Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman89
😄DD nem olyan egyszerûûû... mindenkiben látok egy kis Ronaldinhot 😄 sok a fiatal tehetség... Biglia, Rossi, Cerci, Mikel, Jara, Scorza, Fletcher.... ezek mind jók lehetnének 2-3 év sõt már van aki 70% fölött van 😊

Iceman

olympus
azt a büdös kettébaxott életet<#zavart1>
Ekkora keretet😄 életemben nem volt ennyi pléjám összesen(tarcsi és u20 is beletartozik)<#vigyor1>

Divatcsapatok OLÉ!

fernando torres
én azért Kapot nem

GTheo
39(!!!) playa... és még nálam sok ha 30an vagyunk 😄
Fél csapat tarcsiba vagy eladni 😉
Középpályán nagyon sokan vannak, Eagles,Miller,Beggiora,Alex,Kapo,Richardson,Jara.
Én õket adnám el vagy tarcsi 😉

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

LasDen
vagytok ám....... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fernando torres
ilyet én még nem láttam<#wow2>

miért nem szelektálsz?

olympus
jó teljesítmény után a csapat😄 (pl. Bl v. bajnokság megnyerése) amúgy egyedül az enyém😄DD

Divatcsapatok OLÉ!

Iceman89
itt a keret 😊 csak 2 oldalon fér el 😄DD P J Sung-ért 10 -et adna az Arsenal...

Iceman

fernando torres
kinek neked mint managernek vagy a csapatnak ?? <#vigyor1>

olympus
igaz ebbne benne volt a barátnõje 10 év kölcsönhasználata is😄DDD

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
az rohadt olcsó:o

fernando torres
annyiért még az anyját is 😄DDdd

olympus
Jaja!
Emléxem 2005-ben a Betises játékomban. 64 millióért adtam el joaquin-t és 61 millió fontért vettem C. Ronaldot.!

Divatcsapatok OLÉ!

GTheo
Az tényleg irtó olcsó, nekem anno második évben jött 33ért és 80ért elpasszoltam a cselszinek a régi mentésben 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
olcsón megúsztad.

olympus
20 milla! Nem egyben😄 10 milla/év.

Divatcsapatok OLÉ!

fernando torres
dobj 1 keretet pls.

Ars3nal
MUHAHAA😄

Iceman89
jah jah 😊 remélem jól játszanak majd... csak az a baj hogy túl nagy a keretem... el kéne adnom kb 10-15 játékost.... elengedtem Giggs-t, Scholes-t, Saha-t de megint jöttek 6 an... és eddig se tudtam mindenkit játszatni 😊 és még akartam igazolni is 😄

Iceman

fernando torres
joak keret (Y)

Ars3nal
grat, látom krisztiánó jól keni de én nem vettem volna meg mert utálom😄 mennyiért vetted?

GanXstaZoleeWrk
Andres D'Alessandro brutál TKP szigorúan középen. Yong meg alapból jó 😊

GanXstaZolee#2709

Ars3nal
jah ezt néztem énis😄

MTZ Ripoval elsõ UEFA körbe Fradit kaptam😄

olympus

Divatcsapatok OLÉ!

fernando torres
F. Torres,Carlos Magno,De Jong (Y)(Y) joak!

fernando torres
bilbao és az athletic ugyanaz a csapat 😄DDDDdd

Iceman89
Wayne Rooney csípõsérülést szenvedett 2 hónapra így kiesett, de szerencsére pont szünet van 😊 szóval sokat talán nem fogok bukni rajta... Nistelrooy meg öregszik szegényke...

Iceman

soma22
jaja, a két mumusom a bilbao és az athletic...mindig kikészitenek
saligáék nagy kedvenceim letek, brutál jol tolják.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Iceman89
asszem én is bõvítettem most az új szezonra a keretem... érkezett F. Torres, Andres D'Alessandro, Peirone, Baggiora na meg Cerci 😊 persze mind ingyen... aztán megvettem Nigel De Jong 8 ért és még talán jön 7 ért Carlos Magno is 😊

Iceman

LasDen
grat.........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ars3nal
grat, azért Bilbao is ottvan a szeren^^ Saligáék nem semmik nálam sose voltak ilyen jók:o

LasDen
teljesen rájuk nem akarom építeni a cserecsatársort............szóval 1 embert mindenképpen akarok.........

soma22
nos a végeredmény:

az egyik büszkeségem, sosem játszott máshol, minden évben meghatározo csatárom volt.:

ez saját nevelés, az értékei ugyan nem topposak, de remekül játszik, 160 pa. õt sem engedem semmi áron:

az idõsebbik Saliga, válogatottbol is kirobbanthatatlan:

és az öcsköse, aki igazi golgyáros lett nálam, a válogatottba is behivtam:

az istenpleja Jarosik, akinek idén kevés szerep jutott, de azokon igazi parádét rendezett, mindezt 34 évesen:

és az utód...:

bocsi a hosszu listáért, de ebben z évben már legalább volt kit kiemeljek.

fernando torres
most minek veszel ezért 1 csatárt?

ha meg felépülnek vkit 'dobsz ki'

olympus
Mondom sztem nincs értelme venni egy új csatárt. Fiatalokat hozz fel, mert úgyis felépül majd.

Divatcsapatok OLÉ!

LasDen
van Persie-ért megéri a 21milla?
15.75M-t és 6 hónapra 5M-t kérnek.......

LasDen
megelsem aztán majd döntök.....
Most van Persiere és Bojinovra tettem ajánlatot 14-13M értékben..........

soma22
sziasztoktegnap vége lett a bajnokságnak, és mindennek, csal fáradt voltam már és nem toltam képeket, de most mindjárt potolom.egy-két fontosabb pleja is jön majd.

Ars3nal
vedd meg Porcellist

LasDen
Podolski is jó de õt már tavaly 24M-ért az Inter elvitte...........kicsit drága most annyit nem akarok költeni...........
Tehetségre is gondoltam.......itt van Agüero, Soldado, Portillo.............vmelyikük feljön és akkor lesz 5 csatár..............

GTheo
Nekem õ mindig bevállt szinte, mondjuk Podolski se rossz, fõleg a mostani játékomban 193(!) PA-val lett generálva... 😛

LasDen
Kösz majd megnézem.....
Cassano itt van, de inkább TkpB-nek használom, mert neki van a legtöbb gólpassza.........

fernando torres
így van..tehetséget..

olympus
Ilyenkor kell felhozni egy fiatal srácot.

Divatcsapatok OLÉ!

GTheo
Cassano nincs nálad?Szvsz realba nincs kedvem ajánlani de rendes leszek, Bojinov 😊

LasDen
uh.........az nagyon durva......biztos elment?

Nekem meg csatár után kell néznem, mert (már kb 2 hónapja) sérült Raúl és még 3 hónap van hátra......és hát Robinho, Fred nem sok..........

GTheo
paszmeeek :@@@@@@@@
Elment vagy 2 órányi játékom :S
Kilépés aztán mentés, és nem mentett vagy nemtommi :@@@@@

GTheo
Santana vagy Fernando Sales?Nálam õk cserélgették egymást a Sevillában, irtó jó mind2... ;]

zorrobomber
Ez volt a szezon végére kialakult kezdõcsapatom, amivel feljuttattam a Nothingam Forrest-et a PL-be

De Vlieger - Pasquale, O'Brian, Pöllhuber, Foley - Whittingham, Carsley, Caluwe, Bridji - Jeffers, Connolly

Egyelõre pedig a várható igazolások alapján így fog kinézni a csapatom(mondjuk azt hogy így tervezem, még sok a kérdõjel 😊 )
?(De Vlieger?) - Pasquale, O'Brian, Edmílson, Foley - Recoba, Flamini, Linderoth, ?(na ide még kéne valami jó jobbszélsõ) - Jeffers, Goitom

Nem egy ütõs csapat lesz, de kicsi a büdzsé, egyelõre még azt se tudom az eddig lefixált új játékosok fizetését hogy fogom kispórolni, még talán egy kapus kellene, + mivel természetesen az új játékosokhoz igazítom a taktikám(védekezõbb szellemû középsõ középpályások), ezért a jobbszélsõ helyére kellene egy izmosabb játékos aki Recobával bolondíthatná a védõket. További fejleményekrõl késõbb

b4rc4
hát ha nem szpemmelünk akkora mi dolga van a HG-nak?😄😄😄😄tudom,hogy új HG vanelis fogadom a szabályokat,csak felhuzott a srác kicsit... 😄😄: na de mind1