Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iceman
Ekkora keretet😄 életemben nem volt ennyi pléjám összesen(tarcsi és u20 is beletartozik)<#vigyor1>#vigyor1>
Divatcsapatok OLÉ!
Fél csapat tarcsiba vagy eladni 😉
Középpályán nagyon sokan vannak, Eagles,Miller,Beggiora,Alex,Kapo,Richardson,Jara.
Én õket adnám el vagy tarcsi 😉
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Divatcsapatok OLÉ!
Emléxem 2005-ben a Betises játékomban. 64 millióért adtam el joaquin-t és 61 millió fontért vettem C. Ronaldot.!
Divatcsapatok OLÉ!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Iceman
Iceman
saligáék nagy kedvenceim letek, brutál jol tolják.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Iceman
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az egyik büszkeségem, sosem játszott máshol, minden évben meghatározo csatárom volt.:
ez saját nevelés, az értékei ugyan nem topposak, de remekül játszik, 160 pa. õt sem engedem semmi áron:
az idõsebbik Saliga, válogatottbol is kirobbanthatatlan:
és az öcsköse, aki igazi golgyáros lett nálam, a válogatottba is behivtam:
az istenpleja Jarosik, akinek idén kevés szerep jutott, de azokon igazi parádét rendezett, mindezt 34 évesen:
és az utód...:
bocsi a hosszu listáért, de ebben z évben már legalább volt kit kiemeljek.
Divatcsapatok OLÉ!
15.75M-t és 6 hónapra 5M-t kérnek.......
Most van Persiere és Bojinovra tettem ajánlatot 14-13M értékben..........
Tehetségre is gondoltam.......itt van Agüero, Soldado, Portillo.............vmelyikük feljön és akkor lesz 5 csatár..............
Cassano itt van, de inkább TkpB-nek használom, mert neki van a legtöbb gólpassza.........
Nekem meg csatár után kell néznem, mert (már kb 2 hónapja) sérült Raúl és még 3 hónap van hátra......és hát Robinho, Fred nem sok..........
Elment vagy 2 órányi játékom :S
Kilépés aztán mentés, és nem mentett vagy nemtommi :@@@@@
De Vlieger - Pasquale, O'Brian, Pöllhuber, Foley - Whittingham, Carsley, Caluwe, Bridji - Jeffers, Connolly
Egyelõre pedig a várható igazolások alapján így fog kinézni a csapatom(mondjuk azt hogy így tervezem, még sok a kérdõjel 😊 )
?(De Vlieger?) - Pasquale, O'Brian, Edmílson, Foley - Recoba, Flamini, Linderoth, ?(na ide még kéne valami jó jobbszélsõ) - Jeffers, Goitom
Nem egy ütõs csapat lesz, de kicsi a büdzsé, egyelõre még azt se tudom az eddig lefixált új játékosok fizetését hogy fogom kispórolni, még talán egy kapus kellene, + mivel természetesen az új játékosokhoz igazítom a taktikám(védekezõbb szellemû középsõ középpályások), ezért a jobbszélsõ helyére kellene egy izmosabb játékos aki Recobával bolondíthatná a védõket. További fejleményekrõl késõbb