk az UEFA-ban 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igazából Collins John-t nem akartam eladni, de nem tudtam volna vele hosszabbítani. és így legalább pénzt kaptam érte. Ugyanez a helyzet Paoluccival (õ nagyobb veszteség volt 30 gólt lõtt).

Omozusi nálam nem volt vmi erõs.

viszont középhátvédnek a tarcsiból Zakuanit hoztam fel, meg mint látható, az új igazolások között Tonetto védõ. többet akartam, de nem akartak jönni a kiszemeltek.

Kezdõcsapat jelenleg:
Mirante (Dudek) - Tonetto, Zakuani, Tudor, Volz (Rosenior) - Szmertyin, Le Tallec (Giuly), Recoba (Dzsudzsák) - Giovinco (C. Jensen) - Németh K., Cissé

Padon: Quedrue, Christanval, Hajnal, Priskin, meg mittomén.

cél úgyis a feljutás, utána próbálok erõsíteni

Hajrá Magyarország!

zaki
Tolom tovább a Leighhel. Tavaly nem sikerült egy osztállyal feljebb jutni, idén remélem sikerül.

A tököm tele van a sérülésekkel... :o

5w0rdf15h
jah simán

#117357: thx

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
na most néztem volt ott egy Udinese (Backup) azt betöltötte, akkor msot ugyanugy tolhatom tovább? xD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
majd még próbálkozom, de nyáron ezt beleszámitva kb 6.ik mentésemet kurta szét mint pl Notthingam Forest, Ajax, Blackburn. ezek mondjuk csak siman eltüntek mint ha nemis játszottam volna velük :o

Magic Boy
Ha nincs régebbi mentésed akkor tényleg nem, de azért próbálkozz még párszór úgy, hogy leállítassz minden olyan programot ami nélkülözhetõ.

Magic Boy
Grat!

Gunnersboy
ha azt írja ki hogy "A játék betöltése nem sikerült." akkor az nem jelent túl jót ugye? <#szomoru1><#szomoru1>

5w0rdf15h
tavalyi vesztes döntõ után idén sikerült behúzni ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kraawz
Üdv. Találtam egy augusztus 28ai databaset,feltolem. Aztan majd jatszogatok,ahogy idom engedi,de iden nagyon durva evem lesz :S

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Este kipróbálom köszi szépen én az fmglive.com-sat használtam nagyon sok liga megvan R07bõl szinte minden 3D Gt bõl is rengeteg van talán itt van a legtöbb logo és mez
Magic Boy
Én ezt a mezcsomagot használom és nálam nincs ilyen gond ahogy a mellékelt képen (a többi csapatot is végignéztem) látható.

Gunnersboy
na hazajttem nyaralásból, 1-2nap utan mostmár van idõm gépezni is, laptop ott volt velem nyaralás alatt, igy hát elkezdtem egy játékot az Udinesevel.

Perpillanat 5. vagyok ugyanannyi ponttal mint a Parma és van hátra 3 forduló, remélem megartjuk a helyet, mivel a 9.re jósoltak minket, de én ezt az 5-6 (inkább 5.) helyet boldogan elfogadom 😄
fõleg annak tudatában hogy már Iaquinta nélkül kezdtük a szezont, nyavajgott rontotta a morált így eladtam :s
Télen ugyanez volt a helyzet De Sanctis-al így õ is ment
képeket majd nemsokára

DaMarcus
szvsz azért nem rúgták ki mert elõtte ha jól emléxek volt egy nagyon jó szezonja

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

zaki
Üdv! <#pias>

Zsolti bakker ez nagyon tré szezon volt, nem mondom, hogy ciki kiesni, de ez nagyon nem jött össze neked... 😄

az amd semptron2600 az gyenge??
vid kártya: ati radeon 9600

te milyen beállításokkal yátszol?
ilyen mez probléma nálad nincsen vagy nem tudsz rá vmi gyógyírt?
Darkon
<#wave>
En is keztem ujat,eloszor az update-elt mar a Forlan nelkulni meggyengult Villareal-al ,de a felkeszulesi 11-1es merkozesek kicsit kiabranditottak ugyhogy spanyol masodosztaly Castellon-ra esett a valasztas, board elvarasai a kieses elkerulese😛 szoval nagyobb a kihivas. Remelem lesz idom sokaig vinni oket.

Elso szerzemeny termeszetesen Zunigaaaaa 5K-ert hehe

Born to win

cenobite
Sziasztok!
Az fm2006-hoz letölthetõ kiegészítések (facepack, logopack, mezek stb...) használhatóak a 2007-hez is? Elõre is köszönöm a választ!

gamertag: kenobita

Magic Boy
Szia Zaki!<#integet2>

zaki
Grat mindenkinek, volt vagy 550 olvasatlan üzim... :o

zaki
Jujj, ez elég brutális... 😄

Magic Boy
Gyenge a processzorord.
A ram is lehetne több.
A videókártyád milyen?

DaMarcus
jaja az a lényeg h több gólt rúgjon mint amennyit kap nyerhet 10-9re is

Magic Boy
Az engem is meglepett, hogy egy ilyen pocsék szezon után is bíztak benne,

"legjobb védekezés a támadás"

Ez is igaz, de 1-2 védõ azért nem ártott volna.

soma22
legjobb védekezés a támadás. azt csodálom hogy még nem rugták ki.
sok sikert, becsülöm hogy nem adtad fel

hunbasser
ejj,b@szd meg... :c

és most látom,hogy pl eladta Collins Johnt,aztán Omozusi nagyon tehetséges játékos volt,nálam a hírek arról szóltak,hogy Omozusi milyen jó volt a tarcsiban.

meg az a 103 kapott gól nagyon sok...én a helyedben a védelmet erõsítettem volna,vettem volna olyan középhátvédeket...

ReaL MaDRid x siempre

Magic Boy
Nem rossz, de hol vannak a védõk?

Magic Boy
Michael Brown-ért kár.
Én õt nem engedtem volna el.

Magic Boy
Én a helyedben igazolnék egy kapust (ha a mostaninak nincs 7.00-ás átlaga), a védelem minden posztlyára erõsítenék és igazolnék egy VKP-t, ha nem rúgnak ki és vissza akarsz jutni.

Zsolti9014
Elsõ pár meccs után a másodosztályban:

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Érkezõk:

azóta Bocanegra elment

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Távozók:

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Helló és grat mindenkinek!

Tavalyi tabella 😞((

Hajrá Magyarország!

hi grat mindenkinek én Queen's Park-al(2. kedvencem Aberdeen után) kezdtem skót harmadosztályban nekik van skócia legnagyobb stadionja 50000körül elsõ két év 2 liga elõrelépés mayd elsõ osztályban 8, 7 és végül 5.-ik lettem sayna vinyóm elszállt úyra kezdem

Jack Dani: 33 baynokságod kis adatbázissal megy vagy óriásival? nekem 10baynokság 28 ligáya 2600procival 1700 rammal közepesen gyors

Off:Liverpool,Flamengo,Valencia,OFK idegenbeli Sevilla, Cruzeiro hazai Corinthians, Maribor, Hayduk mindkettõ mezt nem yeleníti meg nálatok is?tudnátok segíteni ebben? elõre is köszi
soma22
eszméletlen sokat tettek ezért a csapatért, de való igaz nagyot kaszáltam rajtuk, és jövöre eljött volna az hogy elmennek ingyen.
az a szerencse, hogy erre a két posztra jöt két-és most nem kinevetni- szimpatikus nevû nagyon jó pleja, akik cserként is bizonyitottak😊

Magic Boy
Nehéz elengedni az ember kedvenceit, de van, hogy muszály és ahogy látom nagyot kaszáltál rajtuk.

soma22
picit fájó szívvel, de saját döntésbõl váltam meg tõlük.eljött a váltás idelye, van helyettük más, õk meg már nem érezték annyira jól magukat.azt sajnálom csak, hogy a chelsea nagyon megerõsödik velük.
sok sikert és nagy karriert srcáok, örülök hogy nálunk kezdtétek: