Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és Grat Iceman és Zorrobomber!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
és sztem nézd át a FAQ-t is hátha megtudsz egy két hasznos dolgot
Avanti Crociati!
ha a folytatás gombra kattolok akkor egy üzenetre(átigazolni akar) rak és utána nem tok semmit csinálni!
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Kikaptam 4-2 re a Sunderland-tõl X eltem az Ipswich 0-0... az egyenlegem a stadion költözés miatt 60 ról 18 ra visszaesett, talán ennek is köszönhetõ a dolog, de miután megnyertem a bajnokságot 4-0 ra kiütöttem a Chelsea-t FA kupa döntõbe és elhoztuk a BL trófeát 😊

Iceman
Vitte már valaki az Fc Fehérvárral?Ha igen akkor irjon!

100k-200k közé próbáld besaccolni legközelebb
és grat szépek!
Avanti Crociati!

(4bajnoki arany,4Bl gyõzelem stb...)

élvezhetetlen ilyen szar géppel a game úgyhogy red alertezek😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
3 lehetõség van, miért nyerhettem:
a) szuper kapusom van (aki látta a de vlieger-es képeimet ezt rögtön elveti)
b) mákostésztát ettem vacsira<#confused>#confused>
c) szuper csatáraim vannak (ez a legvszinûbb: Jeffers és Connolly <#worship>#worship>)

megy a felkészülés, jött Iversen,Henao,Hélder Barbosa,Kisliy,Mikel,jah és mielõtt elfelejteném Djorkaeff ment Kanu,Greening
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mi lett a BilbaovaL?
Westbrommal sztem könnyû, én full sima kerettel lettem 5dik...
Amikr nekem volt baj a vidikarival semmi gém nem futott csak az fm, aztán másnap elfüstölt a vidikari 😄😄😄😄 még 1 éve, Geforce 4es volt asszem.na off vége sry
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
A Sevilla nyerte az UEFA kupát a Juve ellen.........0-0 lett, de 4-3 büntetõkkel
de ha nagyon kell vki a zsé 😄 akkor add el 😊 1 játékosért szép pénz
Iceman
illetve haggyuk már a barca felállás témát pls 😊
b4rc4 nemtudom mikor utaztál v nyaráltál v stb de mostmár új házigizda van szal nemkéne szpemmelned annyit mint annó... csak szólok semmi rosszindulat
Avanti Crociati!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Iceman
1. meccs
Arsenal - Real 2-4
Real - Arsenal 2-1 (Cannavaro öngóljával)
döntõben Bayern München lesz az ellen.......
Avanti Crociati!