Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
még 2. osztályban küzdöttem mikor a Benfica leigazolta ingyen, nyártól megy oda

gondolom fiatalabbat akart igazolni, viszont a felsorolt kapusok-nál jobb Király

Jött a Híreknél egy olyan üzenet, hogy egy másik csapat leigazolt egy játékost, de nem tetszik a szurkolóknak, mert balhét csinál az öltözõben. Ez milyen tulajdonságoknál jelenik meg ?

Ars3nal
nem, Király Gabival mivan?😄
jó kapus ez

zorrobomber
Kapusposzton kell választanom kit igazolok le a Nothingam-hez a PL-be:
Espen Johnsen (viszonylag olcsó 1,2m€ körül)
Bogdan Lobont (3m€ körül)
vagy Franco Costanzo (szintúgy 3m€ körül)
utóbbin gondolkozok most erõsen (elfogadta a szerzõdést), nem baj szerintetek hogy az aerial abilityje csak 11es?

GTheo
A rohadt tudja kijét Burdissonak :@@@@@@@
Lerúgta Eto'ot 3-4hónapra....
Küldöm a Maffiát Burdissora...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Akkr mondj fel, de jókor amikr vmien nagyobb csapatnál megüresedett a manager poszt, tuti felvesznek 😉

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
nah idén asszem MTZ lesz UEFA kupa gyõztes😄 már igazoltam egy játékost mert Hleb kölcsönnek vége😄 reszkessenek jön a Ripo😄

Iceman89
😄 lol hova bõvítsem már? az megint 1 év... :S senki nem tudja mi lehet a bibi??? tavaly csak a stadion miatt buktam kb 45 millát... ha idén is ez lesz a böki akkor GRRRR felmondok....

Iceman

GTheo
Editorral én megcsináltam az összes igazolást(atigazolasok.gportal.hu)
Sortin fentvannak az új Barca mezek.

Ars3nal
bibí nekem pályafûtésem van neked meg nincs😄 az gáz ha még nem tettek vissza csak BL meccsekre valami bug lehet

GTheo
😮
Elvileg akkr ott kéne játszanod...Mert sztem mér kész van 😮
Akkr bõvitsd tovább és akkr hátha ott játszol 😄DDD
Nemtom mi lehet :S

Ez milyen patch amivel játszol ,hogy benne vannak a Barca igazolásai meg az új mezük?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Iceman89

Iceman

GTheo
Csapat Információról plz egy képet, nekem ott szokták írni h mikor lesz kész stb...

Iceman89
most nézzétek meg, ezt nem hiszem el....
következõ hazai meccsem helyszíne: Wigan ûberlol <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
de a BL meccsek az Old Trafford-on lesznek... ez felettébb érdekes <#confused><#nemtudom>

Iceman

Ars3nal
hali és grat all

GTheo
Hét képe?!😄
Messi nélkül, 2 hónapra megsérült :S

Iceman89
itt vannak az idei igazolásaim még1x...

nem tudjátok véletlenül h mért vagyunk még mindig kölcsön stadionba? vmi be kell hozzá állítani h visszamenjenek a már elkészült Old Traffordba vagy mi? maguktól nincs annyi eszük h ne a 25000es be menjenek ami kölcsön, hanem a 100000es be ami a miénk????

Iceman

billywood
Köszi! Jah és grat a ZTE-hez, olvasom ám a topikot 😊
Nálam a Pécsnél 5500 kb az átlag, nem nagyon jönnek többen... kivéve persze a BL-t, ott teltház van nálam is.
10ezres a stadion, 3500 ülõhellyel. 2011 márciusánál járok.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Atesz89
Nálam most 2009 februárjában kb 6-7000 nézõ van általában a bajnoki meccseken pedig 12000-es a stadion a Bl-ben persze telt ház van,a ZTE-vel vok.

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

zorrobomber
Bizony jó lenne sztem

Megvettem Zaccardot 1,4m fontért és most kölcsön adtam egy évre az anderlechtnek 5m fontért nem nagyon van rá szükségem van még Rafinha és Paulo Ferreira😄 Jó üzlet volt😄

billywood
Én 15M fontot kaptam Oswaldo Chaurant-ért, fél évre ment kölcsönbe. Most kicsit csalódott vok, mert nem tudtam megtartani 3 kezdõt, ebbõl 2 magyar(Szélesi, Leandro). Pegid már 50e-t tudok adni heti fizunak. Az a fránya squad rep nagyon lassan kúszik felfele, sajna.

Aki mo-n huzamosabb ideig játszott/ik, a nézõszám hogyan alakult?

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Iceman89
vagy magno-t elhozzam 7 ért? megéri? 73% os ratingje van már most 😊

Iceman

Iceman89
lehet h carlos magno-t se igazolom le... most van 81 millám az egyenlegen... és remélem h nõni fog a nagy stadion miatt, bár az elsõ meccsemen nem tudom mért de még mindig a Wigan stadionba voltunk... pedig már rég elkészült a 100-es kacsalábonforgó STADIUM 😊

Iceman

Fyrex
szevasz neked is

sehogy

py -.-

Avanti Crociati!

Azt hogy lehet megcsinálni hogy vissszatettem a Juvét a másod osztályba,és hogy -17 pontról induljon???Az editorba kell??? valaki tudna segíteni???
Sysfox
Nálam csak az ifistákat akarják vinni. Eddig a legtöbb 270e volt Sindre Loe Bingért fizetett ennyit a Rimini fél évre...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Iceman89
hát nálam is van kb 5-6 csatár még ezen kívül.... Okaka még tartalékban van és õ is hasonló... sokat nem játszatom, de nem is fogom szerintem.... hacsak nem jön vmi nagy sérüléshullám... de 2 csatárom akkor is biztosan marad

Iceman

GTheo
Ronaldot érdemes lenne elhoznom 5-10millió font körül?Realba nem játszik, nekem jó lenne Henrik Larsson helyett...29éves

Attól függ mennyit játszatod nekem az ajaxos mentésemben volt meg, nálam nem játszott sokat hiszen elõtte volt még kerlon,rosenberg,kezman,huntelaar,és még hariszteasz is úgyhogy én eladtam 3 és fél milkáért.

Atesz89
Simán többet ér sztem mint 4 millio.

Iceman89
és szerintetek megéri eladni Jara-t 4 körûl? 143/177 69,11 % ?????

Iceman

Atesz89
Nálam a jól teljesítõkért folyton bejelentkeznek vagy kölcsön vagy átigazolásra

Iceman89
itt van az én kis sztárom 😞 most nézzétek meghova esett vissza 2 hónap miatt... legalább 3 hónap lesz mire visszafejlõdik.... addig Fernando Torres-Nistelrooy-Alan Smith-Cerci marad csatárnak 😄

Iceman

GTheo
Én Rafinhát szeretném mostanában megszerezni, 15aprópénz érte...nekem 22ért nem adták, Magnoért is aprópénz az 😊
Magno jobban támad lehet, Rafinhának jobb a PAja az tuti, a legjobb PAs jobbhátvéd a game elején ;]

Nekem 5 m fontot adtak Agüeroért 1 év kölcsönre az ajaxos mentésemben Maduroért 10-et de nem fogadtam el.

Iceman89
jó nektek 😞 én is kölcsönadnám még a jobb játékosaimat is, csak h tudjak végre értelmes embereket is igazolni...
Rafinha vagy Carlos Magno? Rafinha 15 kb C Magno 7

Iceman

Atesz89
kölcsön akarták venni azán benyomtam h 12,5 és elfogadták,egyébként elõtte az Udine is bejelentkezett tõle 10-et kértem azt is elfogadták és késõbb az Atlanta pedig 14,5 milliót is elfogadta de Sánchez a Villarealt választotta.Egyébként tavaly Kotenkot 5,Éles Szilárdot 3,6 és Janczykot is 3,6 millió €-ért adtam kölcsön.

GTheo
Anno Iaquintát fél évre 14,5 millió euróért adtam kölcsön a Milannak...😉

Iceman89
és azt meg hogy csináltad? annyira jó az a pléya h ennyit adnak érte? nálam csak azokat akarják kölcsönvenni, akik fiatalok és még nem futottak be... max 1-2 milláért persze 1 évre

Iceman

Atesz89
Jó pléja <#eljen>
Én 12,5 millió €-ért kölcsönadtam fél évre Alexis Sánchezt a Villarealnak 😊

Iceman89
134/135 és 64.73% de technikailag egész jó volt.... csak nem teljesített...

Iceman

Sysfox
Itt van Foti, a legnagyobb tehetségem. (138/174)
Megkörnyékezik is elég rendesen, de nem adom el az 50%-át holmi aprópénzért.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Rossinak mennyi volt a PA-ja?

Iceman89
sikerült eladnom pár játékost, de még így is iszonyú nagy a keret... P J Sung nem fogadja el az Arsenal ajánlatát, tehát õ maradt, de elment: Alex, Giggs, Fortune (õk ingyen), és Saha 3ért, Richardson 4,4 ért, G Rossi 1.5 ért, Eagles 2,8 ért, Miller 0,5 ért, Fangzhuo 1 ért, és Scholes is 1 ért...

Iceman

Atesz89
Hali és grat mindenkinek!!!

Jó reggelt és grat all!

Iceman89
csáó!!!

Iceman