Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Na mindjárt visszahozom azt ami elment a mentés miatt :S
Eto'o most is jó 17/18 de ami elveszett abba 17/23 volt... 😛
Nembaj majd behozza 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Nem tud valaki mondani nekem olyan helyet ahonnan tudok magamnak leszedni normális edzésterveket. Mert én próbáltam magamnak összehozni egyet, amiben az lett volna a cél h egy csere csatárt felhozzak olyan szintre, h majd ha kiöregedik az egyik kezdõ akkor nyugodt szívvel beállíthassam a helyére. De nem sikerült. Minden hónapban csak sikertelen edzés volt.
http://rovers.try.hu - A klubról magyar nyelven!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
csao managerek😊
u.i.:ha valakit érdekel msn cimem:
[email protected]
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
és még jön van der vaart........
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
simán jutottunk tovább az erõs ellenféllel szemben, jöhet a csoportkörbe jutás, remélem addigra Hleb felépül...
Feyenoordot kaptuk:S
Rendeztem egy kis kupát........én nyertem, de a döntõben a Castilla volt az ellenfél.........Lille jött még el, más nem így a C jáccott még...........már a Porto és a Lille ellen is több Castillas jáccott a csatárok közül Agüerot és Soldadot visszaraktam a castillaba hogy megmutassak mit tudnak de helyzetnél tovább nem jutottak........de én is elég ótvarul játszottam........a végén becseréltem Robinho-t aki emelésbõl szerezte a meccs egyetlen gólját...
Cobeno nagyon jól védett, egyett a gólvonalról szedett ki....... .D
Iceman
Iceman
Iceman